Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilnovanie
kreatin min po roku cvicenia, aj to nie vzdy
...a nie ked mas 56 kg, omg nauc sa stravovat
Zdravím 
chcel by som sa spýtať, mám 170cm, váhu tak tesne pod 70 čo nieje na moju výšku málo, aké cviky by ste mi poradili aby šlo tak 5-8kg dolu a aby sa mi ešte do leta spravilo pekné brucho? hrávam aj futbal,niekedy si idem zabehať, no nestačí to zjavne. vdaka za odpovede
chcel by som sa spýtať, mám 170cm, váhu tak tesne pod 70 čo nieje na moju výšku málo, aké cviky by ste mi poradili aby šlo tak 5-8kg dolu a aby sa mi ešte do leta spravilo pekné brucho? hrávam aj futbal,niekedy si idem zabehať, no nestačí to zjavne. vdaka za odpovede
behaj viac, uprav stravu,brušáky..ale nečakaj pekáč buchiet na bruchu do leta.
Cvičením nič extra nedosiahneš, rob doma brušáky zo závažou a nežer sladké, vyprážané a blbosti a pridaj viac pohybu.
Prečo všetci hneď narážate na stravu ?? Ja sa stravujem dobre, "žeriem" veľa krát za deň a aj veľke porcie a stále mám problém pribrať a samozrejme aj cvičím dostatočne.ColdRain napísal:...a nie ked mas 56 kg, omg nauc sa stravovat
Tak čo by si mi poradil keď kreatin nie ?
Gainer ?
MATWiX
mozno sa ti zda ze jes vela, ale v kazdom pripade pravdepodobne nejes kvalitne. Ak chces pribrat svaly tak musis jest vela a hlavne dobre.
Kup si protein.
mozno sa ti zda ze jes vela, ale v kazdom pripade pravdepodobne nejes kvalitne. Ak chces pribrat svaly tak musis jest vela a hlavne dobre.
Kup si protein.
-
Point
Professional
matwix - ''zrat'' rozky so sunkou neznamena kvalitne jest
Tak môj jedálniček je približne takýto:
Raňajky: 3 chleby, šunka, maslo 6:40
Desiata: 2 Chleby, paradajky, maslo, šunka,syr 9:30
Obed: Podľa toho čo je v škole 12:20
Obed 2: Keď prídem zo školy domov 13:30
Olovrant: To čo bolo doma na obed
16:00
Večera: Zvyčajne tie 3 chleby, maslo, šunka, syr,zelenina + nejaká tá sladkosť napr. deli - 20:00
Pred spaním ešte za pohár mlieka.
Myslím si že je toho dosť.
Olovrant: To čo bolo doma na obed
Večera: Zvyčajne tie 3 chleby, maslo, šunka, syr,zelenina + nejaká tá sladkosť napr. deli - 20:00
-
aruN
Professional
minimum bielkovínMATWiX napísal:Tak môj jedálniček je približne takýto:
Olovrant: To čo bolo doma na obed16:00
A sme pri tom. Len som to preletel očami: chleba, chleba, chleba, šunka. Tvoje jedenie je katastrofálne.
-
Anem
Star
Katastrofálne nie je, len si dotyčný mylne myslí že to postačí. Ja tiež jem niekedy chleba k omelete, k tuniaku ... inak som si už zvykol na ryžové chlebíčky ale niekedy proste ten polystyrén do tela nejde. Na nete je toho o strave na milú Jarmilu. Klasika sú ovsené vločky, tuniak, vajcia, cottage, tvaroh (všetko sa dá pripraviť na mnoho spôsobov) atď. a samozrejme mäso s nejakými uhľohydrátmi. Ale o tom sa už napísalo mnoho takže použi Google.
strašne strašne malo bielkovín, pred spanim si daj určite minimalne tvaroch nizkotučný, kup si protein a ten jedz 3x do dna potom kupuj si tuniaka ten je super ale vo vlastnej šťave, v podstate ti to už napísal anem a makaj makaj makaj.Doplnky su naozaj len doplnky, stravu tým nenahradiš potrebuješ kvalitnu plnohodnotku stravu, protein neobsahuje všetky doležite latky, i ked si kupiš viaczložkový 
MATWiX
snazis sa pokryt celodenny prijem bielkovin šunkou, co nie je uplne najlepsi napad.
1/pridaj hydinu
2/vajicka
3/nizkotucne mliecne produkty
Gnogl
pri jeho vahe by bol protein 3x denne zbytocne moc, uplne staci 1x, za predpokladu ze dodrziava dobru stravu
snazis sa pokryt celodenny prijem bielkovin šunkou, co nie je uplne najlepsi napad.
1/pridaj hydinu
2/vajicka
3/nizkotucne mliecne produkty
Gnogl
pri jeho vahe by bol protein 3x denne zbytocne moc, uplne staci 1x, za predpokladu ze dodrziava dobru stravu
Nejde o ten chleba, aj keď aj oň. Ja jem chleba ako prílohu max. dvakrát denne (práve k tomu tuniaku, cottagge či parenici), inak tvoria prílohu cestoviny, ryža či zemiaky.
-
Point
Professional
hughito .. podarilo sa dat vahu na 112? daj nejake silove rekordy..som zvedavy
Váha už ide hore len veľmi ťažko, neviem už čo vymyslieť. Teraz mám tak 106 kg, ešte pred sebou jeden objemový plán, ale už vidím, že veľa nepotiahnem. Už prichádza aj leto, viac sa človek potí a ja som na tieto veci náchylný. Ak dám aspoň 108 kg tak budem rád.
Silové rekordy ? Nič podobné nerobím. Môžem len napísať niektoré cviky, napr. drep 5 x 5 robím s 125 kg, ramená v stoji so 65 kg, mŕtvolu 4 x 8 130 kg a pod. Bench teraz ani nerobím, lebo nemám sparinga a to je na hovno.
Už si to pýta sýpku.
Silové rekordy ? Nič podobné nerobím. Môžem len napísať niektoré cviky, napr. drep 5 x 5 robím s 125 kg, ramená v stoji so 65 kg, mŕtvolu 4 x 8 130 kg a pod. Bench teraz ani nerobím, lebo nemám sparinga a to je na hovno.
Už si to pýta sýpku.
kúpil som si http://www.mnutrition.sk/kategoria/gain ... 5000-500g/
Užívam jednu dávku denne = 50g na 0,5l tekutininy ako mám napísané. Mám to na 20 dávok a dávkovanie je od 50-150g. Ja si dávam len po tréningu 1 dávku. Kedže gainer beriem prvý krát, chcem sa spýtať či mi to stačí. Kamarát čo ho berie už dlhšie mi vravel že od 50g nepriberiem

Užívam jednu dávku denne = 50g na 0,5l tekutininy ako mám napísané. Mám to na 20 dávok a dávkovanie je od 50-150g. Ja si dávam len po tréningu 1 dávku. Kedže gainer beriem prvý krát, chcem sa spýtať či mi to stačí. Kamarát čo ho berie už dlhšie mi vravel že od 50g nepriberiem
Ty si si kúpil pol kg gaineru ? To si hádam robíš srandu.
no a? dokúpiť si vieš vždy nie?