office communicator na iPhone

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
eloscilatore
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

office communicator na iPhone

Príspevok od používateľa eloscilatore »

Zdravim,
v kancelarii sa nam vyskytol problem, ze by sme chceli prepojit office communicator 2007 s niecim co by bezalo na iPhone ktory je pripojeny cez firemnu wifi. Da sa tam stiahnut Lync 2010, ale nevieme vyriesit ako sa tam pripojit. Ma niekto skusenosti s nejakou aplikaciou ktora by sa vedela pripojit na office communicator? Pripadne ako to spravit cez ten Lync?
Dakujem za rady
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: office communicator na iPhone

Príspevok od používateľa strapaty »

lync funguje to podobne ako icq.... ked ho nainstalujes prihlasis sa pod sebou(ako do siete domenove meno a heslo) a mal by ist... s iPhone som to neskusal ... dvolezite je ci s iPhone mas pristup na vasu siet???
eloscilatore
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eloscilatore »

pristup na siet ma normalny, funguje mu net aj vsetko, problem je asi v podstate len ako sa nalogovat do toho komunikatora, ake pristupove udaje pouzit
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa strapaty »

strapaty napísal:lync funguje to podobne ako icq.... ked ho nainstalujes prihlasis sa pod sebou(ako do siete domenove meno a heslo) a mal by ist... s iPhone som to neskusal ... dvolezite je ci s iPhone mas pristup na vasu siet???
neviem co viac ti mam k tomu napisat
.... predpokladam ze im bezi na sieti lync server..... a ty chces nainstalovat lync klienta a prihlasit sa a komunikovat....
meno: domena\meno
heslo: *******
Napísať odpoveď