Pre mňa láska - Pre ňu kamarát

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mammut
Light Expert
Light Expert

Pre mňa láska - Pre ňu kamarát

Príspevok od používateľa Mammut »

:arrow: Ahojte....mam taku dilemu...jedna sa o moju momentalne uz asi najlepsiu kamaratku. Pozname sa sice este iba rok, ale za ten cas sme si sadli neskutocne.
Problem je v tom ze som do nej zalubeny....vysvetlili sme si ze budeme len kamarati - ja som to prijal - ale osobne sa ako kamarati teda vôbec nespravame ked sme sami----ako to mam chapat potom, preco nechce somnou chodit?

Tu je nas pribeh...pre ozrejmenie ja mam 23 ona 22
Spoznal som ju cez kamosku, zaciatok bol taky ze nedaval som tomu moc sance na kamaratstvo....bol som pre nu cudzi (bolo to len cez net)....no postupne zistila ze viem jej pomoct, vypocut ju a pod. Po asi 3mesiacoch mala vazny problem s priatelom (nie s frajerom) tak sme sli spolu von a vykecala sa mi uplne z celeho srdca vsetky problemy...a tam sme zistili ze sme v takmer vsetkych veciach si podobni. Ďalšie tri mesiace pokračovali asi že občas net a 1-2x do mesiaca prechádzka.
Zlom prišiel až akosi v marci, keď sa naše osobné stretnutia zmnohonásobnili a boli sme viac krát do tyzdna spolu. Takze stavali sme sa lepsimi a lepsimi kamaratmi.
No potom prisiel u mna akosi zlom....zapacilo sa mi to vsetko a zalubil som sa do nej. Nechcel som jej to povedat, lebo raz som tak uz kamaratku stratil. Vsetci naokolo to videli ze som do nej zalubeni a sem tam sa spravame ako zalubenci. No ona si nic nepriznavala, lebo to tak asi ani necitila (neviem) a ja som to nechcel kazit a vnutri som trpel. Az som to raz nevydrzal a povedal to jej kamaratke, kt. to hned jej povedala.....
Bol som vo faze ze ju opustim ako kamaratku a zabudnem na nu a nebudem sa tak zbytocne trapit
No lenze ju to strazne vzalo, ze by stratila velkeho kamarata a bola dost na dne.....tak ja som hned naklusal a povedal jej vlastne pravdu ze nikdy by som nedokazal od nej odist co i len ako kamarat a zabudnut na nu.
Prijal som teda ulohu večneho kamarata :(
No ale opat nase kamaratstke prechadzky sprevadzali mnohe objatia, štipance, chytanie za zadok, kusanie do krku, bozky na krk, licka, nekonciace sedenia v objati na lavicke....

:arrow: Ako toto mam teda chapat, ked mi jasne do oci povedala: ze somnou chce byt len kamaratka, ze proste neslo by to spolu chodit. Tak preco potom toto dovoluje a priam si uziva tieto nase spolocne chvile...a kopukrat ked sa uz chystame domov este povie: Peto, prosim este chvilockuuuu
Myslite ze sa to moze niekedy zlomit?...... Ja si myslim ze keby som bol viacej krajsi a trosku na sebe popracoval, myslim si ze by mi dala sancu....jasne trepota ona ze jej nejde o vzhlad ale o to co je vnutri...to pozname :)
ale ona tuzi po jednom somarovi co ju stale odmieta a ona stale len za nim dolieza (hold je to hotovy model skoro :/ )
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Pre mňa láska - Pre ňu kamarát

Príspevok od používateľa Forsaken »

Mammut napísal: Myslite ze sa to moze niekedy zlomit?
nech sa to "zlomi" v tebe, i ked je to tazke... ale vyser na nu.. pripadne si najdi (inu) frajerku
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ta deeee, toto cele je horsie ako zle . . .
si vo friendzone, a prave si si to zariadil tak ze si zapečatený vo friendzone ,.... z toho sa uz nevyseries ani bohovi. Na to sa vyser proste. Alebo zacni pouzivat baliace metody a techniky na zbalenie kamosky, (ine ako normalne balenie baby) ked si vsak uz teraz takto zalubeny tak je vysoka pravdepodobnost ze to cele doseries . . . .
Proste ked sa chces na to dat rataj s tym ze:
1.bud sa to podari, mala pravdepodobnost, budes musiet zmenit pristup, a skonci ti kamaratstvo, zacne vztah, po vztahu nebude ani vztah ani kamaratstvo.
2. sa to nepodari, velka pravdepodobnost, budes za vola, skonci ti kamaratstvo, a vztah ani ziaden nebude.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ona chce drsňáka a to ty niesi...ale vyhovuje jej, keď sa k tebe môže pritúliť, ale na vzťah by ťa nechcela...a vieš prečo? Lebo ona chce chlapa, ktorý má vlastnú hlavu...ktorý nedobehne hneď ako poslušný psík, keď ona zapíska...a presne toto si ty robil...takže podľa mňa už nemáš šancu...už si zaradený a tam kde si, odtiaľ sa nedostaneš...maximálne by si mohol pri radikálnej zmene tvojho prístupu k nej byť použitý ako poistka, ale akonáhle by našla niečo lepšie, išla by za tým...aj tak si myslím, že tu radikálnu zmenu v správaní by si nezvládol, lebo nedokážeš rozmýšľať racionálne...si zaľúbený...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Epic friendzone. Sám si za ňou dobehol s plačom, že chceš byť kamarát tak sa nečuduj. Má objekt záujmu a teba má len na krátenie času. Si ten mäkký typ, ktorý ju vypočuje poradí, proste si ako jej kamarátka. Sorry, ale v tomto nevidím budúcnosť. Žien je veľa, nič sa neboj :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ja som bol na tom mozno podobne ako.ty, rok som bojoval, dotyky, stipanie a take detske hry, aj mi povedala, ze som pre nu len kamarat. Po roku sa to zmenilo, ona podlahla a bolo to krasne obdobie, ktore par rokov trvalo.

Bud pri nej, bud s nou a bojuj!
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Z osobnej skúsenosti ti viem potvrdiť, že len vo veľmi málo prípadoch nastane také to "odškatulkovanie", kedy sa dokáže chlap vyhrabať z friendzone. A zdá sa, že ty si v tom už veľmi, ale veľmi hlboko. Nechcem ti povedať, že to nevyjde, ale obávam sa toho. Tiež som bol s jednou dievčinou kamarát, okolo 5-6 mesiacov tak intenzívnejšie, potom som skúsil preradiť na vyšší stupeň, ale jej reakcia bola taká, že ja som jej super kamarát a tak to ostane. Ja som pochopiteľne nechcel byť len kamoš, nevedel som si to predstaviť a po čase sme prerušili kontakty, ale v dobrom viacmenej. Je dosť možné, že toto isté čaká teba. Ale ak to cítiš inak, tak zabojuj.
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

Ak si masochista a baví ťa mučiť sa tým že si do nej zaľúbený tak kľudne pokračuj, ale podľa mňa by bolo lepšie keby si si našiel nejakú inú známosť a ju nechal tak. A to ti hovorím z vlastnej skúsenosti.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

V Tvojej kozi uz som aj ja bol, proste snazis sa ako somar a nic s toho preto od istych viacerich skusenosti nebojujem o babu a ved na co? Proste ona ked Ta chce tak Ta chce..Mozno ten tvoj "sok" hu nepritahuje tym ze je fesak/resp. moze/ ale tym ze ju ma na haku, ze ho nezaujma a ona dolieza za nim, neni to nieco podobne ako ty doliezas za nou? Osobne by som byt Tebou ukoncil ak sa mas trapit a nezabudni aj keby ste sa dali do kopy, dlho by Vam to asi nevydrzalo, lebo ona hlada asi nieco ine...nikekedy sa treba zamysliet a urcite veci menit...to je moj nazor
PiLLi04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiLLi04 »

Musíš zmeniť strategiu od zakladu lebo takto sa z friendzone určite nedostaneš, keď budeš len skákať ako ona píska. V málo prípadoch záleži na vzhľade (aj keď je to len + pre opačne pohlavie), čiže tým sa tak netráp. Zvoľ ale presne opačnú taktiku čiže nedoliezaj za ňou, na nete jej napíš zriedkavejšie (resp. skoro vôbec) a uvidíš čo to s ňou spraví.. Nájdi si nejaký koníček, ktorý ťa bude baviť a nezamýšľaj sa nad ňou toľko.. proste jej venuj menej svojho drahocenného času a možno ti časom povie že jej chýbajú s tebou strávené chvíľky čo bude len pozitívum.. Musíš v nej vzbudiť pocit že jej chýbaš a vtedy si možno niečo uvedomí :) ty si urobil už dosť krokov, takže teraz to nechaj na ňu.. GL ;)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

bol som vo friendzone, Takisto kamarátka, boli sme spolu vonku, dal som jej kvietok atď povedal že či neskúsime niečo viac, samozrejme hneď ma dala do friendzone, bolo to celé zlé,uuuuuuuplne zle, ako tvoj prípad (tiež bola "zalubena" do jedného magora). Mal som ju troška namotanú a to ma "zachránilo" neozýval som sa mesiac aj niečo, potom mi napísala že jej veľmi chýbam, ale iba ako kamarát a že sa chce stretnúť(určite ako kamarát, vedel som čo asi príde). Medzi tým som sa uvedomil a zmenil som sa, prečítal som si o tom neaké knihy, začal som sa o seba troška starať, vlasy, oblečenie atď. Pošli sme spolu vonku, povedala mi že som zmenil za to obdobie atď... potom som jej povedal priamo, že proste kamarát s ňou nedokážem byť, nato ona že si to tiež uvedomila. Tak som happy, síce sme sa 2 krát rozišli ale sme spolu a je to pekné medzi nami.
A také pekné rečičky ako nedokázal by som bez teba byť alebo to či si tam písal, tak to nepatrí do predvzťahovej komunikácie, ale až keď budeš s ňou, potom budú ešte krajšie.
Ja ti poradím teda, pokiaľ to chceš skúsiť tak bojuj...(ale priprav sa na to najhoršie) ale zas ďalší rok to neťahaj určite... Teda ja osobne by som už kamarátku druhy krát neskúšal, a neťahal by som to tak dlho, pričom na konci z toho nemusí nič byť :wink:
GL
Mammut
Light Expert
Light Expert

No Vaše odpovede mi len potvrdilo to čo som aj očakával, asi ste si isto povedali, načo som túto tému zakladal, ale založil som ju aby sa mi uľavilo....
Uľaviť sa mi uľavilo vďaka tomu, že som ju včera v návale emócii od všadiaľ vymazal. No potvrdilo sa čo ste mi vy písali, dievča sa zbadalo :( ale akosi rýchlo, lebo hneď začala písať sms že prečo to robím, že nech to nerobím, nech nezahadzujem naše kamaratstvo... prosí ma aby som sa vrátil. No ostávam neoblomný...aj keď ma to trápi neskutočne ma to zožiera.

Ale keď si dám všetko dokopy....byť s ňou kamarát a vedieť že môhlo čosi byť (bolo to potvrdene aj z jej strany napisala mi to---ale ze nechcela v tom pokračovat lebo som pre ňu iba kamarat) a tvariť sa že je fajn a dusiť v sebe city je väčšia bolesť ako vymazať ju zo života a stratiť tak najlepšiu kamarátku a vlastne veľmi blízkeho človeka....lebo táto bolesť časom prejde..... trošku sebecké asi, lebo už mi písala jej kamoška že sa neskutočne trápi a uzavrela sa do seba pred všetkymi
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

S odstupom času uvidíš, že to bolo dobré riešenie. :wink:
Filipito
Darca
Darca

Mammut napísal:Ale keď si dám všetko dokopy....byť s ňou kamarát a vedieť že môhlo čosi byť (bolo to potvrdene aj z jej strany napisala mi to---ale ze nechcela v tom pokračovat lebo som pre ňu iba kamarat) a tvariť sa že je fajn a dusiť v sebe city je väčšia bolesť ako vymazať ju zo života a stratiť tak najlepšiu kamarátku a vlastne veľmi blízkeho človeka....lebo táto bolesť časom prejde..... trošku sebecké asi, lebo už mi písala jej kamoška že sa neskutočne trápi a uzavrela sa do seba pred všetkymi
Keď bude ešte písať tak jej proste napíš že proste ty si iba kamarátstvo s ňou nevieš predstaviť, povedz uprimne...
Viem že to bude pre teba teraz ťažké, hádam každy z nás to zažil :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hlavne sa po mesiaci neprichyt natom, ako ju prosikas a ospravedlnujes sa ;)
Mammut
Light Expert
Light Expert

Soviet.....toho sa strašne obávam, že to bude možno aj skôr než po mesiaci :?
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Som na tom asi rovnako ako Mammut, možno ešte trochu horšie. Baba má chalana, už viac ako rok. Píšeme si spolu každý deň, už to berem tak automaticky, ako to, že sa ráno musím zobudiť. Vídame sa málo. Ale ak náhodou sme spolu von, tak sa cítim proste úplne dokonale. S nikým som sa tak príjemne nikdy necítil. Furt rozpráva ako sa už ide rozísť s priateľom (podla toho čo mi o ňom hovorila musí byť fakt magor), ale to už hovorí od Vianoc. Mám ju neskutočne rád, dlho som kvôli tomu depkoval, nikam nechodil, čo ju strašne štvalo. Až to, kvôli čomu som mal takú náladu, vytiahla z kamarátky, ja som jej nikdy nechcel povedať. Lebo mi je blbé sa snažiť o zadanú babu. Jasne mi povedala, že som pre ňu len kamarát. Síce to bolelo ale musel som to prijať. Lenže teraz sa furt tak správa, ako by som to povedal, no proste že očakáva, že sa s chalanom rozíde a potom by dačo mohlo byť. Ale pravdepodobne si to len nahováram. Možno chce len aby on žiarlil, čo som jej raz vykričal a jej reakcia ma skôr presvedčila o opaku. Ale už na to nemám síl, kamarát s ňou proste byť neviem tak sa idem pokúsiť to čo tu všetci radíte. Kašlať na ňu. Síce som na toto slabá povaha odjakživa, ale hádam sa to podarí.
Radšej ma bude boleť hlava z opitia s kamarátmi, ako srdce od ničnerobenia s kamarátkou. :D
Filipito
Darca
Darca

Presne tak, celý čas buď s kamarátmi, večer sa v pohode opij, mysli naňu čo najmenej, a hlavne sa jej neprosíkaj a neospravedlňuj :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Preco prave ten chalan musi byt magor? Moze to byt uplny pohodak len ona je krava... ser na nu nestoji ti za trapenie, ale sa musis sam poucit s chyb
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Takto máš väčšiu šancu začať si všímať aj iné dievčatá a podľa mňa si spravil dobre. Bol si ako psík na vodítku, ktorý pribehne a urobí všetko, čo má na očiach a jej to vyhovovalo...
Napísať odpoveď