podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

Príspevok od používateľa CheZteR »

Zdravim,
ide o toto

v podstate z toho co som tam vyrozumel ide o to, ze existuje nejaká liečivá huba, ktorá sa má začať pridávať do kávy, čaju a čokolády a ľudia si to budú kupovať, vy z toho budete mat zisk, v usa to funguje už pár rokov a teraz sa to ma rozbehnut u nas, "nábor" ludí, ktorý do toho vlozia financie je pod záštitou Lyoness

je to nejaka dalsia blba pyramidova hra alebo je to fakt taky boom? v mojom okoli uz o tom hovoria moji dvaja kamarati, rozmyslaju nad tym, ze do toho vlozia peniaze
co si o tom myslite?

//autoeditácia príspevku (30 Apr 2012, 16:14)
v skratke...clovek sa registruje, vlozi do toho peniaze, za tie peniaze dostane kavu
tu kavu popredava, zisk si necha,
kazdy mesiac je podmienka, ze kazdy jeden musi nakupit dalsiu kavu za min. 100€, vy dostavate neviem kolko % aj za ludi, ktory su pod vami, tj. registrovali sa az po vas, cize si povedzme predstavte nejaky stlpec ludi, ktory su registrovany...
ak je pod vami 10 ludi, nakupia za 1000€, vy dostanete okolo 20%....
neviete o tom niekto nieco viac?
Frikso
Darca
Darca

Re: podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

Príspevok od používateľa Frikso »

Klasicky system, kde musis odoberat nejaky produkt v urcitej hodnote a ziskavas na referaloch, ktori musia odoberat tiez a tym tvoria obrat. toho tu uz bolo a myslim, ze ludia su voci tomu uz imunni ci dokonca alergicky na ludi co s tym otravuju.

To, ze nejaka huba, nejaka kava a nejaka cokolada, to je uplne nepodstatne. Na tom predaji mas velmi malu sancu ziskat, pokial nemas nejaku stabilnu zakladnu potencialnych zakaznikov, ktorym by si to ponukal. Jedine, ze by si si nahrabal vela referalov pod seba, aby dohromady zarobili tych 100 ecok mesacne + nejaky ten zisk a kavu by si rozdaval po rodine.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ide o to, ze vdaka tej kave, ktora tu hubu obsahuje alebo aj cokolada, sa ludia citia dobre, maju taky dobry pocit, kamos to jedol a cely den bol taky vysmiaty, v pohode nalada...neviem co tam davaju :D
cize neni to o*eb hej
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Naivita niektorych ludi je neskutocna. Zacni normalne pracovat, tieto hluposti fungovali tak pre jedno promile tych, ktori sa do toho zapojili.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

nemam pocit ze by som pisal ze sa do toho chcem zapojit a vlozit do toho peniaze, pisal som ze do toho idu kamarati a ja sa o tom snazim zistit co najviac informacii, aby som ich pred pripadnou hrozbou varoval...
Frikso
Darca
Darca

Ak som pisal, na tom produkte vobec nezalezi. Pokial to nemas komu predavat, tak nie ze na tom nezarobis, ale sa toho ani nezbavis. Co tam ako tak stoji za zmienku su referali. Ziskas ich 5 a mas splatene mesacne naklady. Ale dnes sa ti uz na to len tak niekto neda. Uz je to opozerane.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

najviac na tom nahrabe ta firma, kedze ma staly odber v obrovskych mnozstvach. Ak mas velku zakladnu ludi, (neviem kolko tej kavy za 100€ je) tak sa do toho kludne pusti. Kolko zarobis zalezi zrejme od teba. Ja by som sa skor obaval, ze ludia pridu na to ze to je obycajna kava ktoru maju lacnejsie v obchode.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Frisko, o ten produkt praveze ide, pretoze ta kava, caj a cokolada ma obsahovat hubu, ktora ma liecive ucinky, cosi ako pred rokmi ked zacinala aloe vera, nikto o nej prakticky nevedel a zrazu je tu obrovsky boom a je na kazdom rohu
ak sa ten produkt ujme, moze to byt celkom zaujimave
110mat, opakujem ja sa do toho nemienim pustit, snazim sa len ziskat nejake info a know how ako to vlastne cele funguje a na com je to zalozene :)
za vlozenych 1500 € je 74 krabic, 1 krabica ma 30 balickov
dalej je uz podmienka ze kazdy mesiac treba nakupit kavu za min. 100€ , neviem kolko to je kavy
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Funguje to tak, ze firma vypreda svoje sklady naivnym blbcom, z ktorych potom 99% skonci na ulici, lebo investovali viac nez realne dokazu predat. Samozrejme cim si vyssie v tejto pyramide, tym menej mas prace a viac penazi. Ale v zasade by som sa MLM vyhybal ako cert svatenej vode.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

inac s tym ze sa toho clovek nezbavi, si ma priviedol na jednu myslienku, neviem kolko je priemerna spotreba kavy na cloveka na den, ale typujem ze sa to bude ratat v lyzickach, cize aj keby to niekomu popredavali, stale im ostane obrovske mnozstvo krabic s kavou, nebudu to predavat sami, je ich zrejme ovela viac, ak si clovek kupi kavu, tak mu na nejaku dobu vystaci, ja kavu nepijem ale tipujem ze kava sa kupuje na mesiac a viac, kupovanie kavy urcite nie je kazdodenna robota, cize je pravda ze sa tej kavy nebude dat zbavit, a pritom su povinny kupovat dalsie a dalsie mnozstva, takyto sposob podnikania je dobry pre firmy, ktore sa produktov, v tomto pripade kavy nevedia zbaviť :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No vidis, pochopil si to velmi rychlo ;)
Frikso
Darca
Darca

Ale to je uplna kravina, lebo takto nefunguju ani velkosklady. Pozri sa na to zo strany distributora tych produktov. Kazdym jednym odberatelom si zabezpeci odber jednorazovo v hodnote €1500 a nasledne mesacne €100, pravdepodobne tam este bude aj zmluva, ktora ta bude viazat na tento mesacny odber s nejakou vypovednou lehotou (3 mesiace? pol roka? rok?).
Dafuq!?
Jedine, co tam ma zmysel su tie provizie z predaja. Na to by som sa dal, kebyze mi da vzorky produktov zdarma pripadne za symbolicku sumu, propagacne materialy k nim a % ako podiel z realne mnou sprostredkovaneho obchodu.
A nie, aby som si ja kupoval tovar v hodnote xy a nasledne sa zaviazal k dalsiemu odberu. K tomuto by nepristupil ziaden prevadzkovatel kamennej predajne a tam to ma aspon komu predavat.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ak by to bola tak "zázračná" hubička a bolo by potvrdené všetko, čo sa o nej tvrdí, tá firma, ktorá produkuje tú "kávu" by sa neunúvala nechávať províziu z predaja tisícom ľudí po celom svete, ale začala by to distribuovať sama, keď už teda ide o tak "úspešný produkt". Avšak ten opis toho výrobku je taký iba preto, lebo potrebujú ľudí niečím nalákať na balast. Tak ako to je s tým herbalife, tak ako to je s inými pyramídami, ktoré tvrdia, že sú "iné", pričom všetky bežia na rovnakom koncepte - čo najviac zarobiť na priemernom / podpriemernom produkte vďaka naivným ľuďom a vedia, že inak by s takými produktami v predajnosti určite neuspeli.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Že to vôbec ešte funguje. Tupcov bude stále dosť.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

dostal som sa k ich webu
http://organogold.sk/
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

fuj, ked uz zarabaju tolke peniaze ako maju napisane v tej reklame, tak si aspon mohli spravit reprezentativnejsi web.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To vyzerá ako web Homera Simpsona v jednej z častí Simpsonovcov...Ešte tam mali dať tancujúceho ježiša a bolo by to úplne dokonalé.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Kód: Vybrať všetko

Každý tretí človek našej populácie dostáva rakovinu a každý štvrtý na ňu zomiera ! Naša REISHI - LESKLOKÔROVKA má až 200 vitamínov, minerálov, antioxidantov, germánium a množstvo rôznych výživných látok. Je Elixírom dlhovekosti a ochrany zdravia. Nie je na svete lepšia bylina výživy a silnejšieho pôsobenia proti chorobám !!! NATIONAL LIBRARY OF MEDICINE má v úschove 460 vedeckých prác o vysokej účinnosti tejto huby.
Prílohy
pbp.jpg
pbp.jpg (34.36 KiB) 6875 zobrazení
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

to je neuveritelny nezmysel, tomu nemoze uverit snad nikto.. :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

By si sa cudoval, aki su ludia blby, ked sa jedna o pracu/peniaze :/
Napísať odpoveď