chlapi a emócie
chlapi a emócie
chcela by som sa opýtať chlapov čo je pravdy na tom, že neradi prejavujú svoje city?? napr. ak sa ich žena opýta čo k nej cítia podobne?? je to pre nich ťažké vyjadriť sa?? ak žena nalieha, aby jej povedali svoje pocity k nej vyvolá to u nich niekedy opačnú reakciu a povedia presný opak??ako sa hovorí ženy sú z venuše a chlapi z marsu, čítala som v knihe, že je niekedy potrebné dať chlapovi čas, aby si rozmyslel čo vlastne k žene cíti, čo sa presne myslí pod pojmom dať mu čas??
a dopĺňam otázku.. čo hovoríte na chlapské ego..je zraniteľné?
a dopĺňam otázku.. čo hovoríte na chlapské ego..je zraniteľné?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: chlapi a emócie
kúpiť mu zlaté rolexkyela napísal:...čo sa presne myslí pod pojmom dať mu čas??
ale k veci: súhlasím so všetkým čo tam bolo písané. A koľko času? To je rôzne. Záleží ako veľa spolu trávite a čo spolu zažívate. Ale ak k tebe niečo cíti, istotne ti to skôr či neskôr dá najavo.
-
qwerty-xyz
citat ktory sa sem sice hodi, ale nie som si isty tym ci bude aj patricne pochopeny . . .
The true source of man's inhumanity to man - his ability to feel......
osobne prejavujem, viem aj absolutne neprejavovat, ako klerik tetragrammaton -u.
The true source of man's inhumanity to man - his ability to feel......
Nech sme v obraze, to ten Mr. Shy? lebo ak je taký hanblivý, skôr asi prejaví city skutkami než slovami, či nie chalani?
Mám dojem, že toto je už tretia téma o hanblivom chalanovi
No buď sú ozaj takí hanbliví, alebo nemajú záujem.
Mám dojem, že toto je už tretia téma o hanblivom chalanovi
mažem príspevok, chcem, aby sa vyjadrovalo všeobecne, nie na základe môjho problému
-
jin
VIP
Neviem. Veľmi nerád gereralizujem a hádžem ľudí do jedného vreca na základe nejakého kritéria, alebo povahovej črty.
je však pravdou, že muži ťažšie resp. pomalšie vyjadrujú svoje city slovami. Zdôrazňujem slovami. Činmi ich prejavujú, no pokiaľ potrebuje žena istý "slovný confirm", tak je možné, že to z chlapa polezie jak z chlpatej deky. Vo všeobecnosti to skôr vedie k opačnému efektu - uzavretiu sa a potlačeniu verbálneho prejavu lásky.
//Edit: Mr. Shy toto laškovanie medzi Vami evidentne bral iba ako kamarátsky flirt. Možno si to trošku uponáhľala, alebo sa skrátka treba zmieriť s tým, že o Teba namá záujem.
je však pravdou, že muži ťažšie resp. pomalšie vyjadrujú svoje city slovami. Zdôrazňujem slovami. Činmi ich prejavujú, no pokiaľ potrebuje žena istý "slovný confirm", tak je možné, že to z chlapa polezie jak z chlpatej deky. Vo všeobecnosti to skôr vedie k opačnému efektu - uzavretiu sa a potlačeniu verbálneho prejavu lásky.
//Edit: Mr. Shy toto laškovanie medzi Vami evidentne bral iba ako kamarátsky flirt. Možno si to trošku uponáhľala, alebo sa skrátka treba zmieriť s tým, že o Teba namá záujem.
ja mám pocit, že fakt nemajú záujem alebo nemajú radi ak sa žena otvorí prvá alebo fakt neviemzuzanuska napísal:Nech sme v obraze, to ten Mr. Shy? lebo ak je taký hanblivý, skôr asi prejaví city skutkami než slovami, či nie chalani?
Mám dojem, že toto je už tretia téma o hanblivom chalanoviNo buď sú ozaj takí hanbliví, alebo nemajú záujem.
Okrem takej flirtovacej konverzácie nič iné nebolo? "náhodné" dotyky, snaha sedieť pri tebe čo najbližšie....možno pokus o bozk? Nič?
okrem bozku som badala aj náhodné dotyky
ono celé je to tak, že tento chalan je prvý chalan, ktorého som stretla v škole, začal sa so mnou hneď rozprávať raz na lavičke pred hodinou, potom si hneď ku mne aj sadol a sedával pri mne asi 3 týždne, neskôr ho vytlačil z jeho pozície Mr.Sexy..neviem aký je pohľad chlapa, ale ak si chalan prisadne sám od seba k babe, tak sa mu musí aspoň trošku páčiť, či nie?
ono celé je to tak, že tento chalan je prvý chalan, ktorého som stretla v škole, začal sa so mnou hneď rozprávať raz na lavičke pred hodinou, potom si hneď ku mne aj sadol a sedával pri mne asi 3 týždne, neskôr ho vytlačil z jeho pozície Mr.Sexy..neviem aký je pohľad chlapa, ale ak si chalan prisadne sám od seba k babe, tak sa mu musí aspoň trošku páčiť, či nie?
-
bolek
Guru
ela: Neviem, sú chalani, ktorí sú proste priateľskí, milí k dievčatám, chcú, aby si zapadla do partie, cítila sa dobre, majú narážky, ale všetko to berú len ako kamarátske podpichovanie alebo doberanie si.
Celkovo si nemyslím, že len chalani majú problém vyjadriť city. Ja mám s tým tiež problém a fakt kým zo seba vysúkam nejakú vetu, že sa mi páčiš, mám ťa rada a pod, tak aj polmaratón by som skôr zabehla.
Ale myslím, že si z toho netreba nič robiť, pretože nielen slová sú podstatné. V tvojom prípade však asi Mr.Shy nie je až taký shy, len nemá záujem a bral to asi skôr z pohľadu kamaráta. 
Celkovo si nemyslím, že len chalani majú problém vyjadriť city. Ja mám s tým tiež problém a fakt kým zo seba vysúkam nejakú vetu, že sa mi páčiš, mám ťa rada a pod, tak aj polmaratón by som skôr zabehla.
Pokiaľ tam bol bozk, dotyky a podobne a potom ti po tvojom vyznaní povedal, že ťa berie len ako kamarátku, tak to asi hovorí za všetko. Ak by s tebou chcel mať niečo viac, tak asi by ti to nemal problém povedať po bozku, objatí, dotykoch... 
bozk tam nebol, iba náhodné dotyky
Náhodné alebo "náhodné"? Neviem no, keby s tebou chcel niečo riešiť, tak by hádam takto okato nezahadzoval svoju možno jedinú príležitosť. Hanblivosť je jedna vec, mať však niekoho na dosah tak, ako má/mal on teba, to je vec druhá a keby naozaj niečo malo prebehnúť a chce ťa, asi to už vieš. 
hej však ja nehovorím, je to zrejme tak, len je niekedy ťažké vyznať sa v tom čo chalan chce
No myslel som si, že toto bude všeobecná téma a nebude sa zase riešiť nejaký..
Celkom vzácne súhlasím s qwertym, resp. s tým, čo citoval. Patrím k tým "prototypom" chlapov, ktorí úplne minimálne prejavujú svoje city. KeĎ si tak spomeniem, tak presne sedí to, že napr. frajerka si často musela moje citové vyznania "vypýtať."
Tak ale to asi zažil každý.
To však nič nemení na tom, že vo vnútri som v istom zmysle citlivý a reagujem na všetko, moje city - ak sú - tak sú hlboké a ozajstné.
Celkom vzácne súhlasím s qwertym, resp. s tým, čo citoval. Patrím k tým "prototypom" chlapov, ktorí úplne minimálne prejavujú svoje city. KeĎ si tak spomeniem, tak presne sedí to, že napr. frajerka si často musela moje citové vyznania "vypýtať."
To však nič nemení na tom, že vo vnútri som v istom zmysle citlivý a reagujem na všetko, moje city - ak sú - tak sú hlboké a ozajstné.
to ja s tým problém teda nemám a povedať holke, že ju mám rád/ľúbim hneď ako to tak cítim je síce niekedy na škodu, a niekedy zasa nie... u mňa je zasa problém, že ich vyjadrujem až príliš skoro...
takže je to vždy len od konkrétneho jedinca a o tom, či si je svojich citov vedomý... druhá vec je už potom, či ich chce vyjadriť...
takže je to vždy len od konkrétneho jedinca a o tom, či si je svojich citov vedomý... druhá vec je už potom, či ich chce vyjadriť...
zdanie obcas klame, nespravne si si vysvetlila, co ti aj dotycny potvrdil
slova ktore povies mozu byt obratene proti tebe.... pohladkanie, pritulenie, bozk nikdy
chcem, aby to bola všeobecná téma
to nebola reakcia na nikoho ... to bol moj postoj .... neprejavujem emocie aby neboli zneuzite(skusenost) aspon slovne....