DIAL UP A DIALERY

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Pripajam sa pomoc Dial-UPu napr rodinny internet ISDN ...

ANO
7
15%
NIE
39
85%

Celkom hlasov: 46

jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

DIAL UP A DIALERY

Príspevok od používateľa jjj »

cafte ludia ..zaujima kolko afrenalinovych sportovcov stale pouziva dial up ... v pondelok sem uploadnem fakturu mojej kamaratku ktorej prisiel ucet cca 105 000 sk za medzinarodne hovory
pozrite si reportas co bola dneska na jojke o dialeroch :lol:
L_U_M_P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L_U_M_P »

ja mam tiez dial up....ale mam ad-aware, spybot, a Kerio, tak si myslim ze dialery nemaju sancu....alebo ano?
R_O_S_S
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa R_O_S_S »

nie nemaju....alebo aspon dufam ze nie.....:)
Rat
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rat »

Ono to plati aj pre GPRS, ale KPF a OptimAccess Dial by mali stacit aj ked mozne je vsetko
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nepomoze vam nic ... dial up je fakt v dnesnej dobe adrenalinovy sport :lol:
teda ak mate niekolko tisicok navyse na zaplatenie ucty nech sa paci ... ziaden software nieje dokonaly :hmm: modem ti presmeruje ani nevies ako
zenske z reklamcneho riesia denne minimalne 4-5 zakaznikov ktorym prisiel ucet kvoli dialeru 2000 sk a viac :cry: priemer je cca 5000 sk :aasmile10: :smt047
Rat
Light Expert
Light Expert

Ak vies, povedz mi ako oser.. dialer KPF, to zahlasi zmenu vytacaneho cisla a bez vypnutia OAD nenastavis nic v telef. pripoj.
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Taketo pripojenie by som teda ozaj uz nechcel a to nie len koli dialerom ale aj koli inym nevyhodam, ktorych je dost. Pritom dnes wifi nie je uz az taka draha alternativa. Alebo aj DSL sluzby su vyhodne. HLavne ti co byvaju v mestach sa cudujem, ze si dial up vobec daju. :?
s10®
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa s10® »

no ja som na dial up pouzival DIAL OPTIM ACCES. a tusim ze sa to da zamknut aj v ST.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Mal som dial up asi 5 rokov a dokopy som mal nieco cez 3 dialery a jeden ma osral o 700 korun :x
tu je nejaky soft Antidialer proti zmene tel. cisla

Kód: Vybrať všetko

http://www.slovaktelecom.sk/Default.aspx?catId=1257&section=smallbusiness
mr.fritz
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr.fritz »

jednoduche a ucinne riesenie proti dialerom je dat si zablokovat medzinarodne hovory a audiotextove cisla
ja som mal dial-up nieco cez 3 roky a nemal som ani jeden, staci davat pozor kde surfujes a netahat blbosti z netu
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pozrite ked vam dakome pride ucet cez 5000 nefnukajte .. preco by potom asi tie dialery existovaly ... je to tak vymakany soft ho stahnes ani nevies ako .... takze uz nieje moznost sa chranit nicim .... nic nepomoze ... bohuzial .. su v tom velke peniaze :twisted: mozem vam zistit pocet dialerov za mesiac .. a to bude iba zo ziliny ... ocakavam cca 100 minimalne ak nie viac :x ludia su proste blbiiii spoliehaju sa na nejake softiky ktore ich aj tak neochrania .. takze asi tak .... :cry:
Derick20
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Derick20 »

jjj v tom maš úplnú pravdu. Ja mam dsl a wifi a od dialu treba isť čo najďalej. Bohužial, ale sú ešte lokality kde si človek nevyberie a keď chce byť pripojený na internet musí voliť túto alternatívu.:(
Rat
Light Expert
Light Expert

Nie su blbi ti co maju softy, ale ti co nic nemaju. Vacsina ani nevie ze nejake dialery su. Za 5 rokov co dial-up pouzivam som v PC par nasiel, ale ucty su stale normalne. Spolahlivo ich zablokuje aj Spybot - Search & Destroy alebo Ad-Aware.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Inak tieto dialery robia bordel aj na DSL? (Ja nastastie nemam net cez telefon) ufff
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal:Inak tieto dialery robia bordel aj na DSL? (Ja nastastie nemam net cez telefon) ufff
nie uz to nieje mozne nakolko DSL je digitalne pripojenie kde sa pipajate/prihlasujete pomocou loginu ..teda nedochadza tam k ziadnemu vytacaniu cisel teda DSL je rovnako bezpecny ako wifi ci kablovka :wink:
mathew55
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mathew55 »

ja mam dsl,ked sa chcem pripojit na net,tak musim dat vytočit(heslo a uzivatel mam uz samo vyplnene) pise my potom VYTACAM 0000000 , overujem pocitac v sieti(abo co) , pocitac overeny!!!, takze aj ked vytacam tak my nemoze dialer zmenit vytacacie cislo???
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

No ja som mal dial-up a raz sa my stalo že som chytil dialera.. naštastie si veľa nenavolal.. iba 200 sk..
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

kokoz,pred 2.rokmi ucet 5200SK :evil:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tak ta tvoja kamaratka nevie pouzivat internet potom nech z toho vinni iba samu seba

som na dial upe slapal dost dlho kym som nekupil vysokorychlostnu pripojku ale nemal som ziaden problem - no virus, no trojans, no spyware, no dialers :D
mathew55 napísal:ja mam dsl,ked sa chcem pripojit na net,tak musim dat vytočit(heslo a uzivatel mam uz samo vyplnene) pise my potom VYTACAM 0000000 , overujem pocitac v sieti(abo co) , pocitac overeny!!!, takze aj ked vytacam tak my nemoze dialer zmenit vytacacie cislo???
odkedy sa pri ADSL vytaca cislo???? :shock:
Napísať odpoveď