Pre mňa láska - Pre ňu kamarát

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pre mňa láska - Pre ňu kamarát

Príspevok od používateľa Soviet »

Mammut napísal:Soviet.....toho sa strašne obávam, že to bude možno aj skôr než po mesiaci :?
Ono to pride po dakom tyzdni/dvoch taky ten stav, ze "ej bistu asi sa jej ozvem predsa len". Vtedy treba ist na pivo, ci zamestnat hlavu niecim inym. To je take 2-3 dnove obdobie, kedy ta vlastna psychika skusa.
Ked to zvladnes, si za vodou ;) Nemysli nato a zabavaj sa.
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Mi to príde ako keď narkoman sa začne liečiť. :D Ak prejde detoxom a zvládne aj prvé pokušenie, je za vodou :D :D
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dexak99 »

Skúste sa dostať z friendzonu u dievčaťa s ktorým ste 5 dní v týždni (spolužiačka) ktorá taktiež vie o mojich citoch ale pre ňu som bol vždy len kamarát ...

Potom sa zamysli nad svojim problémom, aký je jednuduchý :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Dexak99: Ver mi že na to pomôže len čas ;) tiež podobná situácia.. spolužiačka,ale 4 roky frajer.. ale postupne si zvykneš na to že nič z toho nebude. Teda aspoň u mňa to tak bolo. (Síce som o ňu ani nebojoval skôr som sa s tým zmieril a nemárnim čas robiť jej "psíka na vodítku" ale pozerám sa po iných :) )
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Takže mi radíš aby som sa snažil spáliť most ? aj keď sa to vlastne nedá ... ja som frajer nebol, a snažím sa odzačiatku ... a nič z toho nevzišlo, a neviem či aj niekedy, no po iných sa mi pozerá len veľmi ťažko ...
etc.
Professional
Professional

Tak ja som most nespálil, ja som sa s tým zmieril a snažím sa na ňu pozerať ináč ako na pekné dievča.. (aj keď to je niekedy ťažké ale ide to.) V tvojom prípade si myslím že je lepšie zabudnúť lebo zjavne to nikam nevedie a ako už bolo niekde inde písané, len sa budeš zbytočne trápiť. Vydrž, prídu prázdniny, nebudeš ju mať toľko na očiach. :)
Rion
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rion »

Tak pridám aj ja polienko do ohňa :) Tiež som sa zaľúbil do spolužiačky, ona ma namotala a potom keď už išlo do tuhého tak mi povedala že nechce vzťah, ale bála sa mi povedať že v podstate ku mne nič necíti. Takto ma nechala pol roka a potom si veselo začala chodiť s mojim ďalším spolužiakom. A jediné čo mi pomohlo za z toho ako tak vyhrabať, že ukázala svoju zlú stránku, zlé vlastnosti.
A áno, poobzerať sa po iných dievčatách pomáha tiež ;)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Vzťahy vrámci tried nie sú zrovna to najlepšie... Tu sa to potvrdzuje..
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Ďakujem za rady :) pomohlo mi to. Asi nie som prvý ani posledný :wink:

K+ :smt006
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

vieš v čom je problém väčšiny žien (ak to tu už nebolo povedané), má jednoducho istotu v tebe, to vôbec alebo vôbec neni dobré pre teba..sám som to zažil x krát a zase sa do toho akosi dostávam nechtiac, aspoň som si uvedomil, že to budem musieť napraviť...moja rada, nájdi si inú babu s ktorou budeš takto chodiť von, zo začiatku budeš stále mysleť na túto ale premôž sa a venuj jej aspoň toľko času čo tej prvej, tvoja výhoda o, ktorú ti zrejme ide bude, že tá prvá keď uvidí ,že máš záujem o inú sa veľmi pravdepodobne vzchopí a začne "bojovať" o teba (to hovorím z vlastnej skúsenosti) len nebuď taký blbec ako ja a nehoď sa jej hneď do náručia:D nestačí ju mať len na háčiku, musíš počkať kým bude v podberáku=mať istotu ;) pri najhoršom nebude prejavovať záujem tak ako doteraz, ale na druhú stranu môže niečo vzísť z tej druhej baby... koniec koncov táto situácia jej úplne vyhovuje, keď neni s ním vypĺňa si príjemne čas s tebou ale keď ho stretne tak sa mu snaží zapáčiť a ty si bokom... priprav ju sčasti tú istotu, že ťa môže mať hocikedy a ak jej to bude chýbať (čo podľa mňa z tvojho rozprávania o jej správaní bude) tak sa dievča začne snažiť, lebo si uvedomý, že takto nebude mať ani jedného
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Taktika ignoracie nie vzdy pomoze a vsetko to zalezi od spolocneho vztahu a okolitych situacii.Ta zena ta mozno ani len nechce vidiet a stacis jej ako kamarat a preto ju nemusi lakat byt s tebou v kontakte,takze ignoracia v takomto pripade je zbytocna. Ine by to bolo ak by ju to trapilo, sledovala tvoj Facebook a dufala ze sa ozves alebo mala nutkanie sa ti ozvat.
etc.
Professional
Professional

petka89: Lenže on nemôže vedieť čo je v jej hlave, či jej chýba, či sleduje jeho fcbk, či ju to trápi alebo ho nechce ani vidieť. :)
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Taktika ignorácie - Chce sa so mnou baviť, snaží sa začať koverzáciu, vidí že ju ignorujem.
No neviem či to robí len pre dobré vzťahy v triede alebo pre niečo viac, myslím že je lepšie aby som to neriešil a nezamýšľal sa nad tým ... už som sa natrápil dosť ..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

to máš veľku nevýhodu že je spolužiačka... vieš taktika ignorácie je založená na tom že proste má nadviazať prvý kontakt, ona ti má zavolať, pozvať ta niekam atď. Vieš vy sa vidíte každý deň v škole, si neviem predstaviť ako by som taku situáciu riešil
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Taktika ignorácie je najlepšia. Úplne presne zistíš čo k tebe cíti. Presne sa na jej reakcii dá zistiť čo vzhľadom k tebe má v hlave. Mňa dnes už dosrala kamarátka, tak s ňou proste končím. Na FB som si ju dal medzi ignorovaných. Nemienim byť s ňou v žiadnom kontakte. Kým neprehodnotí svoje priority a správanie ku mne, nemám si s ňou čo viac povedať. Aj chlap je len človek. Každý má svoju hranicu do kedy sa môže trápiť. A moja bola dnes prekročená.
T0m
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa T0m »

Dexak, podobne...akurát ja tento rok končím. :P :D Ja som si napríklad nastavil na FB, aby nevidela kedy som online. Zo začiatku písala správy, v odpovediach som krvavo zabil pointu vždy jedným slovom. A zatiaľ je pokoj, nech to tak aj ostane a po rozlúčke sa aspoň 10 týždňov nevidíme. :)
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Chceš mi povedať že si bol do nej zaľúbený od prvého ročníka až po štvrtý a nikdy z toho nič nebolo ? :D Nestraš ma ... ja to takto nevydržím ďalej ... mňa čakajú ešte 3 roky :D
T0m
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa T0m »

Tak to nie, spoznal som ju cca. na konci 3. A čo by si nevydržal, budú prázdniny a po prázdninách prídu nejaké tie prváčky. :wink: Nájdi si nejaké hobby. :D Rozdávam Ti rozumy a samému mi je kúštik ľúto a zároveň ma nesmierne teší, že už len dva dni. Ale tak čo. :D Dáko bude :) 8)
milanicq123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa milanicq123 »

co robit pri ruseni a paleni mostov pri epic friendzone 4ever s istou osobou, ak je tam par dalsich jej priatelov, ktorym nechcem ublizit tym ze sa distancujem aj od nich... prerusit to aj s nimi?? nerozisli sme sa v zlom s dotycnou, ale... uz to trvalo moc dlho
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nevsimat si ju. Dobrych kamosov nesmies len tak zahodit.
Napísať odpoveď