Chyby na hojko.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
ešte nie sme rozhodnutí či tam dať link na bazár, alebo na feedback, alebo nič a pod. Ale vieme o tom
-
weroro
Flash coder
Ahoj, mohol by som kompetentných požiadať ak je to technicky možné alebo nie veľmi komplikované aby povolili IMG tag aspoň v SS? Tam sa nedá použiť proti argument aký sa používa vo fóre, lebo v SS nie sú ani prílohy a pri použití tagu IMG mi stále hádže hlášku "//obrázky vkladajte do prílohy" Ďakujem za akékoľvek vyjadrenie.
// Teraz som si uvedomil, že moja požiadavka patrí skôr do návrhov.
// Teraz som si uvedomil, že moja požiadavka patrí skôr do návrhov.
-
Grim
Darca
...ja by som viac ocenil zjednotenie v podobe povolenia príloh aj v SS...
Grim, to je hlúposť. Vedenie sa niekoľko krát vyjadrilo, že garantuje súkromie súkromných správ (veď preto sú súkromné
) Text je text, ale mať na servri uložené kadejaké obrázky a nevedieť o tom by asi nebolo kto vie čo.
-
Grim
Darca
...mňa skôr napadlo, že by to niektorí zneužívali na posielanie nelegálneho obsahu...tu by bolo riešením povolenie iba .jpg a .png príloh...skúsení vedia obísť aj toto, stačí .rar premenovať na .jpg a problém je vyriešený, tak neviem...a súkromie? V dnešnej dobe prežitok...keď ti tak na tom záleží, dá sa pridať klauzula, že z bezpečnostných dôvodov (kôli zabráneniu zdieľania warezu) nebudú prílohy v SS spadať pod súkromné záležitosti...komu to bude vadiť, prílohy používať nebude, komu nie, tomu to uľahčí život...
Co sa tyka werorovho navrhu, tak to asi nebude problem zrealizovat, ale neviem to teraz potvrdit. No nie je to zbytocne? Link na obrazok uz mas, takze ho tam mozes vlozit a prijemcu usetris od nechceneho stahovania niecoho o co nemusi mat zaujem. Priklad: niekto zacne spamovat s xy MB obrazkom a ak si taku spravu niekto otvori cez mobil, tak moze prist o cenne data z predplateneho objemu
Dnes pri velkom rozsireni 3G sa taky obrazok stiahne velmi rychlo.
weroro písal o obrázkoch, tak som sa obmedzil len na obrázky. Mohol som teda skôr napísať: "...ale mať na servri uložené kadečo a..."
Každopádne si myslím, že je to hlúposť. Aj keď zoberiem do úvahy to čo píšeš ty. Hojko.com je server určený pre používateľov hojko.com. Ak niekto niečo potrebuje, pošle sa to do témy, kde je to práve týmto užívateľom dostupné. To že ty chceš niečo poslať jedinému nikoho nezaujíma. To by som potom mohol hojko používať ako súkromný upload server a posielal správy sám sebe
Ak s niekým riešiš niečo mimo hojko (a teda cez SS), tak aj súbory by mali ísť mimo hojko.
Každopádne si myslím, že je to hlúposť. Aj keď zoberiem do úvahy to čo píšeš ty. Hojko.com je server určený pre používateľov hojko.com. Ak niekto niečo potrebuje, pošle sa to do témy, kde je to práve týmto užívateľom dostupné. To že ty chceš niečo poslať jedinému nikoho nezaujíma. To by som potom mohol hojko používať ako súkromný upload server a posielal správy sám sebe
Ak s niekým riešiš niečo mimo hojko (a teda cez SS), tak aj súbory by mali ísť mimo hojko.
-
weroro
Flash coder
Systém pri nahrávaní prílohy kontroluje MIME type súboru, takže by to nepomohlo.Grim napísal:skúsení vedia obísť aj toto, stačí .rar premenovať na .jpg
GothaR: Dobrý argument
-
Grim
Darca
weroro: ...výborne, o problém menej...BX, v tom prípade by som to spravil tak, že by si každý mohol zvoliť, či sa prílohy budú sťahovať automaticky, alebo až keď ich dotyčný v konkrétnej SS povolí...aspoň sa audiotrack nebude nudiť...
...pre tvoj duševný kľud by som uspokojil aj tvoju potrebu nezdieľania všelijakého balastu, ktorý by mal ísť mimo fóra tak, že by som povolil iba obrázky...tzn. žiadne .rar alebo .pdf atď...
Pre môj duševný kľud to nechajme tak ako to je - žiadne prílohy v SS, napíšte si userscript na automatickú odpoveď "Napíš mi na Skype, lebo tu nemôžem posielať obrázky" a všetci, včetne audiotracka, budú spokojní 
Nefunguje tagy [Size] pri autoeditácii?
-
audiotrack
VIP
tak očividne nie 
-
Grim
Darca
...F5?...
Vždy to isté.
nepoužívaš náhodou Operu + máš nainštalovaný ESET 5 ?
-
audiotrack
VIP
ctrl+f5 alebo ctrl+r ?Grim napísal:...F5?...
-
Grim
Darca
...Ctrl+F5 nefunguje v Opere...
-
audiotrack
VIP
preto som tam napísal obe možnosti, lebo nevieme aký má prehliadač
Niekde je refresh s prázdnou cache ctrl+r a niekde ctrl+f5
Ale funguje.Grim napísal:...Ctrl+F5 nefunguje v Opere...
opera-prehliadac.com napísal:Na oficiálnych serveroch sa objavila stabilizačná a opravná verzia tuniakovej Opery vo verzii 11.62 - build 1347. To znamená, že za finálnu verziu bola prehlásená včerajšia RC verzia.
Čo prináša nové? Ako je to zvykom u týchto verzií, tak tých noviniek je pomenej. Medzi tie dôležité môžeme považovať opravené správanie poštového klienta, ktorý si správne zapamätá poslednú pozíciu v konkrétnom pohľade. Včera dokonca vývojári šokovali opravou v správaní skratky Ctrl+F5, prípadne Shift+F5, ktorá kompletne načíta stránku zo serveru, obchádzajúc cache prehliadača.