zabezpečenie auta proti krádeži

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

PAC08: No nepomôže, ale na to aby ti auto neodtiahli ti pomôže možno to, že ho pribetonuješ do cesty. Skúsime rozmýšľať pred tým ako píšeme... :roll:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

tiez si myslim ze "tajny cudlik" je fasa vec.
ale moze byt sranda GPS kombinovane s dialkovym odpajanim paliva resp. dakym inym znehybnenim auta. proste si sledujes kam zlodej ide a na pol ceste mu "skapes" auto. potom mu staci poriadne nalozit na pekac :D

GPS je sice neucinne ked to nalozia na daky kryty prives, ale ako bolo spominane, potom uz len pribetonovat....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Najucinnejsie je v dnesnej dobe Lojack
Je to dost draha zalezitost (20000-60000) ale mas 24h Kontrolu nad vozidlom.
V Pripade spustenia alarmu ti do 5min telefonuje Administrator ktory Si overi tvoju totoznost, Oznami ti dovod spustenia alarmu, Umiestnenie auta a v pripade ze sa auto pohybuje resp bolo ukradnute tak dokaze na dialku odpojit Zapalovanie, Vypnut Celu elektriku a zamknut auto.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

GothaR napísal:kinjeril a ten volant sa zamyka obycajnym klucom? Lebo ak ano, tak je ta ochrana lahko prekonatelna bumpingom :?
Ako uz napisal PACO8 dostanes k tomu sadu dvoch dutych trubkovych klucov s vyfrezmi a navrtanymi otvormi. Neviem, ale mozno bumpingu mi pride nerealna.

eryno - nie odtiahnutie, ale odtlacenie. Proste v akej pozicii zamknes kolesa resp. volant, v takej aj ostanu. Neexist aby si s nimi pohol.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

podla mna staci alarm s pohybovymi cidlami a defentlock :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

akoze nam sa stalo pred tyzdnom ze nam z auta skoda felicia combi vymontovali a ukradli baterku, haluz nie? :D :D :D
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Element napísal:akoze nam sa stalo pred tyzdnom ze nam z auta skoda felicia combi vymontovali a ukradli baterku, haluz nie? :D :D :D
strasna haluz
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Shark NX napísal:Najucinnejsie je v dnesnej dobe Lojack
Je to dost draha zalezitost (20000-60000) ale mas 24h Kontrolu nad vozidlom.
V Pripade spustenia alarmu ti do 5min telefonuje Administrator ktory Si overi tvoju totoznost, Oznami ti dovod spustenia alarmu, Umiestnenie auta a v pripade ze sa auto pohybuje resp bolo ukradnute tak dokaze na dialku odpojit Zapalovanie, Vypnut Celu elektriku a zamknut auto.
neviem či to správne chápem, ale čo v prípade, že zlodej alarm nespustí? Vtedy má majiteľ tak drahého zapezpečenia aj tak po vtákoch... :?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

erytrocyt: My sme to mali este na starej felicii, v skrinke spolujazdca, ale automechanici, resp. zlodeji to dost poznaju a vedia kde sa to dava,

nie?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Stoporko napísal:neviem či to správne chápem, ale čo v prípade, že zlodej alarm nespustí? Vtedy má majiteľ tak drahého zapezpečenia aj tak po vtákoch... :?
Nejak ho spustit musi ... Tzn ma Interne Ultrazvukove senzory, Senzor polohy auta, Na kazdom skle medeny pasik na detekciu rozbiteho skla, Senzor Interneho Palubneho Napatia, Senzor otvorenia dveri, a ako dodatok GPS Cidlo ktore sleduje polohu auta ... Ma toleranciu 200m ak prekroci tu hranicu tiez spusti alarm. Cize Zlodej urcite nejaku chybu spravi ;)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, najlepsie kombinovat mechanicke a elektronicke zabezpecenie, takze kombinacia dfendu/zederu a dobreho alarmu, najlepsie s GPS/GSM modulom. Najviac mu zneprijemnite zivot ked nebudete mat nic spravene seriovo, myslim tajne vypinace a podobne. Este sa predavaju rozne moduly ktore do kabiny nastriekaju slzak, resp. peprovy sprej, ale to je o inom.
Kazdopadne teraz sa kradnu auta na zakazku, a ak si auto vyhliadne dobry zlodej, ste prakticky bez sance.
Takze nazaver to doplnim DOBROU poistkou.
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

kamosovi corkli asi mesiac stare auto. mal tam zamknuty volant, tajne tlacitko a este nejaku kravinku. rano sa zobudil a auto fuc. myslim ze by mu nepomohlo ani 10 zabezpeceni. mam pocit ze to auto bolo vytipovane uz od predaja.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

yoplin napísal:kamosovi corkli asi mesiac stare auto. mal tam zamknuty volant, tajne tlacitko a este nejaku kravinku. rano sa zobudil a auto fuc. myslim ze by mu nepomohlo ani 10 zabezpeceni. mam pocit ze to auto bolo vytipovane uz od predaja.
No a mal tam sledovanie auta na dialku?
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

GothaR: nemal, ale zase mal dobru poistku a teraz uz ma nove.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Prepacte mi little OT, ale tento alarm nema chybu :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: zabezpečenie auta proti krádeži

Príspevok od používateľa hojko »

rollo1234: Podobne zariadenie kupis z Ciny cez eBay za 60 eur + SIM karta do neho. Keby som isiel kradnut niekomu auto, tak ako prva vec je, ze vopach do zapalovaca rusicku GSM signalu, resp. GPS signalu, teda odstavis vsetky tieto monitorovacie zariadenia.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

ja mám v aute len klasický alarm s pohybovým čidlom. ono môže mať človek v aute všetko možné od výmyslu sveta. ale ak už je raz auto vytipované, tak ho neochráni ani Chuck Norris. podobná skúsenosť sa stala môjmu šéfovi z bývalého zamestnania. mal Octaviu Combi s alarmom, pohybovým čidlom, namontovaný defend lock (zamykal ho vždy) a v priebehu 5 minút mu auto zmizlo z pred jeho vlastného domu v Báhoni. auto malo niečo cez dva roky a bolo firemné. bolo to cez operatívny leasing cez firmu Arval. proste ak je raz auto vytipované, tak zmizne.

ja mám tú výhodu, že mám staršie auto, ktorých je na SVK málo a sú pre ľudí neznáme (Rover 400).
jozko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozko »

toto by bol tiež dobrý systém na zabezpečenie :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa: