10 ludi vs. 1 tiger
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
10 ludi vs. 1 tiger
Na jednom fore som nasiel zaujimavu diskusiu, kde sa uzivatel pytal nasledujucu otazku:
Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger? Ziadne objekty nie su dostupne v okoli. Okolie je rovne a nieje tam nic.
Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger? Ziadne objekty nie su dostupne v okoli. Okolie je rovne a nieje tam nic.
Re: 10 ludi vs. 1 tiger
A ti ludia su Jasonovia Stathamovia, alebo Robertovia Pattinsonovia?
-
audiotrack
VIP
Ľudia. Aj keď by jeden alebo dvaja zrejme padli v boji
-
Nadeo
Guru wannabe
Obycajni ludia.
Matovic a spol? To by som dal na tigra, ale inak asi ludia. 
-
Nadeo
Guru wannabe
Ako by si vedel ublizit tigrovi? Jedine vypichnut oci, ale tie oci ma velice blizko zubov, takze vsetci by sa bali = tiger by ich po jednom zlikvidoval 
By som sa obetoval a zabehol by som mu v krku kym by ho ostatni drzali..
-
audiotrack
VIP
práve ten strach by ich zachránil. Teda pokiaľ by tam nebol medzi nimi michau, ten by sa snažil tigra rozosmiať svojim "humorom"Nadeo napísal:Ako by si vedel ublizit tigrovi? Jedine vypichnut oci, ale tie oci ma velice blizko zubov, takze vsetci by sa bali = tiger by ich po jednom zlikvidoval
Daj sem anketu, tak to lepšie zistíš
Ja som za tigra.
Ja si myslím, že pokiaľ by sa viacerým ľuďom v spolupráci podarilo zlomiť tigrovi aspoň dve laby tak by bol vybavený... Na druhej strane by bol zaujímavý súboj Bear Grylls vs. 10 tigrov. To by bolo vyrovnanejšie 
Som na strane ludi 
-
Silmer
Darca
ludia,
ak by im nic neostalo, iba smrt alebo boj, tak by ti ludia toho tigra aj dokopali k smrti len aby prezili.
ak by im nic neostalo, iba smrt alebo boj, tak by ti ludia toho tigra aj dokopali k smrti len aby prezili.
-
Hotwire
Addict
audio ziarlis? michau je asi najvtipnejsia osoba na tomto fore...a tigra by nezabilo ani 20 ludi, pretoze oci mu nevypichnu lebo nema ocne jamky + inak mu nemaju co urobit, doskriabat ho holymi rukami cez hustu srst a kozu??? alebo mu utrhnu gule?audiotrack napísal: práve ten strach by ich zachránil. Teda pokiaľ by tam nebol medzi nimi michau, ten by sa snažil tigra rozosmiať svojim "humorom"
-
Nadeo
Guru wannabe
Na inom fore niekto napisal, ze ludia by na neho mohli zhodit atomovku. Je to fer, lebo tygre si tiez mohli vyvynut technologiu na nuklearne zbrane ale neurobili tak 
Podla mna ludia. Ak by ludia 1 spomedzi seba zabili, jeho vnutornosti pouzili ako navnadu a jeho kosti ako nejake zbrane tak by to slo. Tiger by isiel za krvou a 9 chlapi priemernej vahy by nanho skocili, 1 by odtrhol fuzy, 2 by mu mensie kosti zapichli do usi, 2 vypichli oci zo dvaja kopali nejak do brucha tak by podla mna ludia dokazali zvitazit.
Neodsudte ma za toto
je to len teoria a moja fantazia
Neodsudte ma za toto
-
audiotrack
VIP
zlomia mu väzy. 10vs1 je obrovská presila. Keby je to jeden na jedného tak jasné že tiger, ale 10 proti jednému nemá šancu. Navyše keď je tých 10 omnoho inteligentnejších, vedia spolupracovať a sú na vrchole potravinového reťazca. Ten jeden je sprostá mačka so zubami. Keby túto kombináciu hodíš do ringu, tiger zaujme pozíciu obrancu a nie útočníka. Žiaden živý tvor by nešiel proti takej presile. Ušiel by keby mal kam. To že sem tam tiger napadne človeka je preto, že si chráni mláďatá alebo je na love. Ale proti takej presile by nešiel. Takže ten boj by vyzeral tak, že ludia ho napadnú lebo chcú prežiť a on sa bude brániť. Bude sa brániť proti jednému a zvyšných 18 nôh a rúk nemá ako ustrážiť. To je to isté ako človek vs 10 psov. Jedného psa zabiješ. Dohryzie ťa ale vyhral by si. Ale keď na teba skočí 10 psov tak je po tebe. Tam nie je o čom diskutovať.SchYzo napísal: audio ziarlis? michau je asi najvtipnejsia osoba na tomto fore...a tigra by nezabilo ani 20 ludi, pretoze oci mu nevypichnu lebo nema ocne jamky + inak mu nemaju co urobit, doskriabat ho holymi rukami cez hustu srst a kozu??? alebo mu utrhnu gule?
a k tomu že michau je tu najvtipnejší.. no po tomto čo si napísal si mu veľmi veľkou konkurenciou. Vypichnúť oči? Načo? Ty zabíjaš aj kapra tak že mu vypichneš oči?
-
vendo
Guru
tiez si myslim ze ludia
si zober, vrhli by sa na neho, do jedneho by sa zahryzol, uvazujme najlepsi scenar pre tigra ze by ho kusol do krku, 9 ludi by malo v tom momente volne ruky, po jednom by mu chytili koncatiny, dalsi styria by kopali mlatili hlava nehlava, jeden by utocil na krk, gule, oci (proste slabe miesta) a posledny volny by ratoval pohryzeneho neviem ako by sa z toho dostal ten tiger, ano mozno by nejaki zomreli ale vyhra podla mna na 99.99% ludia
si zober, vrhli by sa na neho, do jedneho by sa zahryzol, uvazujme najlepsi scenar pre tigra ze by ho kusol do krku, 9 ludi by malo v tom momente volne ruky, po jednom by mu chytili koncatiny, dalsi styria by kopali mlatili hlava nehlava, jeden by utocil na krk, gule, oci (proste slabe miesta) a posledny volny by ratoval pohryzeneho neviem ako by sa z toho dostal ten tiger, ano mozno by nejaki zomreli ale vyhra podla mna na 99.99% ludia
V niektorých témach sa tu človek ozaj zasmeje.
Viem si predstaviť, že by ľudia vyhrali, no nechcel by som byť 1 z tých 10, ktorí bojujú, stále by bola 10% šanca, že sa bude brániť práve proti mne, no a potom zvyšok ľudí ho zabije.
Aka je pravdepodobnost ze z tych 10 obycajnych ludi by bol jeden Chuck Norris ? Lebo potom odpoved je jasna.Nadeo napísal:Obycajni ludia.
Inac by to vyhral tiger.
-
Hotwire
Addict
ak by ti psi boli civavy tak pochybujem zeby bolo po mneaudiotrack napísal: zlomia mu väzy. 10vs1 je obrovská presila. Keby je to jeden na jedného tak jasné že tiger, ale 10 proti jednému nemá šancu. Navyše keď je tých 10 omnoho inteligentnejších, vedia spolupracovať a sú na vrchole potravinového reťazca. Ten jeden je sprostá mačka so zubami. Keby túto kombináciu hodíš do ringu, tiger zaujme pozíciu obrancu a nie útočníka. Žiaden živý tvor by nešiel proti takej presile. Ušiel by keby mal kam. To že sem tam tiger napadne človeka je preto, že si chráni mláďatá alebo je na love. Ale proti takej presile by nešiel. Takže ten boj by vyzeral tak, že ludia ho napadnú lebo chcú prežiť a on sa bude brániť. Bude sa brániť proti jednému a zvyšných 18 nôh a rúk nemá ako ustrážiť. To je to isté ako človek vs 10 psov. Jedného psa zabiješ. Dohryzie ťa ale vyhral by si. Ale keď na teba skočí 10 psov tak je po tebe. Tam nie je o čom diskutovať.
a k tomu že michau je tu najvtipnejší.. no po tomto čo si napísal si mu veľmi veľkou konkurenciou. Vypichnúť oči? Načo? Ty zabíjaš aj kapra tak že mu vypichneš oči?