Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa Retne »

thebat napísal:Caute, v septembri idem na vysku ale stale sa neviem rozhodnut kam.

Priali ma do Kodane ale aj do Horsensu( mensie mesto v Dansku).

Kodan + je to najvacsie mesto, kde to zije
+ priamy let z BA
+ "lahko" sa tam da najst brigada
- velke problemy s ubytovanim
- mensia skola
Horsens
+ lahko sa tam da vybavyt internat ( co preferujem)

+ vacsia skola

+ pokojne, kludne mestecko, vacsi studentsky zivot kedze tam je internat

- po case moze byt nudnejsie

- tazsie sa tam zhana robota

Bol by som rad keby ste mi napisali co si o tom myslite, ci mate nejake skusenosti a co by ste si vybrali

P.S na oboch skolach sa studuje marketing management
Aaaaaaaah konecne niekto kto mi vycaril usmev na tvari... co ti mozem poradit, tak si vyberaj podla skoly, co ti viac vyhovuje to zober... ohladom prace, radim ti tam ist cim skor, najlepsie pred letom, skus restiky alebo velke jedalne... tam ti netreba vela skusenosti a ludi potrebuju stale... urcite chod osobne, cez agentury to bude tazke... nezabudni svoje CV, bud motivovany pracovat aby si ta tam nechali na zastupovania aj pocas skoly... radim ti restiku, lebo ti to usetri dost penazi na jedle...

som stastny kvoli tebe... lebo ak budes makat caka ta super buducnost! bon courage!
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Suffel napísal:chalani prislo niekomu uz nieco z NR UKF - AI (aplikovana informatika).. jednemu znamemu ze ho prijali ale mne ani spoluziakom zatial nic..

minuly rok to bolo tak ze najskor posielali tym ktorych zobrali a potom tym ktorych neberu ... takze asi ti prijde ze ta neprijali
Axwell
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Axwell »

Radioactive_Mouse napísal:

minuly rok to bolo tak ze najskor posielali tym ktorych zobrali a potom tym ktorych neberu ... takze asi ti prijde ze ta neprijali
zatial nic ani u mna, a nie je skoro este ?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

neviem ci je skoro ale aspon minuly rok to tak bolo ako som pisal ... mne prislo ze ma prijali a spoluziakovi nic neprislo a potom po tyzdni alebo po dvoch mu prislo ze ho nezobrali
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

zrejme to tak bude.. ze tych ktorych neprijali im to pride az neskor.. lebo uz dalsim trom kamaratom prislo ze ich zobrali (vsetci z gymplov), tak isto spoluziakovy aj z externeho prislo ze ho prijali.. ale my zo spoluziakom co sme mali na dennom neprislo nam nic.. takze asi sme neprijaty..
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

mne aj kamaratovi prislo ze sme prijaty
klnk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa klnk »

Retne napísal: Aaaaaaaah konecne niekto kto mi vycaril usmev na tvari... co ti mozem poradit, tak si vyberaj podla skoly, co ti viac vyhovuje to zober... ohladom prace, radim ti tam ist cim skor, najlepsie pred letom, skus restiky alebo velke jedalne... tam ti netreba vela skusenosti a ludi potrebuju stale... urcite chod osobne, cez agentury to bude tazke... nezabudni svoje CV, bud motivovany pracovat aby si ta tam nechali na zastupovania aj pocas skoly... radim ti restiku, lebo ti to usetri dost penazi na jedle...

som stastny kvoli tebe... lebo ak budes makat caka ta super buducnost! bon courage!
Páni, dosť ma to zaujalo.Je pravda, že sa za školu nič neplatí len tie mesačné náklady cca 700eur? Je potreba ovládať angličtinu na špičkovej úrovni? Ďakujem
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

klnk napísal:
Páni, dosť ma to zaujalo.Je pravda, že sa za školu nič neplatí len tie mesačné náklady cca 700eur? Je potreba ovládať angličtinu na špičkovej úrovni? Ďakujem
Ked zijes v zahranici, netreba mysliet ako slovak, ak by som vedel pred odchodoml, ze budem mat najom nieco pod 800 eur, tak by som asi ani nikam nesiel :DD

Jedno je iste, samostatne sa o seba skor postaras v zahranici ako na slovensku, cize ak nechces ostat pod mamkinou suknou tak skor prezijes ako v zahranici...

ohladom jazyka, ja studujem vo Francuzsku, na ang. gymply som mal ako druhy jazyk nemcinu, s franinou som zacal ked som bol v maturitnom rocniku a prvu rok vo francuzsku som sa venoval len franine na jednej skole... ale kedze skola nebola nonstop mohol som pocas toho aj pracovat... a az po prvom roku prace a ucenia jazyka som si spravil diplom aby som mohol nastupit na vysku...
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

idem na prijmacky kde nemozem pouzivat kalkulacku ...co si mozem zobrat ? nejake tabulky alebo co ? co by ste mi odporucili ...mam matiku anj ekonomiku
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

demovic_svk napísal:idem na prijmacky kde nemozem pouzivat kalkulacku ...co si mozem zobrat ? nejake tabulky alebo co ? co by ste mi odporucili ...mam matiku anj ekonomiku
pero. Keby si mohol nejaké tabuľky, bolo by to tam spomenuté
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

demovic_svk
Medium Star
Medium Star

dnes som bol na prijmackach VUT brno. Neviete kolko musim mat bodov aby ma prijali ? nemate niekto skusenosti ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

vysledky by uz mali byt zverejnene, kukni sa na stranku
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

bodove vysledky uz su ..len nie ci som prijaty alebo nie..alebo kolko musim mat aby ma prijali
beardie
Redeemer
Redeemer

vzhladom na to, ze si uz nepamatam na aku fakultu si sa hlasil, tak ti to nepoviem, FIT ma ine podmienky ako FEKT a takisto ako FP
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Fakulta Podnikatelska
beardie
Redeemer
Redeemer

posli mi SS s bodmi
mato589
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mato589 »

Nazdar. Nabehli už niekomu body na FIIT fakultu na STU?

Postupne majú byť nahadzované tu:

Kód: Vybrať všetko

http://is.stuba.sk/prijimacky/verejne_vysledky.pl
aspoň tak to bolo v návratke, body som im poslal 10.05.2012 doporučena a 1. triedou a stale mi tam boli nenabehli. Posielal som percentil testu z anglického jazyka úroveň B1 potvrdené školou.

Do 31. mája tam má byť uverejnené aj rozhodnutie. Je tu ešte niekto kto si dával prihlášku na FIIT?

Ďakujem.
Axwell
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Axwell »

Zdravim, je este mozem podat prihlasku na Bc - denna ? Isiel som do aisu, kde sa podavaju prihlasky, vyhladal manazment a na externu ano da sa, na dennu nie, ze bude mozne od 17.6 ? Takze to bude druhe kolo ? Je teda sanca sa tam dostat este na dennu formu ? diky

MANAZMENT UK
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Axwell napísal:Zdravim, je este mozem podat prihlasku na Bc - denna ? Isiel som do aisu, kde sa podavaju prihlasky, vyhladal manazment a na externu ano da sa, na dennu nie, ze bude mozne od 17.6 ? Takze to bude druhe kolo ? Je teda sanca sa tam dostat este na dennu formu ? diky
presne toto skopiruj do mailu na PGO prislusnej univerzity, len trocha uprav uvod a zaver :wink:
v pripade ze si to nenasiel na stranke skoly samozrejeme....
Napísať odpoveď