Hlavne ked chce niekto zhodit svaly a pribrat tukin your world napísal:inak dobrý nápad s tými týždňami bez mäsa.
Ste proti konzumacii mäsa?
Pán Bukovský by vedel o tejto téme rozprávať.
Ja osobne ho neznášam a nepoznám nikoho z okolia, ktorí by ho nejak obľuboval.
Bukovský a jeho raňajky -
Zároveň vegetariáni, ktorí vôbec nejedia mäso majú horšie pečeňové testy ako ľudia, ktorí zjedia všetko (s mierou samozrejme).
Bukovský a jeho raňajky -
Netvrdím, že musím ráno bezpodmienečne jesť mäso, ale "jedlo" spomenuté vyššie by do mňa nenatlačili ani z "druhej" strany.Aj dnes som hneď po zobudení vypil veľký pohár vody a potom som zjedol poriadnu porciu zapekaných ovsených vločiek s čerstvými jahodami, vlašskými orechmi, ovsenými otrubami a všetko to bolo zaliate sójovým mliekom.
Zároveň vegetariáni, ktorí vôbec nejedia mäso majú horšie pečeňové testy ako ľudia, ktorí zjedia všetko (s mierou samozrejme).
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Niečo pre vegetariánov
Sójou proti mužským spermiám
Sójou proti mužským spermiám
Soju aj tak nejem, nechutí mi...Pravidelná konzumácia sójových potravín výrazne znižuje mužom počet spermií. Zistili to americkí vedci, ktorí porovnávali kvalitu mužských spermií vo vzťahu k hormónu phytoestrogénu, ktorý je obsiahnutý v sójových jedlách.
-
lekoklatik
VIP
Re: Ste proti konzumacii mäsa?
Len tak pre zaujimavost,
strasne rad by som chcel vidiet tych ''veganov'', ktori by sa ocitli niekde v pusti s dobytkom krav, ci by sa napapali z piesku, alebo by radsej zomreli, lebo oni maso a mlieko nemozu. Neurazam tym nikoho, len taky test. Myslim si, ze jedenast z desiatich by sa to tych krav pustili
Je to len moj nazor, v poslednej dobe citam coraz viac clankov o vegetarianstve, sam som to chcel skusit, ale mne maso ako take nevadi, celkovo nemam nic proti masu, pokial mi chuti, tak si nepredstavujem co sa s nim robilo predtym a ako... zajtra ma moze zrazit auto a mozem zomriet, takze zijem pre pritomny moment serus ))
strasne rad by som chcel vidiet tych ''veganov'', ktori by sa ocitli niekde v pusti s dobytkom krav, ci by sa napapali z piesku, alebo by radsej zomreli, lebo oni maso a mlieko nemozu. Neurazam tym nikoho, len taky test. Myslim si, ze jedenast z desiatich by sa to tych krav pustili
Je to len moj nazor, v poslednej dobe citam coraz viac clankov o vegetarianstve, sam som to chcel skusit, ale mne maso ako take nevadi, celkovo nemam nic proti masu, pokial mi chuti, tak si nepredstavujem co sa s nim robilo predtym a ako... zajtra ma moze zrazit auto a mozem zomriet, takze zijem pre pritomny moment serus ))
co si tym chcel povedat? je jasne, ze by sa do nich pustili, ale to co opisujes predsa nie je realna situacia. ludia nie su v ohrozeni zivota a maju na vyber alternativy, ktore su(podla niekoho) zdravsie a humannejsie. oni su v takej situacii, ze to maso proste jest nie ze nemozu ale nemusia a o to ide.
Keby ludia prestali jest maso, tak svetova ekonomika by isla ... (tam kam ide ale omnoho rychlejsie
)
Zvýšil by sa dopyt po sóji.
M142 :
Samozrejme, ze sa to moze stat, preco nie ?
Samozrejme, ze sa to moze stat, preco nie ?
-
Old Dirty Bastard
Guru
a čo taký banník? myslíš, že tie otruby a sója by ho udržali na nohách 12hod? vegánstvo je len taký "trend".. tí ľudia čo takto žijú dlhodobo sa určite nemôžu cítiť dobre.M142 napísal:co si tym chcel povedat? je jasne, ze by sa do nich pustili, ale to co opisujes predsa nie je realna situacia. ludia nie su v ohrozeni zivota a maju na vyber alternativy, ktore su(podla niekoho) zdravsie a humannejsie. oni su v takej situacii, ze to maso proste jest nie ze nemozu ale nemusia a o to ide.