Windows Phone 7 - malý zázrak, ktorý prišiel neskoro...
Re: Windows Phone 7 - malý zázrak, ktorý prišiel neskoro...
Niektore aplikacie na sync WP a pc vyzaduju unlockuty system, napriklad Windows phone device manager. (dufam ze som neskomolil nazov programu)
Na WP mi najviac prekáža taky oklieštený Mass Storage, a dufam ze len docasna absencia nejakej schopnej navigacie, snad TomTom, Garmin alebo iGO nieco v blizkej dobe vymyslia.
Na WP mi najviac prekáža taky oklieštený Mass Storage, a dufam ze len docasna absencia nejakej schopnej navigacie, snad TomTom, Garmin alebo iGO nieco v blizkej dobe vymyslia.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
akože nokia ma si myslim aj dobru navigaciu, kedže vlastnia mapove podklady, či vlastnia cely NAVTEQ, což tie mapy využiva aj Garmin... to je iba moj myšlienkovy pochod...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nokiácka navigácia je veľmi slušná.
-
spojka13
Darca
existuje češitna na zune? bo nijak raz sa ktomu nemožem dopracovať... dik
pred tyzdnom som sa stal vlastnikom wp, kontretne samsung omnia w. zatial spokojny, je to krasny a intuitivny system. integracia s facebookom je super (mozno zase po case zacnem aj nieco prispievat na stenu
) a tiez ma prekvapila hudba. na skusku som si tam hodil dva albumy, pustil a zrazu sa mi pozadie zmenilo na fotku spevaka (nie albumu), stiahlo sa mi rozsiahle bio (fakt rozsiahle), ponuklo mi to dalsie albumy zo storu a tiez pribuznych interpretov (tiez prekvapivo dobre na mna sediace).
zatial ma trochu otravuju nespolahlive notifikacie napriklad whatsapp alebo viberu (aj ked ten iba teraz vysiel ako beta) a dost ma stve baterka. ledva sa dostanem ceze dva dni. hlavne sa mi podozrivo rychlo vybija v noci... a tom si si vybral omniu w oproti lumii 710, pretoze by mala mat lepsiu vydrz...
no a na co sa tesim najviac je vyvoj, uz mam developerske konto a pracovat so silverlightom a c# bola pre mna vzdy radost
uz len napady na aplikacie...
zatial ma trochu otravuju nespolahlive notifikacie napriklad whatsapp alebo viberu (aj ked ten iba teraz vysiel ako beta) a dost ma stve baterka. ledva sa dostanem ceze dva dni. hlavne sa mi podozrivo rychlo vybija v noci... a tom si si vybral omniu w oproti lumii 710, pretoze by mala mat lepsiu vydrz...
no a na co sa tesim najviac je vyvoj, uz mam developerske konto a pracovat so silverlightom a c# bola pre mna vzdy radost
-
uplink
VIP
Dávam Update na moju Omniu 7:
pros:
spravili mi konečne poker
extrémne rýchlo sa s telefónom narába, prepínanie medzi leteckým módom, zapínaním paketových dát, prehliadačom, navigáciou, proste nádhera.
naozaj intuitívne ovládanie, blbuvzdorné
naozaj skvelá výdrž
zune na PC + zune v mobile = hudobný orgazmus
fantastická zvuková reprodukcia
16 hodín mp3 prehrávanie a baterka je na 40%
+ nejaké to volanie, internet, etc.
cons:
absencia Opery, Firefoxu
absencia oficiálnych toggle nástrojov
absencia flashu
conclusion:
za tie peniaze fantastický telefón pre ľudí, čo chcú niečo solídne, a len telefonujú, internetujú a smskujú...
Pre ostatných tu máme SGSII, SGSIII, One X, One S, iPhone 4S, Sony Xperia S a ostatných vlajkových tátošov...
pros:
cons:
conclusion:
za tie peniaze fantastický telefón pre ľudí, čo chcú niečo solídne, a len telefonujú, internetujú a smskujú...
Pre ostatných tu máme SGSII, SGSIII, One X, One S, iPhone 4S, Sony Xperia S a ostatných vlajkových tátošov...
to som uz cital. ten clanok je dost divoky, myslim ze celkovo mobil.sme.sk nepatri k najlepsim portalom o mobiloch 
-
spojka13
Darca
vie niekto ako sa v najnovšej verzii nokia maps da vložit fotografia na určite miesto?
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2012, 1:19)
to akože faknt nikto z Vas nema WP...
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2012, 1:19)
to akože faknt nikto z Vas nema WP...
WP nerovna sa Nokia...
Ale Lumie maju svoju vlastnu verziu map, ktore su vraj dost odlisne od klasickych symbianovskych
to bola reakcia na jeho edit... to ze niekto vlastni WP neznamena ze je to nokia a teda ze ma nokia maps.
ja mam WP a je to samsung, teda v nom nemam nokia maps.
ja mam WP a je to samsung, teda v nom nemam nokia maps.
Windows Phone - Rady, tipy, názory
No čo ma tu niekto WP telefon ? Ak ano, aky ?
osobne vlastnim HTC 7Trophy a som nadmieru s OS spokojny... jediny problem je slaba vydrz na bateriu....
osobne vlastnim HTC 7Trophy a som nadmieru s OS spokojny... jediny problem je slaba vydrz na bateriu....
Naposledy upravil/-a audiotrack v 19 sep 2012, 19:32, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: témy spojené
Dôvod: témy spojené
-
Maxpayne
Light Professional
Re: Windows Phone - Rady, tipy, názory
Mal som Lumiu 800,tiez spokojnost,ale isiel z domu,kedze cena zacala prudko klesat,a baterka slaba takisto
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
mal by som par otazok ku Nokii Lumia 610 a WP 7.5:
1) To naozaj sa neda priradit vlastna hudba k nejakemu kontaktu alebo som to iba prehliadol?
2) Na tejto Nokii nefunguje Skype??
3) Bude mat tento telefon update na WP 8?
Dik
mal by som par otazok ku Nokii Lumia 610 a WP 7.5:
1) To naozaj sa neda priradit vlastna hudba k nejakemu kontaktu alebo som to iba prehliadol?
2) Na tejto Nokii nefunguje Skype??
3) Bude mat tento telefon update na WP 8?
Dik
2) Nie. Kvoli 256MB RAM to nefungovalo podla ich predstav. http://mobilizujeme.cz/clanky/nokia-obr ... aci-skype/
3) Uz som to pisal v inom prispevku: Nie. http://extrapc.cnews.cz/majitele-starsi ... bejici-wp8
Akurat dostanu upgrade na 7.8 a niektore nove aplikacie a funkcie nokia prida aj do starych Lumia telefonov.
3) Uz som to pisal v inom prispevku: Nie. http://extrapc.cnews.cz/majitele-starsi ... bejici-wp8
Akurat dostanu upgrade na 7.8 a niektore nove aplikacie a funkcie nokia prida aj do starych Lumia telefonov.
-
Maxpayne
Light Professional
1, hudba sa da priradit ku kontaktom,staci dat upravit kontakt,pridat zvonenie, na zvonienia odporucam free ringtones app pripadne si mozes vytvorit aj na pc vlastne
-
krankenwagen
Professional
Dik, uz som to tak spravil.
bracho ma lumiu 610 a tiez je celkom spojony... osobne pojdem aj do WP8 kedze WP7 sa mi celkovo osvedcil a pravdupovediac paci sa mi viac ako android ( a to som zarytý androidak ) ...
-
johny541
King
Vlastním čiernu Lumiu 610 a maximálna spokojnosť. Konečne dotykovka, ktorá mi padla po vizuálnej stránke do oka. WP sa vydaril, systém presne pre moje potreby