Ryan Giggs napísal:Plati stare omieľane, že najlepši pomer uhlopriečka/cena/kvalita obrazu ma plazma. Kde u plazmy zaplatiš 1500€, aby si u LCd dosiahol porovnateľny obraz pri rovnakej uhlopriečke, zaplatiš raz toľko. Treba sa však najprv presvedčiť či ti obraz plazmy neprekaža (blikanie). Niektorym jedincom ano.
Z konkretnych modelov Panasonic VT50, buď v 50", 55" alebo 65". Treba však počkať predaj sa zatiaľ len rozbieha, kedže je to novinka. Pripadne niektory z top modelov od Samsungu (nove modely budu čoskoro - E8000, E7000). Do 3000€ sa vojdeš v pohode so všetkymi.
Najlepšia možnosť, ak ti to nesuri tak v druhej polovici roka sa začnu predavať OLED televizory (55" LG a Samsung), cena by mala byť okolo 3000€, +/- par stoviek. Obraz u oled je na hony vzdialeny od akejkoľvek plazmy či LCD.
Samozrejme moja prva volba bola OLED, akurat som nevedel ze sa budu predavat az v Q3-Q4. Tie panasonic a Samsung este pozriem.
Len BTW sa spytam, co tento? Nie je to taka vysoka trieda, ale chyba mu nieco?
http://www.lg.com/sk/tv-audio-video/tel ... 0PZ950.jsp
hojko napísal:Mna pri tejto teme napada otazka, ci pri tvojom vyuziti casu budes mat cas aj si pozriet film na TV za 3000 eur a ci to nie su vyhodene peniaze, ktore mozes radsej vyuzit aj lepsie. Za 800 eur kupis dnes v pohode FullHD plazmu 127/129cm, po pripojeni multimedialneho prehravaca/centra sa zmestis v pohode do tisicky a mas plnohodnotny zazitok na sledovanie filmov. Ak ti zalezi na zvuku, tak par eur este investujes a zakupis aj potrebne audio vybavenie, za zvysok mozes ist na tri dovolenky.
Dik za radu, ale ja by som za TV tolko urcite nedal

. Toto vyberam pre znameho, ktoremu by isto stacil taky setup ako pises, no on to vnima cez $ a keby som mu odporucil TV za 800, tak by to nekupil lebo je to lacne.