Vodicak
Re: Vodicak
A na skúšku ideš akože bez toho aby si absolvoval čo i len jednu jazdu?
A na prvej križovatke dáš plechy do smútkuZaxman napísal:neviem ako tam u teba ale unas v meste sa dohodneš zo šefom autoškoly že mu dáš poplatky na papiere, kolky a cenu za kurz ale nechceš žiadne jazdy, ciže ušetriš tým že si neplatiš za jazdy čo je najdrahšia vec na autoškole , niekde sa takto dohodneš niekde nie , treba si to len obehať
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
begbeee: ano, alebo sa s nim len dohodnes, ze ho len prevezies 10min okolo mesta, aby videl, ze tam neposiela niekoho, kto o tom nema ani paru... ja som to tiez robil velmi podobne...
ale hovno , nehody su preto lebo su cesty preplnenémelonSVK napísal: A na prvej križovatke dáš plechy do smútkuPresne pre toto sú dnešné cesty tak nebezpečné ako sú.
Mne sa nejako zdá, že väčšina nehôd je o jednom "Vodič v zákrute neprispôsobil rýchlosť jazdy, na ceste dostal šmyk a vyletel mimo cesty." Len niekedy popočúvaj TV noviny. Či prejde po ceste za hodinu 1000 áut, či 3 autá, ak idú bezpečne nemajú dôvod havarovať.Zaxman napísal:
ale hovno , nehody su preto lebo su cesty preplnené
Tak chlapi, zajtra mám skúšky, držte palce...
btw - jeden vodičák na skúter už mám, zajtra robím na auto
uvidíme, za tie 2 roky od 15 som komplet zabudol tie testy, špiny aj tú údržbu od 1. apríla dali... 
btw - jeden vodičák na skúter už mám, zajtra robím na auto
-
RATZINGER666
Darca
no ved vdaka bohu... nevies, kde by som nasiel podklady k tej udrzbe?Empatik napísal:špiny aj tú údržbu od 1. apríla dali...
-
Grim
Darca
...moja reč...aspoň bude menej takých ako dekarbon...
Ratzinger, tu je niečo na stiahnutie o údržbe, legislatíva...:
http://autoskola.sk/studijny-material/konstrukcia-b
http://www.autoskolaportal.sk/index.php ... as%20jazdy
http://autoskola.sk/studijny-material/konstrukcia-b
http://www.autoskolaportal.sk/index.php ... as%20jazdy
Preskenoval som Ti celú príručku.. nech sa páči... ale nieje to až také ťažké, ako sa zdá a pomôže to človeku.
- Prílohy
-
- údržba.doc
- údržba brožúrka preskenovaná
- (850.5 KiB) 124 stiahnutí
oo som slavny tesim sa:D
-
Grim
Darca
...táto "sláva" ti nieje ku prospechu...
ja viem to ja tak zo srandy..okej nebudem píásať sem aby som neničil pekne rozbehnutý thread
Čaute,
Tak dnes som mal skúšky a SPRAVIL SOM.
Čo by som pripomenul je cvičisko a údržba, dajte si na údržbe pozor, resp. naučte sa, kde sú nádržky odstrekovačov, brzdová kvapalina, chladiaca kvapalina, kde je odmerka oleja a kde sa olej dolieva. Pýtal sa ma aj kde sa nachádza olejová vaňa ( na spodu motora, resp. pod hlavou motora, alebo ako to nazvať ) a čo je vpredu vozidla ( na Peugeote som to robil ), chladič, chladenie. Túto otázku z údržby dal asi štyrom, ostatným dvom dal pomenovať svetlá, aké sú predné, aj zadné. Toť z údržby všetko. Pozrite si pred tým aj príručku, ktorú som sem hodil dva- tri príspevky vyššie ohľadom pneumatíku. Hĺbka dezénu na osobnom aute musí byť minimálne 1.6mm a tlak, hustota v pnemumatikách závisí od výrobcu ( najlepšie predné 2.2 a zadné 2 ).
Na jazde je to už iba na komisárovi kam Vás povodí, ja som mal fajn komisára a jazdil som cez 20 minút, odporúčam dobre počítať výjazdy z kruhových objazdov ( kamaráta na tom vyhodil ) a hlavne značky na radenie sa do jazdných pruhov. Toť vše z jazdy.
Všetkým, ktorých čakajú v blízkej obe skúšky držím palce a prajem úspech
Tak dnes som mal skúšky a SPRAVIL SOM.
Čo by som pripomenul je cvičisko a údržba, dajte si na údržbe pozor, resp. naučte sa, kde sú nádržky odstrekovačov, brzdová kvapalina, chladiaca kvapalina, kde je odmerka oleja a kde sa olej dolieva. Pýtal sa ma aj kde sa nachádza olejová vaňa ( na spodu motora, resp. pod hlavou motora, alebo ako to nazvať ) a čo je vpredu vozidla ( na Peugeote som to robil ), chladič, chladenie. Túto otázku z údržby dal asi štyrom, ostatným dvom dal pomenovať svetlá, aké sú predné, aj zadné. Toť z údržby všetko. Pozrite si pred tým aj príručku, ktorú som sem hodil dva- tri príspevky vyššie ohľadom pneumatíku. Hĺbka dezénu na osobnom aute musí byť minimálne 1.6mm a tlak, hustota v pnemumatikách závisí od výrobcu ( najlepšie predné 2.2 a zadné 2 ).
Na jazde je to už iba na komisárovi kam Vás povodí, ja som mal fajn komisára a jazdil som cez 20 minút, odporúčam dobre počítať výjazdy z kruhových objazdov ( kamaráta na tom vyhodil ) a hlavne značky na radenie sa do jazdných pruhov. Toť vše z jazdy.
Všetkým, ktorých čakajú v blízkej obe skúšky držím palce a prajem úspech
-
rufus59
Light Professional
Ta udrzba je s prepacenim primitivna a kazdy 15 ročny fagan co sa zaujima o auta to vie, čest vynimkam.
-
goldenshit
Medium Expert
Mna sa na tej "udrzbe" akurat tak spytal na povinnu vybavu a to bolo vsetko....robil som vodicak cca 7 mesiacov dozadu
-
rufus59
Light Professional
Robil momentalne v tejto dobe niekto vodicky skupiny C ? Aky je tam priebeh, jazdy a tak podobne, chystam si ho spraviť. Testy som zohnal, viem, že su tam psychotesty bude potrebne sa nato nejako pripravovat ísť k psychologicke a tak ?
Vyšetrenie zrakovej spôsobilosti na vodičský preukaz neviem sa dopatrat k cene nevie niekto kolko to asi stoji priblizne ?
Vyšetrenie zrakovej spôsobilosti na vodičský preukaz neviem sa dopatrat k cene nevie niekto kolko to asi stoji priblizne ?
počujte ako je to so 17 ročnými vodičmi automobilu keď majú papier aj na malé motorky že či už smú jazdiť na tých malých motorkách?
-
RATZINGER666
Darca
ano, na tych mozu jazdit od 15r.
ale musia mať vodičák na ne. U tých 17 ročných je tá výnimka že nemôžu sami jazdiť na aute tak či nie je žiadna výnimka na tie malé motorky