Laska...nahrada chybajuceho vo vztahu
Laska...nahrada chybajuceho vo vztahu
Milujem svojho priatela ale vela mi chybaju niektore veci...najma ako pozornost a pod...Daval mi ju ale teraz uz po dlhsom spoluziti na to zabuda...Chabyju mi dlhsie bozky a hladenie a pod...nastal stereotip...Kamoska mi povedala ze si to co mi chyba mam nahradit u druheho a mat ich naraz...Co si o tom myslite?? 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Laska...nahrada chybajuceho vo vztahu
...to čo ti poradila kamoška je pi*****...najskôr by si sa mala porozprávať s priateľom a povedať mu, čo ti vadí a ak to bude ignorovať, hľadaj si šťastie inde...a mimochodom, neviem či by tvoj priateľ bol nadšený z toho, že súkromné veci zo vzťahu rozoberáš s inými ľuďmi...
Nevedela som si rady a tak som tak okolkami ...slusne...ale som clovek ktoremu to prislo sialene a proti srsti...Mojmu som to povedala ale nezmenil to...mne to tak strasne chyba..
-
wewerka212
Light Expert
kamoška, ktorá ti toto poradila, podľa mňa nie je kamoška...problémy vo vzťahu sa neriešia tým, že hneď začneš partnera podvádzať...ak mu to nepovieš, tak on nemá šancu tieto chyby napraviť...podľa mňa by sa vždy problémy mali riešiť v prvom rade s osobou, s ktorou ten problém máš a až potom s druhými, ak by to nepomohlo
-
Grim
Darca
...aj tvojmu si to povedala okolkami? Prečo sa nebavíte otvorene...ak s tým máš problém, zrejme niesi na vzťah pripravená...na ozajstný vážny vzťah...
-
wewerka212
Light Expert
tak sa s ním skús porozprávať ešte raz a na rovinu, priamo, tak aby to pochopil...povedz mu, že by to mal riešiť, pretože sa ti zdá, že sa váš vzťah mení a tebe to nevyhovuje, vzťah má predsa vyhovovať obidvom a majú sa v ňom cítiť dobre dvaja a nie len jeden
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Jaj Grim čo sa do nej navážaš? Nečítaš? Ona mu to povedala že jej to chýba a on nič..A že to rieši tu? Milion ludi tu rieši podobne problemy lebo toto je forum vieš.
Marfu - to čo ti poradila kamaratka je dobrá kravina. Ked je to také neunosné ako píšeš, tak ho vymen ked nepochopil ale určite nemaj nejaku bokovku..tak sa veci neriešia..
Ako zareagoval ked si mu povedala o tomto probleme?
Marfu - to čo ti poradila kamaratka je dobrá kravina. Ked je to také neunosné ako píšeš, tak ho vymen ked nepochopil ale určite nemaj nejaku bokovku..tak sa veci neriešia..
Ako zareagoval ked si mu povedala o tomto probleme?
-
Grim
Darca
...ja sa do nej nenavážam, len jej píšem, aké to bolo krátkozraké...a napísala to až potom, čo som reagoval, takže som to nevedel a veštecké gule sú drahé...a že to rieši tu, na tom som nepovedal ani pol slova...
NoGoodAdvice Dakujem...som rada ze to citas pozorne..hladala som tu radu bo aj mne rada kamaratky prisla "pritiahnuta za usi".No ono je to tak ja som mu to povedala ale vydrzalo mu to jeden den a na druhy to bolo zase po starom...ja uz neviem milujeme sa a viem ze ten vztach je moj vyvoleny ak to tak mozem nazvat a skutocne som prilis otvoreny clovek na neveru ja by som sama so sebou nemohla zit...Lubim ho a chcela by som tieto veci aspon obcas...
-
Grim
Darca
...takže to pochopil...škoda že sa informácie dozvedáme postupne...v tom prípade mu to zopakuj s tým, že tebe takýto vzťah nevyhovuje...malo by mu to docvaknúť, keď mu predtým tiež nerobilo rpbolém pochopiť tie tvoje "okolky"...
Velmi by som si prila aby sa to zmenilo...aby bol vasnivejsi..a nevsimal si pokukujuce baby na okolo ako je to teraz...pritom mi kazdy vravy aka som ja..
Tak sa ho skús spýtať na to, čo by ho potešilo (t.j. naštartovalo k tej vášni). Možno tie baby nosia napr. nejaké sukne, aké sa mu páčia, možno farba (a možno im iba fakt čumí na zadok
)... ja neviem. Ty ho lepšie poznáš 
Ocividne ste kazdy v tom vztahu na inej urovni respektive mate od toho vztahu ine ocakavania. Myslim, ze vyraznejsej/dlhodobejsej zmeny sa v tomto smere od neho nedockas.
ja ti dam vasne kolko len budes chciet
klasika, chalan vie ze ta "ma" tak sa uz tak nesnazi ako kedysi
klasika, chalan vie ze ta "ma" tak sa uz tak nesnazi ako kedysi
-
wewerka212
Light Expert
chalani si vždy všímajú iné baby a baby si všímajú iných chalanov,aj keď majú partnera/ku...možno by bolo dobré sa ho spýtať, prečo sa vlastne prestal k tebe správať pozorne a milo, či nejak inak, čo predtým robil a zrazu prestal
Vsetci mate pravdu..zuzanuska on si proste premeriava baby ale ked mu to tie opatuju a potom sa osmietaju a on sa na nich pozera pridem si ako handra aj ked sa mi venuje dotkne sa ma to...Frikso vies ze aj ja si to myslim????....kvoco vravis mi z duse !!!!wewerka212 mne to neva ak to neni okate a neboli ma to neuraza svojim sposobom..ja som neni typ co sa otaca za chlapmi ale on je opak za babami sa nie ze otoci ale premeriava si od hlavy po paty...Asi s nim vazne musim dat pokec...strasne mi to chyba a potom si nahovaram blbosti...pohadame sa a on potom za mnou pride vyzna mi lasku a vyhovara mi to...ale ja tieto akcne chvile nemusim
Vytratili sa mozno city, mozno laska a mozno len prejavy lasky. O tych prejavoch bolo pisane aj v inej teme - http://www.hojko.com/vase-prejavy-lasky-t169761.html
zameraj sa na ine prejavy lasky, ci sa o teba zaujima, je tolerantny, pristupny na kompromisy, starostlivy a atd
resp, prevezmi iniciativu ty
aha teraz som to docitala, myslienka zostava/ vybodni sa nato, je to hlupak
resp, prevezmi iniciativu ty
aha teraz som to docitala, myslienka zostava/ vybodni sa nato, je to hlupak
ithory vies ze na toto som myslela tak milion krat???
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Marfu a je to až také zlé? Nevenuje sa ti vobec, alebo len občas ale tebe sa to zdá málo? Kolko ste vobec spolu a kolko máte rokov?