Kde nájsť tú pravú?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ivan45
Novice
Novice

Kde nájsť tú pravú?

Príspevok od používateľa ivan45 »

Ahojte som tu nový, a túto tému som tu ešte nevidel :-)

Mám 26 rokov, VŠ za sebou, so slušnou prácou, a s rodičmi už nebývam skoro 10 rokov...

Avšak som stále single, a nevyzerá to moc ružovo, ale nemám z toho nejaké komplexy.

Chcem to zmeniť, ale kde hľadať tú pravú?

Takto vyzerá moja týždenná rutina:
Cez robotný deň som v práci - prevažne samí muži, tých pár žien nepadá do úvahy (vek, niektoré už vydané) :D
Večere - buď idem s partiu na bowling(chlapský kolektív), alebo so spáringom na squash, prípadne posilka
Víkend - tiež buď nejaká akcia s partiu(prevažne muži) - daký trip na bikeoch, alebo futbal, pripadne sa ideme niekde potapat
- alebo idem nastivit rodicov...

Ako nepatrim k tym tichym chlapcom, ked dostanem prilezistost, idem priamo na vec...
Na VS som bol velmi prelietavy :-D

No teraz to je uplne nieco ine.. uplne sa ani nedostavam ku kontaktom so zenami.
Ked som chodil este MHD do prace tak aspon tam bolo par peknych rozhovorov, a z jedneho aj 2 mesacny vztah...

Odkedy mam auto, je to este horsie :-D

Ako ideme obcas do baru, ale su tam vascinou mlade studentky, s tym som mal skusenost...

Ako od partnerky ocakavam, ze budeme mat spolocne byvanie, s tym su nejake aj poplatky spojene, atd... samemu sa mi to nechce platit...

Kde sa da najst normalna zena, ktora ma normalnu pracu, vie co od zivota a partnera chce?

PS: Zoznamkam moc neverim...

EDIT: Ako mam pocit, ked si clovek nenajde vazny vztah na VS/SS, potom uz to ma velmi tazke :-/

EDIT2: Ako bol som aj na jednej stazi v USA, zalubil som sa tam do jednej Ukrainky, boli sme spolu 4 mesiace, takze aj v praci sa da hladat laska, ale pracu koli tomu menit nechcem :D
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Kde nájsť tú pravú?

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak práca sa moc ovplyvniť nedá vo výbere ľudí. Takže ak si tak veľmi chceš niekoho nájsť, tak treba skúsiť asi nejaké koníčky, kde aj je reálna šanca niekoho stretnúť. Keď ideš hrať futbal, samozrejme, že je minimálna šanca spoznať tam ženu. Treba premyslieť nejaké hobby, ktoré sú svojim spôsobom aj zženštilé trochu. :D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

na facebooku heh .. ale vazne, ide leto, kupaiska budu praskat vo svikoch .. abo klasika, zapis sa na nejaky kurz, jazykovy napr, sportove, kulturne podujatia a take veci
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Z toho co si vymenoval, mi najlepsie vychadza posilnovna. zvol si taku, kde sa cvicia vsetky tie zenske kraviny (zumba, taebo atd.). tym je prisun zien zaruceny.
.
neviem v akom meste byvas, no napr. v BA odporucam fitko v NTC (nevyhodou je vysoky poplatok; vyhodou su tie haldy zien, ktore tam cvicia:))
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Niektoré ženy sa do Vás zamilujú, preto že dobre vyzeráte. Niektoré dokážete okúzliť, pretože sladko rozprávate. Niektoré sa zamilujú, pretože ste na ne nežný. A na tie ostatné je tu MasterCard. A teraz :D Vysokoskolak s dobrou pracou s vlastnym bytom :D Si natom velmi velmi dobre :D Len bud stale von s kamosmi :D Budes pindy odhanat vydlami :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

buď idem s partiu na bowling(chlapský kolektív) - pri susednej dráhe bude hrať bowling so svojou partiou pekná blondínka...
spáringom na squash - na susednom ihrisku bude hrať s kamarátkou pekná brunetka...
prípadne posilka - do posilky prídu dve kamarátky, ktoré sú začiatočníčky a potrebujú poradiť od niekoho skúseného - Teba...
daký trip na bikeoch - cestou stretneš slečnu nebezpečnú, ktorá dostala defekt alebo sa jej roztrhlo lanko, reťaz a potrebuje pomôcť...
pripadne sa ideme niekde potapat - začne sa topiť červenovláska...
idem nastivit rodicov - majú novú holohlavú susedku...

Treba mať šťastie a mať otvorené oči... :)

Inak.... Internet strašne pomáha... netreba ísť hneď do zoznamky, stačí nejaký chat typu IRC, pokec a iné........ zapojíš sa diskusie..... a časom získaš nové známosti a možno z toho bude aj niečo viac.
priznám sa, že k pokecu mám strašný odpor, som tam raz-za-čas skôr z recesie, ale spoznal som tam pár super dievčat - a keď máš problém stretnúť nejaké dievča naživo, tam je ich kopec - ale toto si zaslúži aj svoju vlastnú tému... heh

:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ivan45 napísal: Ako od partnerky ocakavam, ze budeme mat spolocne byvanie, s tym su nejake aj poplatky spojene, atd... samemu sa mi to nechce platit...
táto veta ma zabila. Ty nepotrebuješ ženu, ty potrebuješ spolubývajúceho s ktorým sa budeš deliť o nájom alebo si nájsť lacnejšie bývanie :smt006
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Istotne máš na okolí aj mladé ženy, ktoré vedia, čo chcú. Len možno to nie si ty, koho hľadajú ;)
Sám píšeš, na VŠ si bol prelietavý, v bare si už so študentkami dačo skúšal. Možno si naučený fungovať len tak nezáväzne a nevieš si vzťah vybudovať.

No, a ak nežiješ niekde na samotke, takže už len v takom obchode stretneš veľa žien alebo máš na okolí nejakú sympatickú susedku, len si si ju ešte nevšimol :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

ivan45: Jo, ako už viacerí povedali, možnosť jedna - posilka. Mali sme tu už pár tém so zoznamovaním v posilkách, takže množstvo žien, ktoré sa tam vystrieda je dosť veľké.
No priprav sa na to, že môžeš absolvovať zopár neúspešných pokusov dovtedy, ako nájdeš partnerku, ktorá sa s Tebou bude chcieť usadiť.
ivan45 napísal:Kde sa da najst normalna zena, ktora ma normalnu pracu, vie co od zivota a partnera chce?
Kritériá ktoré uvádzaš nevyčleňujú ženy, ktoré nimi oplývajú do špecifických priestorov, alebo miest. Ženu s nimi môžeš nájsť aj na zraze chopperov :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mne ešte napadlo, keď aj idete niekam von, na bowling s kamarátmi, nemajú oni nejaké kamarátky, prípadne partnerky a tie by zobrali nejaké kamarátky? Veď mužsko-ženská hra má niekedy ešte lepšie grády. :)
Ako tu bolo spomínané, ide leto, všetci budú chodiť von. čo takto prevetrať korčule, ísť na prechádzku, prípadne ako ďaleko to máš z práce? Ak by si šiel občas peši, tak tiež je tu šanca niekoho stretnúť. No a inak stále platí to, že ak človek tlačí na pílu a veľmi túži po vzťahu, tak sa to zdá úplne nereálne niekoho pohodového stretnúť a keď to prestaneš riešiť, tak zrazu stretneš super babu.;-)

Mrkni aj sem: http://www.hojko.com/kde-sa-daju-najst- ... jst%20babu
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

audiotrack napísal: táto veta ma zabila. Ty nepotrebuješ ženu, ty potrebuješ spolubývajúceho s ktorým sa budeš deliť o nájom alebo si nájsť lacnejšie bývanie :smt006
nemyslim si, že tym nieco zabil, proste nechce zivit daku studentku, ale hlada uz pracujucu s ktorou si podelia naklady na spolocne byvanie, ak sa tebe paci predstava niekoho zivit...prosim
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zabil to, že vôbec nenapísa akú chce. Jedinú podmienku čo dal bola taká, aby mu platila polovicu nájmu. Je jedno či bude fetovať a robiť šlapku po nociach, hlavne aby s ním chcela bývať lebo je drahé bývanie. Inak mu nič nechýba.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

audiotrack, ale ved to je jeho problem, aky isiel - taku nasiel, dve mraznicky heh
Napísať odpoveď