MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

O športe...
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

Príspevok od používateľa DanielDevil »

hd_ napísal: Neviem ti povedať ešte presne. Ale mal by byť. No treba si to overiť radšej, veď tak 19:30 uvidíš, či tam niekto je alebo nie, keby nie, tak do pol hodinky si na Slávii aj kebyže cúvaš. 8)
je to nakoniec na Slávií ;)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

audiotrack napísal:no neviem či zaslúžene. Tri tyčky sme dostali, na strely nás češi prestrielali úplne jednoznačne...
Fíni "prestrieľali" Rusov 22:31 a pozri na výsledok :) U nás je ten pomer veľmi podobný (28:37) , ja si myslím že až na väčšiu časť druhej tretiny sme hrali veľmi dobrú hru, takú, akú sme potrebovali. Konečne sme po streleckom trápení zo začiatku MS začali využívať šance a trestať chyby súpera. Rovnaká taktika bude myslím použitá aj zajtra proti Rusom, zabezpečená obrana a rýchle protiútoky. To nám tento rok nosí šťastie.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Uz su jasne skupiny na MS 2013 a ZOH 2014, Buduci rok je to celkom v pohode skupina, ale ta olympiada bude masaker

http://www.iihf.com/sk/competition/272/ ... 1dfb743106

A mimochodom, uz je znamy aj novy IIHF ranking
http://www.iihf.com/sk/competition/272/ ... nking.html
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Nechapem na čo to zbytočne riešit. Čo čítam aj diskusie tak hlavne česi tam pindaju aky nepekny hokej sme hrali a že sme to betonovali a iba vyražali do protiutokov atd..... no a čo ?!

Učel svati prostriedky predsa... podstatne je že sme dali viac golov ako oni a vyhrali sme... to, že sa hralo učelovo mi vobec nevadi

zajtra teda dnes to nebude o nič ine... zo žiadnym s favoritov sa nemožme pustit to tzv. otvoreneho boja lebo by sme dostali po frňáku...

na dnes s oslavami stačí, ostatné necháme na večer :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Geogomeogo napísal:Krása, dnes na Amfiteátri v Košiciach vynikajúca atmosféra :) Neskutočne sa teším na finále, bude to ťažký súboj, no verím, že Vújtek niečo vymyslí a zdoláme "Zbornu"! Inak sa musím priznať, že celý turnaj som nadával na Šatana, že je to drevo, a nič tam už nespraví. Mýlil som sa. Ešte stále to má v sebe, ten gól v oslabení, jak zabral na Kovářa, no proste super. Klobúk dolu :)
Išiel som tesne po zápase autom okolo Amfiteátru. Vyzeralo to tam, akoby sme vyhrali minimálne nejakú vojnu :) Ale paráda, strašne sa mi to páčilo, z každej strany každý na každého trúbil a ja zasa na nich, no paráda :) Taká atmosféra tu nebola ozaj už tých 10 rokov.
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

dnes Dávid proti Goliášovi. a všetci vieme ako to dopadlo :)
naša veľký výhoda je srdce. neverím totiž, že ruské stroje ho majú :smt059
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ja zas neverím, že Rusi vyhrajú všetkých 10 zápasov. Nepamätám si, kedy naposledy v hokeji vyhral titul MS tím, ktorý nestratil ani bod. Jednoducho dnes sú hokejoví bohovia na našej strane a tak to proste je. Vyhráme po 10 rokoch opäť nad Rusmi a bude veselo. Treba byť pozitívny, SLOVENSKO DO TOHO!!! :smt049
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Header: radsej hrat takto ako po minule roky, ked sme bezhlavo utocili, nepresne prihravali a len nastrelovali puky do rohu.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

na co to tolko rozoberate? namiesto toho, aby ste sa konecne tesili VSETCI z vyhry, budete rozoberat ako hrali a preco to tak hrali a ze to nevyzeralo dobre.. zbytocne. hokej to bol perfektny, bola to radost pozerat (amfik), dobra atmosfera a konecne radost zo semifinale. ako keby ste normalne chceli hadzat bordel na nasich hracov (poniektori)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Cechov porazil ich vlastny styl hokeja, jak ironicke :lol:
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

myslim ze kazda kritika je mimo... budme radi ze sme tam kde sme...
chalani hraju srdcom, co viac si zelat?!?
skoda, ze dnes neuvidim zapas lebo budem v NR...
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

A v Nitre niesú televízory, premietačky a plátna?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ide tam na futbal oslavit druhe miesto v tabulke corgon ligy
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

erytrocyt: ja som tiež zažil niečo podobné. Hneď po zápase odvšadiaľ pokriky, skandovanie... ideš si len tak po ulici a ludia kričia, radujú sa... a v krčmách to už ani nehovorím. Najviac ma dostalo ako som išiel v noci domov a predbehlo ma v meste auto, vzadu dve baby von z okna, vpredu chalanisko a hučali jak jelene v ruji :D

po 10 rokoch zase hokejová horúčka :) a dnes krásne vyvrcholenie
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako dostať nejakých 7 k- za to že vyjadrím svoj názor že češi boli lepší? Keby poviem pred kanadou že prehráme tak nikomu to nevadí. Keď som vravel pred kanadou že vyhráme, vravel som pred čechmi že vyhráme, nikomu to nevadilo. Potom subjektívne zhodnotím výkon naších a zrazu je tu viac slovákov ako mravcov v mravenisku. Toto je krásne, to mám na naších výhrach rád. Kde ste boli keď sme prehrávali prípravu? A pozeral niekto z vás vôbec majstrovstva 18 ročných? Sledujete len keď vyhrávame. Och, škoda slov. A hej, dnes nás rusi podľa mňa porazia. Je to môj subjektívny názor ktorý ide proti záujmom vás, tak nezabudnite karmovať :)

Pozrite si ten zápas s čechmi ešte raz. Oni hrali, my sme zúfalo vyhadzovali a snažili sa využiť kontry. Takto isto hralo chelsea proti bayernu, ale tam nikto nekarmuje keď sa napíše že chelsea hralo slabo. Vyhrali sme, to sa ráta. Ale lepší sme neboli. Za tým si stojím nech dostanem karmy koľko dostanem
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

audiotrack - v téme LM sa karmuje práve naopak, v neprospech Chelsea ktorá vyhrala napriek slabému výkonu. Tož tu vidno, že ľudia používajú dvojaký meter. Jednak sa im zdá nespravodlivé, že LM vyhral tím podávajúci slabé výkony a jednak sa bijú do hrude za slovenské víťazstvo, ktoré tiež neprišlo po nejakom super výkone.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

prva 1/3 bola nasa to povedali aj ceski komentatori
2. bola jasne Cechov
3. znova nasa
Cesi mali 3 presilovky ktore nevyuzili, my sme zato dali gol v oslabeni ana konci sa Cesko vobec nevedelo dostat cez nasu obranu.
Mozno by si si ten zapas mal pozriet znova ty.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Suhlasim s kolegom vyssie. Keby hrame otvoreny hokej tak by to bolo najhorsie co mozme spravit. Cesko ma silny kombinacny utok a my sme pouzili nasu zbran, silnu obranu. Zato mame rychlych korculiarov v utoku, na ktorych cesi nestacili a preto je len pre nas lepsie hrat to na breaky. Treba troska aj rozmyslat nad tym hokejom, nie len pozerat na to kto sa viacej derie dopredu. :?

Jedinu tretinu ktoru sme zahrali zle bola ta druha, ked sa cechom podarilo dostavat cez nasu obranu a tocili nas ich kombinaciami.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

audiotrack napísal:...subjektívne zhodnotím výkon naších a zrazu je tu viac slovákov ako mravcov v mravenisku. Toto je krásne, to mám na naších výhrach rád. Kde ste boli keď sme prehrávali prípravu? A pozeral niekto z vás vôbec majstrovstva 18 ročných? Sledujete len keď vyhrávame. Och, škoda slov.
a čo sem pletieš iné zápasy? Veď to ide o jeden konkrétny zápas. Nikto tu predsa nehovorí že každý jeden zápas sme lepší. Obhajuješ sa tu počtom striel ale veď nato sa nehrá ani v NHL ani v nejakej Kórejskej lige...
Pozrite si ten zápas s čechmi ešte raz. Oni hrali, my sme zúfalo vyhadzovali a snažili sa využiť kontry. Takto isto hralo chelsea proti bayernu, ale tam nikto nekarmuje keď sa napíše že chelsea hralo slabo. Vyhrali sme, to sa ráta. Ale lepší sme neboli. Za tým si stojím nech dostanem karmy koľko dostanem
to že sme nehrali hokej ktorý by potešil každého diváka neznamená že sme hrali zle, taktika je súčasťou športu, veď sme ich takmer k ničomu nepustili, nikto nemôže povedať že nepremenili neviem aké gólovky, aj ten gól čo dali bol taký nijaký, hrali tri presilovky a nedostali sa tam skoro k ničomu, akurát dostali gól, my sme mali väčšie šance, tretiu tretinu sme ich takmer vôbec nepustili do nejakého tlaku, len škoda že každý si myslí že to dokáže hociktoré mužstvo...to isté aj Chelsea, keby hrala slabo tak asi nevyhrá, zamerali sa na defenzívu, premenili svoju šancu a majú titul, nemôže byť náhoda že mužstvo vyhrá takúto súťaž, aj keď tam boli tímy ktoré hrali pohľadnejší futbal, ale nato sa nevyhráva, tak isto ani na držanie lopty...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

johny29 napísal:prva 1/3 bola nasa to povedali aj ceski komentatori
2. bola jasne Cechov
3. znova nasa
Cesi mali 3 presilovky ktore nevyuzili, my sme zato dali gol v oslabeni ana konci sa Cesko vobec nevedelo dostat cez nasu obranu.
Mozno by si si ten zapas mal pozriet znova ty.
prvá a tretia boli naše? Na základe čoho? Že sme ich vyhrali? V prvej nás prestrielali 11:8, v druhej nás prestrielali 14:7, v tretej nás prestrielali 15:10. Čo sa týka držania puku, jednoznačne hrali viac ako my v každej jednej tretine. My sme išli len na kontry. Mali sme 6 vylúčení, kým češi hrali disciplinovane bez jedinej trestnej minúty. Ja fakt neviem čím boli tie tretiny naše. Hrali v prvej a tretej podstatne lepšie ako v druhej. Tá bola maximálne vypustená. Ale vôbec tie tretiny nepatrili nám. Aj väčšina našich striel boli len také pluvance, kým české akcie boli na infarkt. Trikrát tyčka a niekoľkokrát to tam obrancovia museli hasiť
Napísať odpoveď