Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa Gnogl »

martinez13 napísal:chalani, dosť sa začínam potiť a keď mám biele tričko tak mám od neho trošku také žlté flaky (pod pazuchami).. neviete čo jesť/nejesť aby som nejako nemal tie žlté flaky? minulý rok som tento problém nemal, hm..
skus vela vela piť take 4l vody denne, ale aj tak si nemyslim, že by to bol nejaký problem.. :nono:
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

martinez13 napísal:chalani, dosť sa začínam potiť a keď mám biele tričko tak mám od neho trošku také žlté flaky (pod pazuchami).. neviete čo jesť/nejesť aby som nejako nemal tie žlté flaky? minulý rok som tento problém nemal, hm..
čau

mne sa to robí, keď nosím jedno tesnejšie biele tričko, možno to je materiálom a možno tým, že je fakt tesnejšie ako ostatné.

nejako to neriešim, teraz už zväčša nosím iné farby, takže tam nie je problém.

ak nejako fatálne nesmrdíš, tak to pre okolie ani pre teba nie je nič vážne.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

gogo: vidíš na antiperspirant som aj zabudol.. zajtra zbehnem kúpiť že čo to spraví
Gnogl: vypijem okolo 3l teraz, ale myslím že to nieje v tom problém
aruN: no teraz keď som pribral po zime tak sa mi skoro všetky tričká malé :D , inak smrdieť nesmrdím používam guličku ale vymením to za ten antiperspirant a uvidím
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

martinez13

su za tym 2 veci:

1/ked clovek priberie, tak sa vzdy zacne viacej potit
2/gulicka je o nicom, treba pouzivat antiperspirant :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Antiperspirant je hnus, používaj dezodorant. Potiť sa je prirodzené, nepodliehaj spoločenským konvenciám.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

pot prináša výsledky :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hughito napísal:Antiperspirant je hnus, používaj dezodorant. Potiť sa je prirodzené, nepodliehaj spoločenským konvenciám.
presne tak, antiperspirant som mal raz a nikdy viac by som ho nepoužil, takisto som bol u kožného a ten mi hovoril že stále používať len deo. A najlepšie neake tie slabšie nie tie silné old spice (no v lete používam iba old spice)
hughito
Redeemer
Redeemer

Nevraviac o tom, že práve po antiperspirante začnem okamžite smrdieť, ak vykonám nejakú aktivitu, pri ktorej sa spotím. Vôbec je choré sa snažiť o to, aby "som sa nepotil." To je čo za blbosť ? Zachvíľu nebudem grgať a prdieť a žrať nejaké pirule proti tomu, lebo je to kako ?
gogo956
Redeemer
Redeemer

ono to s tymi antiperspirantmi bude asi od pripadu k pripadu, kazdy mame totiz inak citlivu pokozku.
Ja ho pouzivam dennodenne, aj v zime, po cely rok a nevsimol som si doteraz vobec ziaden problem na koži. Ked niekto pracuje vo velkom kolektive a najmä kde su zeny, tak nemoze si dovolit v lete mat mapy od potu pod pazuchami, to by mi na niekom vadilo aj mne..
hughito
Redeemer
Redeemer

Nejde o reakciu pokožky, aj keď aj tá môže byť. Proste to nie je prirodzené.

Mne sú nejaké mapy u riti, hádam si nebudem zapchávať kožné póry skrz nejaký výmysel dnešnej doby v snahe o dokonalosť. Základ je, aby dotyčný nepáchol.
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

súhlasím s hughitom stačí deodorant
gogo956
Redeemer
Redeemer

deodorant je slaby, potlaca zapach iba ked sa clovek nepoti intenzivne. Ludia veria hocijakym hoaxom a poveram co sa na nete objavia, ze antiperspiranty su skodlive kvoli zluceninam hlinika a neviem co este za nezmysli. Nemaju ani zaklady biologie aby pochopili ze ten hlinik sa nema ako dostat do "mozgu alebo lymfatickych uzlin"- co je ich najcastejsi argument. Ani netusia ako funguju jednotlive vrstvy epidermi. A ze je to vraj "neprirodzene" zabranovat poteniu po pazuchami? tak to potom sa ani neumyvajte, pretoze ani to nie je prirodzene, ani sa neobliekajte, a jedzte iba korienky v lese, ani na hojko nechodte, lebo to je tiez neprirodzene.. :)

http://www.pokozka.info/nadmerne_poteni ... ntoch.html
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

hughito
Redeemer
Redeemer

Zaujímavé, že sa vždy skončí pri korienkoch v lese. To už je hádam akási mantra, ktorá sa použije na každého, kto si dovolí povedať čosi voči dnešným nezmyslom modernej doby, ako napríklad, že človek sa nemôže potiť pod pazuchami, lebo proste nemôže a hlavne v kolektíve, kde je viac žien. :roll:

Už vyše roka sa umývam len čistou vodou, zhruba 5-krát do týždňa, používam len dezodorant. Keby som nebol lenivý a umýval sa v tej vode aspoň dvakrát denne, tak možno nie je treba vôbec. Žiaden smrad, nič. A ešte jeden dodatok : pot sa nerovná automaticky smrad. To neviem kto na toto prišiel. Ja som začal smrdieť vtedy, keď som sa osprchoval v nejakom super šampóne a nastriekal na to ešte akousi sračkou. Potom som sa spotil a okamžite páchol. Viacero ľudí ma takéto skúsenosti, akurát je ťažké niekoho presvedčiť o tom, aby to vôbec vyskúšal. Ak niekomu poviete, že sa sprchujete len vodou a nedrbete na seba denne kilo sračky, tak sa na vás pozrú ako na blázna.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Keď si chcem kúpiť glukózu na lepšie vstrebávanie kreatínu tak je jedno akú? Či sú tam nejaké rozdiely v kvalite atď.?
MATWiX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MATWiX »

Nazdar. Aký je váš názor na toto http://www.biotechusa.sk/product/biotec ... ablety-75/ ?
Oplatí sa mi to brať keď mám 173cm a 56kg a cvičím Pondelok, Streda a Piatok ?
15 rokov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Anem napísal:Keď si chcem kúpiť glukózu na lepšie vstrebávanie kreatínu tak je jedno akú? Či sú tam nejaké rozdiely v kvalite atď.?
Glukóza je len glukóza.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

MATWiX napísal:Nazdar. Aký je váš názor na toto http://www.biotechusa.sk/product/biotec ... ablety-75/ ?
15 rokov.
kúp si radšej proteín
hughito
Redeemer
Redeemer

MATWiX napísal:Nazdar. Aký je váš názor na toto http://www.biotechusa.sk/product/biotec ... ablety-75/ ?
15 rokov.
NIE.
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

15 rokov.
ako kolegovia povedali rozhodne nie! kúp si proťák ako ti už radili poprípade ešte glukózu, ale kreatín nie.Veľa ľudí začína cvičiť len s kreatínom, čo ja osobne neviem pochopiť prečo.
Napísať odpoveď