10 ludi vs. 1 tiger

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Kto by vyhral suboj, 10 neozbrojenych ludi vs. 1 tiger?

Tiger
51
39%
Ludia
50
38%
Je mi to uplne jedno lol
29
22%

Celkom hlasov: 130

johny29
Medium Star
Medium Star

Re: 10 ludi vs. 1 tiger

Príspevok od používateľa johny29 »

No ja predpokladam ze boj je v nejakej arene, a tiger ani ludia sa neboja a budu bojovat.
bez tychto podmienok vznikaju len domnienky co ak..?
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

mi-chau napísal:Frikso: Ked sa ta niekto spyta, ci by passat v stopatdesiatke prerazil pol metra hrubu tehlovu stenu opytas sa preco by to passat robil? Je to hypoteticka otazka. :roll:
Je to diametralne odlisna otazka. Pytal by som sa na fyzikalne vlastnosti steny, rychlost aj typ auta si uz spomenul. To su veliciny, ktore ovplyvnuju mozny vysledok.
Tieto vam v tejto teme chybaju, pokial si ich nedefinujete, tak tema nema zmysel.

Chcel som tym povedat, ze je docela realne, ze by bolo 10 ludi, tiger a nebojovali by. Lebo by to vyplyvalo z ich vlastnosti.
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Nairobi - A man who killed a lion with his bare hands, only to be attacked by a pack of hyenas moments later, succumbed to his injuries and died in hospital, Kenyan media reported Tuesday.

Moses Lekalau, a 35-year-old herdsman, was walking home from a neighbouring village in Maralal, some 250 kilometres north of the capital Nairobi, when he was pounced by a lion, which he fought off for half an hour and then killed with his bare hands.

Hyenas then emerged from the forested path after his confrontation with the lion and attacked the man, biting off his hands and toes.

Doctors had earlier expressed hope that the man would survive, but said he had lost a lot of blood from the vicious attack, the independent Daily Nation reported.

Some Kenyan tribes, specifically the Masai, are known for slaying lions as a rite of passage.

Attacks by wild animals are relatively common in Kenya, as villagers live in close proximity to game parks and animal migration corridors and recurring droughts and floods increase their closeness.

© 2007 dpa - Deutsche Presse-Agentur
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Dildogripak: lion = lev
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

inac fakt toto je taka tema :D
asi ako na jednom fore som cital debatu, ci by vyhral v suboji nasypany sampion tazkej vahy v mma(predstavte si pod tym proste 130kg nadcloveka, ktory je na vrchole moznosti v sile, ohybnosti, technike atd) alebo priemerna gorila...ked vas omrzi tiger, mozme sa pustit do tohoto :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dildogripak napísal:Nairobi - A man who killed a lion with his bare hands, only to be attacked by a pack of hyenas moments later, succumbed to his injuries and died in hospital, Kenyan media reported Tuesday.

Moses Lekalau, a 35-year-old herdsman, was walking home from a neighbouring village in Maralal, some 250 kilometres north of the capital Nairobi, when he was pounced by a lion, which he fought off for half an hour and then killed with his bare hands.

Hyenas then emerged from the forested path after his confrontation with the lion and attacked the man, biting off his hands and toes.

Doctors had earlier expressed hope that the man would survive, but said he had lost a lot of blood from the vicious attack, the independent Daily Nation reported.

Some Kenyan tribes, specifically the Masai, are known for slaying lions as a rite of passage.

Attacks by wild animals are relatively common in Kenya, as villagers live in close proximity to game parks and animal migration corridors and recurring droughts and floods increase their closeness.

© 2007 dpa - Deutsche Presse-Agentur
The herdsman was surprised by the lion while moving cattle between villages but was able to fend the animal off. He eventually killed the lion with a spear after a half hour battle.

Holými rukami ho mohol ozaj len za tie gule škrabať.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ti zvysni v tom clanku ho teda za gule usteklili na smrt...

Frikso, ty len trollujes, alebo si vazne natvrdly?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

To je teda téma....
No v kazdom prípade.... aj Cortez disponoval iba miniaturnou vojenskou silou.... A aj napriek tomu si podrobil miliónovu Aztecku risu.... Lebo mu to dobre myslelo a držal sa hesla "Keď sa na Teba pozrie diabol, neuhni, nepanikar.... Naopak, zasmej sa mu do tvare, vyraz priamo proti nemu a on nakonec zbabelo utecie"....
Takže ja by som vsadil na ludi.... Je to nezrovnatelna presila.... A ten tiger predsa neni tank či kriznik.... Je to živý tvor, ktorý je pomerne zranitelný a má obrovský energetický príkon v porovnani s clovekom.... Samozrejme pokial oznacenie "tiger" nie je krycím názvom pre Chucka Norrisa.... To by potom akakolvek debata bola bezpredmetna :D....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nie, nie, oni myslia klasickeho tigra https://encrypted-tbn3.google.com/image ... Mos-8n1CDg
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Mrto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mrto »

Podla mna by vyhrali ludia, ked sa pozrem na yt na nejake video tigra vs leva tak tiger sa len stahuje a boxuje. Robi to asi aj preto lebo lev je jednoznacne vacsi a dominantnejsi ale myslim si ze rovnako posraty ako proti levovy by bol aj proti 10tim ludom a hentak by ich asi neuboxoval.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Pinhead napísal:To je teda téma....
No v kazdom prípade.... aj Cortez disponoval iba miniaturnou vojenskou silou.... A aj napriek tomu si podrobil miliónovu Aztecku risu.... Lebo mu to dobre myslelo a držal sa hesla "Keď sa na Teba pozrie diabol, neuhni, nepanikar.... Naopak, zasmej sa mu do tvare, vyraz priamo proti nemu a on nakonec zbabelo utecie"....
Takže ja by som vsadil na ludi.... Je to nezrovnatelna presila.... A ten tiger predsa neni tank či kriznik.... Je to živý tvor, ktorý je pomerne zranitelný a má obrovský energetický príkon v porovnani s clovekom.... Samozrejme pokial oznacenie "tiger" nie je krycím názvom pre Chucka Norrisa.... To by potom akakolvek debata bola bezpredmetna :D....
Dobrý predpoklad, zlý záver.
Cortez je tiger. Málopočetný, ale vo výhode vo všetkom ostatnom.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

10 neozbrojenych ludi (bez moznosti ozbrojit sa pocas fightu) proti 300kg hore masa s pazurmi a zubami na otvorenom priestranstve?? a ako by ho akoze zabili?? :DDD 2 by ho drzali za kazdu nohu a 2 by mu zlomili vaz?? ak by to boli vsetko vazby, trenovane, tak mozno.. ale random 10 dospelych muzov - neverim zeby ho dali dole.
//dalsia vec, to co vidite v zoo neni tyger ale zaprdena macka ktora nikdy nedorastie do takej velkosti ako tiger usurijsky vo volnej prirode.. 300 kg je 300 kg, darmo...
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

A kto povedal, že 10 mužov? Má to byť 10 obyčajných ľudí (podľa názvu témy a prvých príspevkov). A teda ženy, muži, deti, ľudia v dôchodcovskom veku atď.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

A kto povedal ze tiger ma mat 300kg....priemerny dospely tiger moze vazit aj 230kg. A verim tomu, ze keby sa 10 priemernych ludi vrhlo naraz na jedneho tigra, tak by ho aj domlatili holimi rukami a nohami len aby ho zabili.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

holymi rukami neumlatis ani 60 kilovu svinku :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

brainwirm napísal:holymi rukami neumlatis ani 60 kilovu svinku :D
Ale desiati!
:psssst: Irony/Sarcasm :psssst:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako tu bolo spomenuté, tak veľkú rolu by zohralo zrejme aj to, o akých ľudí by išlo. Ak naozaj o náhodne vybraných priemerných 10 mužov, tak to je jasné. Rozprávky akoby ho kopali a vyklbovali nohy sú na smiech.

No možno ak by išlo o 10 cvičených profíkov, s patričnou silou a výcvikom, tak možno by ho nejakým spôsobom dokázali zabiť.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

profici ze by mali sancu?
profici by podla mna zabili aj ultimatneho 300kg tigra bez straty uplne bez problemov (profikmi myslim ludi 100+ kilo vo vrcholovej forme, cvicenych vo viacerych bojovych umeniach a technikach boja)

vy vobec premyslate ? tiger je zviera NEPREMYSLA, nieje toho schopny, sprava sa pudovo, jednak by z 10tich ludi bol posraty a po druhe, ked by aj utocil tak by utocil svojim typickym utokom, teda skocil by na jedneho (ako to je v tom videu ktore begbeee sem dal) do ktoreho by sa zahryzol a toho by sa snazil zabit, clovek ako mysliaci tvor by sa branil rukami, teda z najvacsou pravdepodobnostou by tiger zahryzol do ruky, v tom pripade by 9 svalnacov ktori dokazu udierat silou 800+ kg a kopat este vacsou malo celeho tigra pre seba

myslis si ze tigre su imunnne voci bolesti?

a to co si napisal ze jednou labou rozdrvi lebku krave :D :D tak ty si pekne mimo, vezmi si kladivo (velke 10kg), kravu, a slahni jej z celej sily kladivom po hlave, garantujem ti ze jej lebka nebude rozdrvená (nehovoriac samozrejme o tom ze sila dopadu takeho kladiva je mnohonasobne vacsia ako uder tigrovou labkou (ucastnil som sa pravidelne zabijaciek bykov, a myslim si ze viem co take zviera vydrzi)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som len citoval údaje z Wikipédie. Nie bohvieaký zdroj, priznávam, ale snažím sa podložiť moje tvrdenie aspoň nejakými údajmi, na rozdiel od tvojich myšlienkových experimentov (slušne povedané).

Opäť ma napadla ďalšia vec. Zvery vs. ľudia sme tu už mali počas Rímskej ríše v arénach. Ľuda boli tiež postavený pred voľbu buď-alebo, ale je všeobecne známe, že zatiaľ čo zvery stačili tie isté, otrokov/odsúdených/kresťanov bolo treba vždy nových.
Zamknuté