zabezpečenie auta proti krádeži
-
Stenky
Professional
tiez si myslim ze "tajny cudlik" je fasa vec.
ale moze byt sranda GPS kombinovane s dialkovym odpajanim paliva resp. dakym inym znehybnenim auta. proste si sledujes kam zlodej ide a na pol ceste mu "skapes" auto. potom mu staci poriadne nalozit na pekac
GPS je sice neucinne ked to nalozia na daky kryty prives, ale ako bolo spominane, potom uz len pribetonovat....
ale moze byt sranda GPS kombinovane s dialkovym odpajanim paliva resp. dakym inym znehybnenim auta. proste si sledujes kam zlodej ide a na pol ceste mu "skapes" auto. potom mu staci poriadne nalozit na pekac
GPS je sice neucinne ked to nalozia na daky kryty prives, ale ako bolo spominane, potom uz len pribetonovat....
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Najucinnejsie je v dnesnej dobe Lojack
Je to dost draha zalezitost (20000-60000) ale mas 24h Kontrolu nad vozidlom.
V Pripade spustenia alarmu ti do 5min telefonuje Administrator ktory Si overi tvoju totoznost, Oznami ti dovod spustenia alarmu, Umiestnenie auta a v pripade ze sa auto pohybuje resp bolo ukradnute tak dokaze na dialku odpojit Zapalovanie, Vypnut Celu elektriku a zamknut auto.
V Pripade spustenia alarmu ti do 5min telefonuje Administrator ktory Si overi tvoju totoznost, Oznami ti dovod spustenia alarmu, Umiestnenie auta a v pripade ze sa auto pohybuje resp bolo ukradnute tak dokaze na dialku odpojit Zapalovanie, Vypnut Celu elektriku a zamknut auto.
Ako uz napisal PACO8 dostanes k tomu sadu dvoch dutych trubkovych klucov s vyfrezmi a navrtanymi otvormi. Neviem, ale mozno bumpingu mi pride nerealna.GothaR napísal:kinjeril a ten volant sa zamyka obycajnym klucom? Lebo ak ano, tak je ta ochrana lahko prekonatelna bumpingom
eryno - nie odtiahnutie, ale odtlacenie. Proste v akej pozicii zamknes kolesa resp. volant, v takej aj ostanu. Neexist aby si s nimi pohol.
-
Stoporko
VIP
neviem či to správne chápem, ale čo v prípade, že zlodej alarm nespustí? Vtedy má majiteľ tak drahého zapezpečenia aj tak po vtákoch...Shark NX napísal:Najucinnejsie je v dnesnej dobe Lojack
-
Shark NX
Addict
Nejak ho spustit musi ... Tzn ma Interne Ultrazvukove senzory, Senzor polohy auta, Na kazdom skle medeny pasik na detekciu rozbiteho skla, Senzor Interneho Palubneho Napatia, Senzor otvorenia dveri, a ako dodatok GPS Cidlo ktore sleduje polohu auta ... Ma toleranciu 200m ak prekroci tu hranicu tiez spusti alarm. Cize Zlodej urcite nejaku chybu spraviStoporko napísal:neviem či to správne chápem, ale čo v prípade, že zlodej alarm nespustí? Vtedy má majiteľ tak drahého zapezpečenia aj tak po vtákoch...
-
krupica_dnb
Medium Professional
tak tak, najlepsie kombinovat mechanicke a elektronicke zabezpecenie, takze kombinacia dfendu/zederu a dobreho alarmu, najlepsie s GPS/GSM modulom. Najviac mu zneprijemnite zivot ked nebudete mat nic spravene seriovo, myslim tajne vypinace a podobne. Este sa predavaju rozne moduly ktore do kabiny nastriekaju slzak, resp. peprovy sprej, ale to je o inom.
Kazdopadne teraz sa kradnu auta na zakazku, a ak si auto vyhliadne dobry zlodej, ste prakticky bez sance.
Takze nazaver to doplnim DOBROU poistkou.
Kazdopadne teraz sa kradnu auta na zakazku, a ak si auto vyhliadne dobry zlodej, ste prakticky bez sance.
Takze nazaver to doplnim DOBROU poistkou.
-
hojko
Site Admin
Re: zabezpečenie auta proti krádeži
rollo1234: Podobne zariadenie kupis z Ciny cez eBay za 60 eur + SIM karta do neho. Keby som isiel kradnut niekomu auto, tak ako prva vec je, ze vopach do zapalovaca rusicku GSM signalu, resp. GPS signalu, teda odstavis vsetky tieto monitorovacie zariadenia.
ja mám v aute len klasický alarm s pohybovým čidlom. ono môže mať človek v aute všetko možné od výmyslu sveta. ale ak už je raz auto vytipované, tak ho neochráni ani Chuck Norris. podobná skúsenosť sa stala môjmu šéfovi z bývalého zamestnania. mal Octaviu Combi s alarmom, pohybovým čidlom, namontovaný defend lock (zamykal ho vždy) a v priebehu 5 minút mu auto zmizlo z pred jeho vlastného domu v Báhoni. auto malo niečo cez dva roky a bolo firemné. bolo to cez operatívny leasing cez firmu Arval. proste ak je raz auto vytipované, tak zmizne.
ja mám tú výhodu, že mám staršie auto, ktorých je na SVK málo a sú pre ľudí neznáme (Rover 400).
ja mám tú výhodu, že mám staršie auto, ktorých je na SVK málo a sú pre ľudí neznáme (Rover 400).
toto by bol tiež dobrý systém na zabezpečenie
-
RATZINGER666
Darca