velmi rad by som, ale to zalezi kedy bude kedze mam pred statnicami a posledne 3 mesiace sa sportu moc nevenujemk6 napísal:idete niekto na rajecky maraton?
Behanie
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Behanie
google napovie: 11. august 2012 o 10:00hod. registracia do 31.5. za 15€
-
vendo
Guru
ano, uz som to nasiel, maraton urcite nie, na ten sa za dva mesaice nepripravim, a hanbu robit si nepojdem 
polmaraton by som aj skusil, ale vsetko to budem riesit az po 20.5.
polmaraton by som aj skusil, ale vsetko to budem riesit az po 20.5.
ja tiež pôojem na to podujatie , ale nie na maratón (16-ročný asi ani nemôžu či) ale polmaratón si pôojdem zabehnúť
Takže dnes môj prvý polmaratón, prvý krát súťažný beh.
Michalovský polmaratón som ubehol za 2:17:13
Som 75. z celkového počtu 86 polmaratóncov.
Bol som najmladším účastníkom, 17 ročným
Posledné kilometre som myslel že zomriem, nič moc behať v tropických horúčavách po asfalte
Bol som najmladším účastníkom, 17 ročným
Posledné kilometre som myslel že zomriem, nič moc behať v tropických horúčavách po asfalte
hmm.. niekto si tu dá v 17 polmaratón, niekto je v 23 rád, že rozbieha druhý týždeň prípravy na 5K...
Jakub140 napísal:Takže dnes môj prvý polmaratón, prvý krát súťažný beh.
Bol som najmladším účastníkom, 17 ročným![]()
btw.: dnes som zabehol môj osobný rekord.. beh na 3km za 12min:49sek
-
lowmanek
Light Professional
Gratulujem k vykonu, buduci rok by som aj ja chcel zacat so sutazami, tento rok by mi asi aj tak nepovolili start
Teraz k veci...pred 2 tyzdnami som si nainstaloval do svojho androidu aplikaciu RunKeeper a to je radost behat
Je vela podobnych app, vsetky maju viac-menej rovnake funkcie, takze si treba len vybrat, co viac sedi. 
Teraz k veci...pred 2 tyzdnami som si nainstaloval do svojho androidu aplikaciu RunKeeper a to je radost behat
-
Bad.boy
Medium Professional
Ja osobne beham a bicyklujem s Runtastic a som spokojny 
Tiež som sa nedávno dal na beh, je tomu necelé 2 týždne a minulý rok som to tiež skúšal. Stále mám rovnakú trasu, ktorá je 3,2 km dlhá bez počítania výškových rozdielov, keďže sú to 2 kopce. Každý deň si mením smer, jeden deň mám polovicu ceste prudke stúpanie a potom mierny kopec alebo naopak. Pociťujem nedostatok mojích topánok a práve preto sa rozhodujem nad kúpou niečoho čo mi pomôže šetriť zdravie.
Posledné 3 behy som mal bez prestávky, čo som veľmi rád, keďže som fajčiar a minulého roku keď som si to prvý krát vyskúšal, ich bolo 25. Zvládam to za 20 min cca. Je natom fajn, čím Ďalej behám, tým menej pociťujem potrebu fajčiť
Posledné 3 behy som mal bez prestávky, čo som veľmi rád, keďže som fajčiar a minulého roku keď som si to prvý krát vyskúšal, ich bolo 25. Zvládam to za 20 min cca. Je natom fajn, čím Ďalej behám, tým menej pociťujem potrebu fajčiť
-
Cenayus
Medium Professional
lowmanek mas spisany nejaky trening alebo lne tak ako si naplanujes den?...
podel sa ak mas nieco spisane tie tyzd.
podel sa ak mas nieco spisane tie tyzd.
Nechystate sa niekto na Nike Run Prague? www.werunprague.cz . Som len taky prilezitostny bezec, teraz sa 2 tyzdne uz snazim behavat denne cosi a chcel by som ist na to. Nejde mi o to vyhrat, ale pozret Prahu a zaroven sa zabavit, zasportovat. A budem mat motivaciu behavat dalsie 4 mesiace
.
-
lowmanek
Light Professional
Cenayus
nie, nemam ziadny treningovy plan, beham tak, ako mi to dovoli skola....zvacsa 2 dni po sebe a den pauza. Momentalne stale iba po ceste, lebo pocasie toho moc nedovoli, a akurat ten tyzden co bolo tak teplo som bol odcestovany. moja trasa ma cca 5,6 km a rekord tusim nieco pod 25 min. Tu je moj profil http://runkeeper.com/user/romeritto/profile nemam tam vsetky behy, lebo nie vzdy a za kazdeho pocasia ku mne zabludi GPS signal
Este nemam pomaly ani obciansky, tak tie casy berte s nadhladom...
Pozeram ze si z br, no ak zoberies auto tak nieje problem, bezat centrom prahy by mohlo byt zaujmaveeaten napísal:Nechystate sa niekto na Nike Run Prague? http://www.werunprague.cz . Som len taky prilezitostny bezec, teraz sa 2 tyzdne uz snazim behavat denne cosi a chcel by som ist na to. Nejde mi o to vyhrat, ale pozret Prahu a zaroven sa zabavit, zasportovat. A budem mat motivaciu behavat dalsie 4 mesiace.
no, ale studujem v Brne a planujem tu zostat aj v lete, takze z Brezna nepocestujem
Ja behám s aplikáciou sportypal PRO, zatiaľ sa mi osvedčila v telefóne najviac.. ale tréningy si okrem sportypal zdieľam aj na stránke endomondo, kde je to spravené trošku prehľadnejšie 
Nebol dnes niekto na akcii Beh do Choča? http://www.behdochoca.com
Buduci rok by som si to skusil a zaujima ma priprava a trening
pripadne neviete o podobnej akcii este tento rok?
Buduci rok by som si to skusil a zaujima ma priprava a trening
toto by zaujmalo aj mna, tiez by som niekedy rad skusil nejaky beh do vrchu takze ak ma niekto skusenosti s pripravou na nieco taketo nech sa podeli 
tak ja som si včera dal takmer "polmaratónový tréning" a veru, som celkom spokojný..
20.07 km, čas 02hod 03min 41sec
( sú to 2 kolieska za mestom, avšak dve modré čiary sú vidieť až pri väčšom priblížení)
-
Kok
Light Professional
ten beh do choca.. som kubincan a choc je vlastne dominantou nasho mesta, no ja sa k behu moc nemam a toboz nie do kopca. ale tak aspon na priblizenie vam mozem napisat ze je to celkom hardcore, striedaju sa mierne stupania, prudsie az uplne strmaky
(na choci som bol zatial iba peso na ture ale poviem vam nie je to sranda). ale ked sa dostanete na vrchol tak sa citite jak pan s tym vyhladom