Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 oficiálne!
Nie je pravda pinco... v niektorých českých tescach ho nemajú. (samozrejme tu sa bavíme o slovensku, ale môže sa stať)
Keď už v LM to majú, kde sme boli na zozname dvaja ľudia, tak neverím, že v NR by to nemali.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Radsej som sa spytal lebo na jednom fore som sa docital ze v presove to nemaju
-
Bad.boy
Medium Professional
Zdar, chcel by som poprosit daku dobru dusu co si uz hru uziva ci by mi neposkytla ten trial key pokial ho nebude potrebovat pre kamaratov etc
vdacnost a k+ ista 
tak hra kenecne doma za 28e. V KE je 8 kusov za taku cenu aspon podla pani za pultom 
no tak musim uznat ze tesco ma prekvapilo resp neprekvapilo... ta cena ktoru som nestihol mi nakoniec uctovana bola ako vam...
tesco neprekvapilo v tom ze tam maju total bordel a teta nevedela aku sumu uctovat a isla podla toho ze 28 evri, no pytala odo mna zlavovy kupon...
ja som mal len obciansky a ze zlavovy mam v maily ale nepisali ze ho musim mat pri sebe... na papiery mala moje meno a tak ho vypisala na mieste...
takze hra doma za 28 evri a v piestanskom tescu bola pod pultom iba jedna... tak som bol asi jediny... no maximalna spokojnost!
tesco neprekvapilo v tom ze tam maju total bordel a teta nevedela aku sumu uctovat a isla podla toho ze 28 evri, no pytala odo mna zlavovy kupon...
ja som mal len obciansky a ze zlavovy mam v maily ale nepisali ze ho musim mat pri sebe... na papiery mala moje meno a tak ho vypisala na mieste...
takze hra doma za 28 evri a v piestanskom tescu bola pod pultom iba jedna... tak som bol asi jediny... no maximalna spokojnost!
-
t0m4s3
Admin
Mohli, za 30dni, ked sa Trial verzia spustiBad.boy napísal:Zdar, chcel by som poprosit daku dobru dusu co si uz hru uziva ci by mi neposkytla ten trial key pokial ho nebude potrebovat pre kamaratov etcvdacnost a k+ ista
V Prešove to fakt nemajú, a to som sa tam trepal ako kkt pešo lebo som zmeškal autobus
Ze vraj ma budu kontaktovať telefonicky, ale dufam ze este bude pre mna platiť ta akcia lebo ak nie 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
V nitre v hypermarkete je to tiez zaujimave
Pridem poviem tete ze mam rezervovanu hru , ta ma poslala na oddelenie pre hru ... tak som isiel hladal v regaloch nikde som to nevedel najst az nakoniec 2 kusy som nasiel , pridem naspat ta teta tam uz nebola ale plno novych tiet tam bolo
tak znova som povedal ze mam rezervevonu a nova teta vytiahla hru z pod pulta
Ziadny obciansky , ziadne meno odomna nechcela ... takze kto chce skusit stastie a nema objednanu hru moze skusit hypermaket tesco nitra mozno ani od vas nebudu pytat obciansky
. Hlavne ale je ze hra je doma za 28€ cize celkom spokojnost s Tescom este nech daju takuto akciu na Guild Wars 2 a budem ich verny zakaznik 
Pridem poviem tete ze mam rezervovanu hru , ta ma poslala na oddelenie pre hru ... tak som isiel hladal v regaloch nikde som to nevedel najst az nakoniec 2 kusy som nasiel , pridem naspat ta teta tam uz nebola ale plno novych tiet tam bolo
heh vidim ze to maju silno vyspekulovane...
ja som v pn bol na liste sam a aj tak ma sacovala ako policajt v 88mom... ale kupon vypisala pekne a cena zahriala na dusi... no instalacia mi konci... idem teda spat... eeeee hrat

ja som v pn bol na liste sam a aj tak ma sacovala ako policajt v 88mom... ale kupon vypisala pekne a cena zahriala na dusi... no instalacia mi konci... idem teda spat... eeeee hrat
-
aruN
Professional
s úsmevom a slovami "ako jediný z Martina" mi podala hru. 
-
Bad.boy
Medium Professional
http://www.sector.sk/novinka/67474/diab ... diciou.htmt0m4s3 napísal: Mohli, za 30dni, ked sa Trial verzia spusti
Počas 30 dní od oficiálneho uvedenia Diablo III na trh, čiže od zajtra 15. mája, bude táto edícia prístupná po využití pasu pre hosťa, ktorý je súčasťou každého krabicového balenia s kompletnou hrou.
Dala by mi nejaka dobra dusa Guest Pass ak ho nevyuzije ? Rad by som kupil D3, no nie som si isty ci, a ako ho rozbehnem. K+ ista
konecne hra s obalom ako sa patri, radost to otvarat 
inac GP sa opytam v okoli ak ho nebude nikto chciet poskytnem ho tu.
inac GP sa opytam v okoli ak ho nebude nikto chciet poskytnem ho tu.
friends sa musia pridavat na battlenet alebo sa da aj priamo v hre len ked poskytnem nick?
ak by to slo v hre som tam ako PoloX
ak by to slo v hre som tam ako PoloX
-
Sarger
Guru wannabe
Len v hre a musíš tam vložiť ich battle tag.
-
Royalflush
Guru wannabe
Ak by náhodou niekto mal Guest pass a nepotrebuje ho, s veľkou radosťou by som ho privítal. 
(odmením sa samozrejme karmou)
(odmením sa samozrejme karmou)
-
Grond
Medium Professional
skor by ma zaujimali dojmy z hry , videl som na nete ze uz vela hracov to zacalo prechadzat na nightmare , tak z toho sudim ze to moc dlhe zrejme nieje 
-
Sarger
Guru wannabe
Grond: dá sa to prejsť za cca 6 hodín ževraj. Na stránke diablofans.cz je komentovaný stream... ale ber v úvahu, že toto nie je hra na jedno prejdenie + v ďalšom patchy bude pridaná aréna.
Fakt to tu toľko ľudí kupovalo a stále žiadne dojmy z hry... šup šup
Pokiaľ ste nedarovali guest pass známym mohli by ste tak spraviť tu na fóre
Fakt to tu toľko ľudí kupovalo a stále žiadne dojmy z hry... šup šup
Pokiaľ ste nedarovali guest pass známym mohli by ste tak spraviť tu na fóre
-
Sphinx
Addict
po tolkom case caskania predsa len to vyslo , ako tak pozeram celkom natresk na battlenet, uvidime ci sa to udrzi v takom tempe alebo to je len davova psychoza..
/ ak by mal niekto ten GP a chcel ho darovat mal by som zaujem k+, pripadne nejaka ta pozvanka by sa urcite nasla ak by niekto chcel
/ ak by mal niekto ten GP a chcel ho darovat mal by som zaujem k+, pripadne nejaka ta pozvanka by sa urcite nasla ak by niekto chcel