Mám 26 rokov, VŠ za sebou, so slušnou prácou, a s rodičmi už nebývam skoro 10 rokov...
Avšak som stále single, a nevyzerá to moc ružovo, ale nemám z toho nejaké komplexy.
Chcem to zmeniť, ale kde hľadať tú pravú?
Takto vyzerá moja týždenná rutina:
Cez robotný deň som v práci - prevažne samí muži, tých pár žien nepadá do úvahy (vek, niektoré už vydané)
Večere - buď idem s partiu na bowling(chlapský kolektív), alebo so spáringom na squash, prípadne posilka
Víkend - tiež buď nejaká akcia s partiu(prevažne muži) - daký trip na bikeoch, alebo futbal, pripadne sa ideme niekde potapat
- alebo idem nastivit rodicov...
Ako nepatrim k tym tichym chlapcom, ked dostanem prilezistost, idem priamo na vec...
Na VS som bol velmi prelietavy
No teraz to je uplne nieco ine.. uplne sa ani nedostavam ku kontaktom so zenami.
Ked som chodil este MHD do prace tak aspon tam bolo par peknych rozhovorov, a z jedneho aj 2 mesacny vztah...
Odkedy mam auto, je to este horsie
Ako ideme obcas do baru, ale su tam vascinou mlade studentky, s tym som mal skusenost...
Ako od partnerky ocakavam, ze budeme mat spolocne byvanie, s tym su nejake aj poplatky spojene, atd... samemu sa mi to nechce platit...
Kde sa da najst normalna zena, ktora ma normalnu pracu, vie co od zivota a partnera chce?
PS: Zoznamkam moc neverim...
EDIT: Ako mam pocit, ked si clovek nenajde vazny vztah na VS/SS, potom uz to ma velmi tazke :-/
EDIT2: Ako bol som aj na jednej stazi v USA, zalubil som sa tam do jednej Ukrainky, boli sme spolu 4 mesiace, takze aj v praci sa da hladat laska, ale pracu koli tomu menit nechcem