Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
A to tvoje evidenčné číslo si dal do poznámky, keď si platil cez IB? alebo kam
už si nepamätám presne, ale tuším že do poznámky spolu aj s menom 
Ktore vysoke skoly okrem technickych a zdravotnych maju uplatnenie na trhu prace?
právnicke
ľudia sa budú stále súdiť za väčšie kraviny
vid émerika
ak si dobry, tak uplne vsetkyF1L1P napísal:Ktore vysoke skoly okrem technickych a zdravotnych maju uplatnenie na trhu prace?
Aka vysoka skola ?
F1L1P, aby si sa uplatnil nepotrebujes ani vysku. Poznam osobne ludi, ktori maju reklamky alebo predavaju dovolenky cez net a maturu maju len vecernu...
Aký je rozdiel a čo majú spoločné Informatika (INFO) a Počítačové a komunikačné systémy a siete (PKSS) na FIIT STUBA? Rád by som viac zameranie na siete + HW a menej programovania, už som bol aj rozhodnutý pre PKSS, len pred odoslaním sa neviem nejak rozhodnúť
.
@MrGizmof na toto som sa pýtal tiež na inom fóre a bolo mi povedané, že PKSS je práve viac na HW. Tiež som si tam poslal prihlášku.
Skvelé, takže nič nemením, zajtra si zoberiem potvrdenie CCNA certifikátov a iných blbostí a posielam. Vďaka za odpoveď
.
Ako dlho trva proces odoslanie peniazi + odoslanie elektronickej prihlasky?
Chcel by som totiz poslat este jednu prihlasku a skola prijima prihlasky do 31.3.
Stihnem to ak to vo stvrtok poslem? ..ci je to tak ze najprv treba zrobit prevod na ucet a az tak sa posiela prihlaska ze?
prip. ak to nestihnem, vratia mi cash?
Chcel by som totiz poslat este jednu prihlasku a skola prijima prihlasky do 31.3.
Stihnem to ak to vo stvrtok poslem? ..ci je to tak ze najprv treba zrobit prevod na ucet a az tak sa posiela prihlaska ze?
ak budes musiet poslat aj vytlacenu formu,tak dolezita bude peciatka s datumom na obalke.aspon to tak vo vecsine institucii funguje a akceptuju to aj ked im to pride po termine
Klucovy je datum odoslania, je uplne jedno, v akom poradi to posles. Vseobecne cesta prihlasky a medzibankove prevody trvaju od 2 do 5 pracovnych dni.bladeboy napísal:Ako dlho trva proces odoslanie peniazi + odoslanie elektronickej prihlasky?
//Vacsina skol chce doklad o zaplateni poplatku uz prilozeny k prihlaske (aspon u nas to tak chceli). Tym padom by si mal najprv spravit prevod pod spravnymi platobnymi udajmi a nasledne odoslat prihlasku.
-
jwallamukhi
Novice
Mám dotaz na ľudí študujúcich na FEI STU, konkrétne odbor aplikovaná informatika. Myslíte, že jednotlivé IT predmety sú zvládnuteľné aj pre človeka, ktorý v živote neprogramoval a informatiku na strednej mal ledva jeden rok (aj to sa tam nič poriadne neučilo) ? Čo sa týka matiky tak s tou problém nemám žiadny. Resp. dalo by sa programovanie nejako doučiť samoštúdiom?
jwallamukhi napísal:Mám dotaz na ľudí študujúcich na FEI STU, konkrétne odbor aplikovaná informatika. Myslíte, že jednotlivé IT predmety sú zvládnuteľné aj pre človeka, ktorý v živote neprogramoval a informatiku na strednej mal ledva jeden rok (aj to sa tam nič poriadne neučilo) ? Čo sa týka matiky tak s tou problém nemám žiadny. Resp. dalo by sa programovanie nejako doučiť samoštúdiom?
Ano, bude zalezat len od teba, ci chces a ci ta to bavi. Programovanie a vacsinou aj vs je samostudium.
Caute, v septembri idem na vysku ale stale sa neviem rozhodnut kam.
Priali ma do Kodane ale aj do Horsensu( mensie mesto v Dansku).
Kodan + je to najvacsie mesto, kde to zije
+ priamy let z BA
+ "lahko" sa tam da najst brigada
- velke problemy s ubytovanim
- mensia skola
Horsens
+ lahko sa tam da vybavyt internat ( co preferujem)
+ vacsia skola
+ pokojne, kludne mestecko, vacsi studentsky zivot kedze tam je internat
- po case moze byt nudnejsie
- tazsie sa tam zhana robota
Bol by som rad keby ste mi napisali co si o tom myslite, ci mate nejake skusenosti a co by ste si vybrali
P.S na oboch skolach sa studuje marketing management
Priali ma do Kodane ale aj do Horsensu( mensie mesto v Dansku).
Kodan + je to najvacsie mesto, kde to zije
+ priamy let z BA
+ "lahko" sa tam da najst brigada
- velke problemy s ubytovanim
- mensia skola
Horsens
+ lahko sa tam da vybavyt internat ( co preferujem)
+ vacsia skola
+ pokojne, kludne mestecko, vacsi studentsky zivot kedze tam je internat
- po case moze byt nudnejsie
- tazsie sa tam zhana robota
Bol by som rad keby ste mi napisali co si o tom myslite, ci mate nejake skusenosti a co by ste si vybrali
P.S na oboch skolach sa studuje marketing management
Ja by som sa rád spýtal ak náhodou niekto šiel na ČVUT - FEL - KME ako vyzerali prijímačky z matiky.Či to bol nejaký brutus alebo či sa to dá zvládnuť po mesiaca príprav.Ďakujem
-
demovic_svk
Medium Star
chodite niekto na UKF Nitra Fakulta prirodnych vied - aplikovaná informatika ?
aké sú tam predmety ? nikde na ich stranke som to nenasiel
aké sú tam predmety ? nikde na ich stranke som to nenasiel
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
chalani prislo niekomu uz nieco z NR UKF - AI (aplikovana informatika).. jednemu znamemu ze ho prijali ale mne ani spoluziakom zatial nic..