Zdravim,
v kancelarii sa nam vyskytol problem, ze by sme chceli prepojit office communicator 2007 s niecim co by bezalo na iPhone ktory je pripojeny cez firemnu wifi. Da sa tam stiahnut Lync 2010, ale nevieme vyriesit ako sa tam pripojit. Ma niekto skusenosti s nejakou aplikaciou ktora by sa vedela pripojit na office communicator? Pripadne ako to spravit cez ten Lync?
Dakujem za rady
office communicator na iPhone
-
eloscilatore
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: office communicator na iPhone
lync funguje to podobne ako icq.... ked ho nainstalujes prihlasis sa pod sebou(ako do siete domenove meno a heslo) a mal by ist... s iPhone som to neskusal ... dvolezite je ci s iPhone mas pristup na vasu siet???
-
eloscilatore
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
pristup na siet ma normalny, funguje mu net aj vsetko, problem je asi v podstate len ako sa nalogovat do toho komunikatora, ake pristupove udaje pouzit
neviem co viac ti mam k tomu napisatstrapaty napísal:lync funguje to podobne ako icq.... ked ho nainstalujes prihlasis sa pod sebou(ako do siete domenove meno a heslo) a mal by ist... s iPhone som to neskusal ... dvolezite je ci s iPhone mas pristup na vasu siet???
.... predpokladam ze im bezi na sieti lync server..... a ty chces nainstalovat lync klienta a prihlasit sa a komunikovat....
meno: domena\meno
heslo: *******