Odkiaľ si? kamarát chce tiež odtiaľ brať91pato310 napísal:Bude niekto v najbližšej dobe kupovať zo stránky http://www.size.co.uk ? Potreboval by som aby niekto objednal aj boty premňa. Zaplatil by som za boty a priplatil aj za poštovné. Najlepšie východ slovenska. Ďakujem
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
Re: Aku znacku topanok mate/chcete mat???
ja bývam blízko Humenného ale nemám problém dojsť pre boty do KE/PO (neviem odkiaľ je tvoj kamarát) 
Humenné. Napíš SS alebo na facebooku, dohodneme sa
Nechcem zakladat samostatnu temu tak sa pytam tu. Stalo sa Vam uz, ze vam botasky po case zacali "vrzgat"? Vzadu na pate, neviem co sa mi tam urobilo ale pri kazdom kroku mi to "vrzga". Neviete co s tym, pripadne ci mi uznaju reklamaciu?
vždy som mal podobný problém iba s adidasmi, vždy mi vŕzgali, a to riadne.
Ako reklamáciu ti to určite neuznajú
Ako reklamáciu ti to určite neuznajú
Zalezi o ktore adidasy ide. Ako obycajne modely tak je to caste. Ak o premiove (JS, David Beckham, Star Wars) tak pri tychto neni sanca. Nike mam taktiez len tie drahsie modely a pri ziadnom sa mi to nestalo (Hachi, air max, pegasus...)
ja mam 12 modelov topanok(Top Ten Hi, hardcourt...) Adidas a nezda sa mi ani na jednich aby mi vrzgali
skor mam problem ze sa odlepi vlozka a lieta hore dole po celej topanke
skor mam problem ze sa odlepi vlozka a lieta hore dole po celej topanke
Mne sa to uz druhy krat stalo pri Nike. Tentoraz Nike Air Twilight Mid. Takze ako reklamaciu mi to isto neuznaju?
-
drop
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mal NIKE 6.0 tie nizke bez zipsu a tiez mi zacali po case vrzgat a potom mi aj prepadla na jednej trochu peta. Dal som ich vyreklamovat a vratili mi peniaze a to asi po roku.
Tak potom si mal stastie. A velmi velke 
momentalne mam najnovsie Salomony tieto
http://www.salomonshop.sk/xa-run-hike/s ... nium/82833
a pravdepodobne uz si tenisky inej znacky nikdy nekupim, Nike aj Adidasi ma najvyssie modeli velmi slušné ale k dokonalosti im predsalen nieco vzdy chyba..
http://www.salomonshop.sk/xa-run-hike/s ... nium/82833
a pravdepodobne uz si tenisky inej znacky nikdy nekupim, Nike aj Adidasi ma najvyssie modeli velmi slušné ale k dokonalosti im predsalen nieco vzdy chyba..
Ja mám teraz od októbra 2011 Adidas J-Run II a som nadmieru spokojný. Taktiež mám Adidas Court Stabil, ktoré používam už iba pri robote. Na bežné nosenie mám Adidas Campus a na futbal Adidas Heritagio.
Po 5 x za sebou som vsadil na etniesi a zasa maximálna spokojnosť 
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
nedávno som si kúpil čierne Nike Go CNVS, chcel som čosi nekožené na leto
len škoda že ten pásik pri špičke je vlastne koža, to som si ale všimol až neskôr
ale zase nike používa zo živočíšnych surovín iba kožu, žiadne lepidlá testované na zvieratách ani nič podobné vraj.. čo sa týka ludských zdojov tak etika lvl 0 ale to je problém všetkých takýchto spoločností..
-
sumsumienka
Light Expert
Nedavno som si kupila obycajne cierno-biele "najky". S Nike nemam skusenosti, lebo predtym som mala znacky Vans a DC (kazde z nich mi vydrzali cca 2-3 roky v najlepsom poriadku), no vseobecne zatial som velmi spokojna, akurat mi vadi to, ze sa ta koza trocha "lame" pri chodzi.
hh "objednané" to už je tak vela skočiť k činanovi a dať mu za to 2 € ?Filipito napísal:Na leto, objednané
neni tam hviezdička tak to nebude cool