How I met your mother [spoilers]
How I met your mother [spoilers]
Velmi dobra cast. Hoci neposuva dej no zabavil som sa velmi dobre a oto ide 
Re: How I met your mother [spoilers]
Dobra cast, oproti predchadzajucim
, V jednej casti sa posuva dej, je zle
v dalsej sa neposuva zas je zle.
Citam diskusie, ze ako sa to nikam neposuva a ze to len natahuju atd. Ale mne sa zda, ze vtejto serii sa to posunulo dost. Nepamatam sa, zeby sa to nejak exttra posuvalo v predchadzajucich seriach, nie je to film ale sitcom.
Citam diskusie, ze ako sa to nikam neposuva a ze to len natahuju atd. Ale mne sa zda, ze vtejto serii sa to posunulo dost. Nepamatam sa, zeby sa to nejak exttra posuvalo v predchadzajucich seriach, nie je to film ale sitcom.
este aj TOTO museli natiahnut na dva diely... 
Zeby to bola ta stripterka? Kedze sa dohodli, ze prestane to robit, jedine ked sa s nou ozeni. Ale to zas neni nejake velke prekvapenie.
-
Sagittarius
Guru
O tom čítal, ale mal by to byť bieloruský remake, nie ruský...ale podľa tohto traileru je to okopírované strašne lacno... 
-
mirak2
Hardcore addict
finalny dvojdiel - OMFG zas to zamotali, koho toto este bavi...nie som ochotny to dalej pozerat
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Najhoršie 2 časti Himymu...ten koniec wtf? Už ma to nebaví.
tak po tomto zavere serie, poslednu seriu pozeram len z povinnosti k casu stravenemu pri tomto serialy
ja ani nechapem poriadne co sa stalo
Spoiler
ted je ko*ot, victoria uz vobec neni pekna, a robin vyzerala strasne, a quinn je 1000x lepsia a ak to barney doje*** s nou tak im poslem dpc otvoreny dopis a nakreslim tam velke a vysrafovane FUCK YOU
whaaat just happened?
-
Geogomeogo
Light Professional
No, presne ten koniec som tipoval. (A to stredné meno je inak fakt super
)
Spoiler
Časti boli v pohode, ale teraz čo vidím ten koniec, tak toho ešte bude dosť čo sa naprekvapujeme.
Dafuq? Keby sa nás tvorcovia radšej pokúsili prekvapiť humorom, bolo by lepšie. Jediné, čo v tej dvojepizóde stálo za to, bolo middle name 
Spoiler
Asi tak "wait for it" bolo jediné čo za to stálo...Nebaví ma čakať na ďalšiu sériu ktorá bude zasa 24 častí rozmotávať dej ktorý teraz zamotali aby im neušli peniaze...Quinn by bola lepšia , to že bola na konci Robin bolo asi také prekvapenie ako to že to Marshall "zázračne" stihol
Vôbec ma to už nezaujíma aj keby Ted skončil s Barneym nakoniec , posledné 2 série som pozeral zo zvyku ale toto už je fakt moc
Tak casti sa celkom dali, klasika v poslednej dobe, este bez titulkov, cize som nerozumel 100 percent.
Spoiler
No a ta Robin, k Barniemu sa Quinn hodi viac, dufam ze z toho bude nakoniec nejaka Dvojita svadba. Lebo toto je uplna blbost.
Spoiler
jedine ze by este Ted skoncil este s Quinn...je to uz bullshit...
-
R1k1nko
Darca
Pascalwb
Spoiler
jj dvojita svadba ( ta by to vyriesila ) ale ak to bude Robin a Barney nemozem povedat ze si dalsie casti nepozerem (uz len kvoli tej nostalgii na prve tri serie) alebo to nebudem slodovat vobec pockam si na celu novu seriu a stiahnem si to naraz.
R1k1nko:
Spoiler
Ja asi podobne, čo som čítal diskusie, tak Robin mala byť s nejakým chlapom, čo bol v obchode keď si ted kupoval tie čižmi, či niečo také, potom bola aj mimo USA či čo, a keď boli s Barniem spolu nejak extra im to neklapalo. No uvidíme, ale je to dosť lacne dať ich spolu.
Tak ten koniec ... Sánka dolu