Problem je v tom ze som do nej zalubeny....vysvetlili sme si ze budeme len kamarati - ja som to prijal - ale osobne sa ako kamarati teda vôbec nespravame ked sme sami----ako to mam chapat potom, preco nechce somnou chodit?
Tu je nas pribeh...pre ozrejmenie ja mam 23 ona 22
Spoznal som ju cez kamosku, zaciatok bol taky ze nedaval som tomu moc sance na kamaratstvo....bol som pre nu cudzi (bolo to len cez net)....no postupne zistila ze viem jej pomoct, vypocut ju a pod. Po asi 3mesiacoch mala vazny problem s priatelom (nie s frajerom) tak sme sli spolu von a vykecala sa mi uplne z celeho srdca vsetky problemy...a tam sme zistili ze sme v takmer vsetkych veciach si podobni. Ďalšie tri mesiace pokračovali asi že občas net a 1-2x do mesiaca prechádzka.
Zlom prišiel až akosi v marci, keď sa naše osobné stretnutia zmnohonásobnili a boli sme viac krát do tyzdna spolu. Takze stavali sme sa lepsimi a lepsimi kamaratmi.
No potom prisiel u mna akosi zlom....zapacilo sa mi to vsetko a zalubil som sa do nej. Nechcel som jej to povedat, lebo raz som tak uz kamaratku stratil. Vsetci naokolo to videli ze som do nej zalubeni a sem tam sa spravame ako zalubenci. No ona si nic nepriznavala, lebo to tak asi ani necitila (neviem) a ja som to nechcel kazit a vnutri som trpel. Az som to raz nevydrzal a povedal to jej kamaratke, kt. to hned jej povedala.....
Bol som vo faze ze ju opustim ako kamaratku a zabudnem na nu a nebudem sa tak zbytocne trapit
No lenze ju to strazne vzalo, ze by stratila velkeho kamarata a bola dost na dne.....tak ja som hned naklusal a povedal jej vlastne pravdu ze nikdy by som nedokazal od nej odist co i len ako kamarat a zabudnut na nu.
Prijal som teda ulohu večneho kamarata
No ale opat nase kamaratstke prechadzky sprevadzali mnohe objatia, štipance, chytanie za zadok, kusanie do krku, bozky na krk, licka, nekonciace sedenia v objati na lavicke....
Myslite ze sa to moze niekedy zlomit?...... Ja si myslim ze keby som bol viacej krajsi a trosku na sebe popracoval, myslim si ze by mi dala sancu....jasne trepota ona ze jej nejde o vzhlad ale o to co je vnutri...to pozname
ale ona tuzi po jednom somarovi co ju stale odmieta a ona stale len za nim dolieza (hold je to hotovy model skoro