pozrite si reportas co bola dneska na jojke o dialeroch
DIAL UP A DIALERY
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
DIAL UP A DIALERY
cafte ludia ..zaujima kolko afrenalinovych sportovcov stale pouziva dial up ... v pondelok sem uploadnem fakturu mojej kamaratku ktorej prisiel ucet cca 105 000 sk za medzinarodne hovory
-
jjj
Guru wannabe
nepomoze vam nic ... dial up je fakt v dnesnej dobe adrenalinovy sport
teda ak mate niekolko tisicok navyse na zaplatenie ucty nech sa paci ... ziaden software nieje dokonaly
modem ti presmeruje ani nevies ako
zenske z reklamcneho riesia denne minimalne 4-5 zakaznikov ktorym prisiel ucet kvoli dialeru 2000 sk a viac
priemer je cca 5000 sk

teda ak mate niekolko tisicok navyse na zaplatenie ucty nech sa paci ... ziaden software nieje dokonaly
zenske z reklamcneho riesia denne minimalne 4-5 zakaznikov ktorym prisiel ucet kvoli dialeru 2000 sk a viac
Mal som dial up asi 5 rokov a dokopy som mal nieco cez 3 dialery a jeden ma osral o 700 korun
tu je nejaky soft Antidialer proti zmene tel. cisla
tu je nejaky soft Antidialer proti zmene tel. cisla
Kód: Vybrať všetko
http://www.slovaktelecom.sk/Default.aspx?catId=1257§ion=smallbusiness-
jjj
Guru wannabe
pozrite ked vam dakome pride ucet cez 5000 nefnukajte .. preco by potom asi tie dialery existovaly ... je to tak vymakany soft ho stahnes ani nevies ako .... takze uz nieje moznost sa chranit nicim .... nic nepomoze ... bohuzial .. su v tom velke peniaze
mozem vam zistit pocet dialerov za mesiac .. a to bude iba zo ziliny ... ocakavam cca 100 minimalne ak nie viac
ludia su proste blbiiii spoliehaju sa na nejake softiky ktore ich aj tak neochrania .. takze asi tak .... 
-
jjj
Guru wannabe
nie uz to nieje mozne nakolko DSL je digitalne pripojenie kde sa pipajate/prihlasujete pomocou loginu ..teda nedochadza tam k ziadnemu vytacaniu cisel teda DSL je rovnako bezpecny ako wifi ci kablovkatomexx napísal:Inak tieto dialery robia bordel aj na DSL? (Ja nastastie nemam net cez telefon) ufff
tak ta tvoja kamaratka nevie pouzivat internet potom nech z toho vinni iba samu seba
som na dial upe slapal dost dlho kym som nekupil vysokorychlostnu pripojku ale nemal som ziaden problem - no virus, no trojans, no spyware, no dialers

som na dial upe slapal dost dlho kym som nekupil vysokorychlostnu pripojku ale nemal som ziaden problem - no virus, no trojans, no spyware, no dialers
odkedy sa pri ADSL vytaca cislo????mathew55 napísal:ja mam dsl,ked sa chcem pripojit na net,tak musim dat vytočit(heslo a uzivatel mam uz samo vyplnene) pise my potom VYTACAM 0000000 , overujem pocitac v sieti(abo co) , pocitac overeny!!!, takze aj ked vytacam tak my nemoze dialer zmenit vytacacie cislo???