vieš v čom je problém väčšiny žien (ak to tu už nebolo povedané), má jednoducho istotu v tebe, to vôbec alebo vôbec neni dobré pre teba..sám som to zažil x krát a zase sa do toho akosi dostávam nechtiac, aspoň som si uvedomil, že to budem musieť napraviť...moja rada, nájdi si inú babu s ktorou budeš takto chodiť von, zo začiatku budeš stále mysleť na túto ale premôž sa a venuj jej aspoň toľko času čo tej prvej, tvoja výhoda o, ktorú ti zrejme ide bude, že tá prvá keď uvidí ,že máš záujem o inú sa veľmi pravdepodobne vzchopí a začne "bojovať" o teba (to hovorím z vlastnej skúsenosti) len nebuď taký blbec ako ja a nehoď sa jej hneď do náručia:D nestačí ju mať len na háčiku, musíš počkať kým bude v podberáku=mať istotu

pri najhoršom nebude prejavovať záujem tak ako doteraz, ale na druhú stranu môže niečo vzísť z tej druhej baby... koniec koncov táto situácia jej úplne vyhovuje, keď neni s ním vypĺňa si príjemne čas s tebou ale keď ho stretne tak sa mu snaží zapáčiť a ty si bokom... priprav ju sčasti tú istotu, že ťa môže mať hocikedy a ak jej to bude chýbať (čo podľa mňa z tvojho rozprávania o jej správaní bude) tak sa dievča začne snažiť, lebo si uvedomý, že takto nebude mať ani jedného