MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

O športe...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

Príspevok od používateľa metthal »

Citacia z jednej FB stranky, osobne som to nepocul
Výroky českého komentátora:
Slováci jen jen postoupili a zahraji si zrejme posledny zapas s Kanadou.
Svicari tyhle MS mrzi protoze prohrali jak s Francii tak se Slovenskem coz jsou timy hluboce pod uroven Svicaru.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

zdá sa mi že to bolo takto
...coz jsou podle švícarú timy pod jejich úroveň.
ale podceňovali nás riadne :/ hovorili že cieľ sme si splnili a hoci čo i len bod s kanadou by bol bonus a úspech, keď hrala Kanada hovorili že by nemala špekulovať ak chce hrať s nami, lebo predsa len sme súper na inej úrovni ako Fíni a USA a pod..
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Už minule hovorili že by na nás nevsadili ani € a iné veci...Neviem čím to je že sú takýto ale je to určite neprofesionálne...Ak je to ich názor nech si to nechajú pre seba a nerozprávajú to v televízii , dúfam že im ukážeme :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Švajčiari zatiaľ prvú tretinu veľmi slušne, som zvedavý kto bude mať navrch
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Kde tam vidite USA ako nasho stvrtfinaloveho supera? Ak vyhraju USA po predlzeni skoncia 4. a my hrame s FIN.

//beriem spat otazku, zistil som si ten system akurat
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

USA skoncia 2. ak vyhraju v predlzeni, my 3. a fini 4.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

už to tu bolo, ak vyhrajú PP tak budú mať rovnako bodov ako my aj fíni, potom rozhodujú vzájomné, tie vyhral každý tím jeden a ďalej skóre vzájomných duelov, my máme 4:3, Američania 7:4, Fíni 1:5. Takže by USA postupovalo z druhého miesta a my z tretieho, tým pádom by sme hrali spolu.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

-=wolf=- napísal:Citacia z jednej FB stranky, osobne som to nepocul
dufam ze ich zajtra rozmrdaju svedi , uz ich raz napukali 4:1 a to by potom pepikov schladilo , ti ich komentatori su arogantne prasce ... ved ked sme hrali pred mesiacom tie pripravne zapasy tak zase cesky komentator mal komentar ze "pri puku je opat slovensky smejd" ...
takze u nich ide profesionalita bokom a nechavaju sa unasat svojimi primitivnymi emociami
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To sa mi nezdá. Češi majú profesionálnych komentátorov, neviem si predstaviť, že Záruba také niečo vypustí.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ked v studiu cez prestavku rozoberaju ako "tady dobre videt jak Jarda zveda prave rameno, jak ma Jarda dlouhi ruce, jak si Jarda obehral obrance, jak to Jarda umi..".. :roll: Ako uznavam ze je to dobry utocnik, ale toto mi prislo vtipne - ceska hokejova onania, na slow-motion Jagrovi.
(ten koment je z minulych MS)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Kód: Vybrať všetko

V hokejovom svete pribudla ďalšia hláška, ktorá v priamom prenose odznela bez toho, aby o tom jej autor vedel. Tentoraz si kritiku od českého komentátora odniesol slovenský útočník hrajúci v českej hokejovej extralige. Po tom, čo športový komentátor z STV Ľuboš Hlavena počas uvedenia Paľa Demitru do Siene slávy pozabudol na zapnutý mikrofón a v nevhodnú chvíľu si svojsky posťažoval na technické nezvládnutie prenosu zo strany verejnoprávnej televízie, vyšiel na povrch nový trapas. Ani Hlavenov český kolega zrejme netušil, že počas štvrtkového prenosu šiesteho finále hokejovej extraligy medzi Kometou Brno a Pardubicami nezostane jeho poznámka bez povšimnutia. Výrok patrí pravdepodobne Martinovi Hostákovi. Ten počas prestávky popisoval pomocou elektronickej ceruzky gólovú situáciu Jiřího Vašíčka, ktorej predchádzal laxný defenzívny prístup slovenského útočníka Martina Barteka. Následne odovzdal slovo svojim kolegom, ktorí komentovali stretnutie. Po chvíľke zrazu prehlušil ich rozprávanie tretí hlas, reagujúci na prešľap Barteka: „A má to, slovenskej šmejd!“ České médiá sa domnievajú, že ide o Hostákov hlas, ten si ale nie je vedomý, že by toto vyjadrenie vyšlo z jeho úst. „Neuvedomujem si, že by som niečo takéto povedal, niekoho urážal alebo napadol. Ja hlavne proti Bartekovi nič osobné nemám. Takéto rečičky a hlášky sa občas hovoria, samozrejme s veľkou nadsázkou, často aj omnoho vulgárnejšie. Ak som niečo povedal, tak sa ospravedlňujem, ale vážne si nie som toho vedomý,“ uviedol Hosták pre iSport.cz. 
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ani ja by som to do nich nepovedal, ale počul som to na vlastnú uši, keďže stále ako sa dá pozerám čt, lebo z tých našich ma bolia uši :/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Dobre, otočím. Ak by nás česi sledovali tak pozorne ako my, tak onania nad Jágrom je nič v porovnaní s nebohým Demitrom, ktorý sa čoskoro stane asi najlepším hokejistom, ktorý kedy obul korčule na Slovensku. Pritom to zas taký zázrak pri všetkej úcte nebol.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

no teraz porovnavas deti na facebooku s ceskymi komentatormi?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale no, netvárme sa, že o Demitrovi sú naši ticho.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Komentatori? No nespominam si na "onaniu".
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Na ceskych komentatorov som mal dlho dlhu kladny nazor, tiez mi prisli profesionalnejsi a snad aj objektivnejsi ako nasi, aspon co som odvsadial pocul a co sa mi zdalo za tych par zapasov co som videl s ceskym komentarom. Toto su ale prve majstrovstva, ktore nemam ako sledovat na STV (som v CR a v minulych rokoch sa vzdy nasiel sposob, ako sledovat STV aj mimo Slovenska, teraz bohuzial nie), pozeram ich teda prave na stranke CT. Neviem teda, ci mali taketo reci vzdy a len som na ne nikdy nenatrafil, ale to, co vypustaju pocas tychto majstrovstiev je trosku hrube zrno.. Konkretne hovorim o Dusikovi, o tom, kto s nim spolukomentuje zapasy z Helsink a o Pospisilovi, ktory byva casto v studiu..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No priznám sa, že ja prvýkrát po rokoch z istých dôvodov pozerám na STV, ale CT mi prišlo vždy profesionálnejšie. Pamätám si aj na latu 0-8 či koľko od Čechov a nedávali nás vôbec dole, práveže komentovali korektne.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Nezdá sa mi, že nás českí komentátori zhadzujú...síce som videl iba dva naše zápasy na českej televízii, ale na základe toho musím povedať, že nám aj dosť verili a chválili nás za predvedenú hru a trochu karhali, že niekedy hrať na krásu nemá zmysel, že história si bude pamätať iba výsledky, a teda by sme mali hrať účelovo....čo v posledných zápasoch predvádzame..

Českí komentátori sú kvalitní, majú dobré postrehy, kvalitné poznámky a sem-tam sa im podarí urobiť aj srandu, na ktorej sa zasmejem, nie ako trápni naší slovenskí komentátori...ešte keď tam vidím Pukaloviča tak mám dosť...nič nepovie, čo by som aj ja sám nevedel, teda mi počúvanie jeho názorov nič nedáva...a povedzme si narovinu...my na Slovensku máme univerzálnych komentátorov, kde Merčiak môže komentovať od vodného póla, cez carling, bedminton až po konské preteky :lol: ...

Pokiaľ ide o Demitru...je smutné čo sa stalo, nezomrel však jediný (nechcem aby to vyznelo necitlivo), zomreli aj traja Česi, pričom ich pamiatku si česká televízia uctila v každom zápase prvého podniku Euro Hockey Tour videom v trvaní cca. 5 minút..odvtedy som nepočul, žeby ich spomenuli....tiež zahynul Ruslan Salei a Karlis Skrastins, ktorých som si ja pamätal z pôsobenia v Colorade.....a pokiaľ ide o hokejové umenie, DEMITRA bol pán hokejista, to sa musí uznať a v tom sa zhodneme všetci, avšak pokiaľ ide o reprezentáciu, tak súhlasím s Begbeeem v tom, že až taký prínos v repezentácii nemal....a už by ho mohli nechať odpočívať v pokoji, určite to nie je dobré aj pre rodinu, že si pozrú zápas a v každej reklame ide otec/manžel...

///Dusík je z nich asi taký najzakomplexovanejší, a potrebuje si vždy niečo dokazovať...tí bývalí hokejisti, ktorí sedia v štúdiu sú v pohode...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Myslím že už je rozhodnuté, štvrťfinále SVK vs. CAN uvidíme čo z toho...
Napísať odpoveď