Stalo sa nasledovné zapojil som do slotu na maticnej doske tú novú grafiku a do DVI konektora som na nej zapojil ten nový monitor zapol som komp a obrazovka naskocila.beardie napísal:to som reagoval na nezmyselny post strapateho...
ked zapojis pridavnu grafiku do slotu, ta na doske by sa mala automaticky vypnut
nezapajaj cez VGA, zapoj len DVI, nic ine
ak komp zdetekuje VGA, tak bude automaticky posielat signal len tam, ak na VGA nic nebude, zacne hladat ine konektory, v tomto pripade DVI
skus len DVI a daj vediet
potom ked som ho zapol asi zrejme vindows rozpoznaval hardver a inastaloval ovladac alebo co potom napisalo v bubline ked isnatluje hardware ze novy hardvare bol nainstalovan ale nebude asi pracovat správne a potom vyskocilo okno treba restartovat pre vykonanie prevedených zmien restartoval som a pri restarte ako sa vypne a zapne pociátac prebehlo asi tak 2 sekundové dlhé pípnutie a obrazovka uz znova nenaskocila a stratilo sa spojenie medzi obrazovku a pc.
Teraz neviem mal som este pre tým restartom znova nainstalovat vsetky tie ovládace grafickej karty a vypnút integrovanú grafiku cez ten bios ? lebo neviem no
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2012, 12:16)
Neviem co je na tom nepochopitelne mam integrovanu grafiku ta ma pci slot a do neho som napojil novú grafiku co má príslusné konektory ako DVI a HDMIstrapaty napísal:stale nechapem ako to ma zapojene ci tam ma dve grafiky..... ??? alebo ci tam ma novu a nabehne mu to na integrovanu ???? uz som ten jeho koment cital asi 10x a stale sa neviem z toho vysomarit
....za ten edit som sa uz ostravedlnoval ....