je to nakoniec na Sláviíhd_ napísal: Neviem ti povedať ešte presne. Ale mal by byť. No treba si to overiť radšej, veď tak 19:30 uvidíš, či tam niekto je alebo nie, keby nie, tak do pol hodinky si na Slávii aj kebyže cúvaš.
MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Fíni "prestrieľali" Rusov 22:31 a pozri na výsledokaudiotrack napísal:no neviem či zaslúžene. Tri tyčky sme dostali, na strely nás češi prestrielali úplne jednoznačne...
Uz su jasne skupiny na MS 2013 a ZOH 2014, Buduci rok je to celkom v pohode skupina, ale ta olympiada bude masaker
http://www.iihf.com/sk/competition/272/ ... 1dfb743106
A mimochodom, uz je znamy aj novy IIHF ranking
http://www.iihf.com/sk/competition/272/ ... nking.html
http://www.iihf.com/sk/competition/272/ ... 1dfb743106
A mimochodom, uz je znamy aj novy IIHF ranking
http://www.iihf.com/sk/competition/272/ ... nking.html
Nechapem na čo to zbytočne riešit. Čo čítam aj diskusie tak hlavne česi tam pindaju aky nepekny hokej sme hrali a že sme to betonovali a iba vyražali do protiutokov atd..... no a čo ?!
Učel svati prostriedky predsa... podstatne je že sme dali viac golov ako oni a vyhrali sme... to, že sa hralo učelovo mi vobec nevadi
zajtra teda dnes to nebude o nič ine... zo žiadnym s favoritov sa nemožme pustit to tzv. otvoreneho boja lebo by sme dostali po frňáku...
na dnes s oslavami stačí, ostatné necháme na večer
Učel svati prostriedky predsa... podstatne je že sme dali viac golov ako oni a vyhrali sme... to, že sa hralo učelovo mi vobec nevadi
zajtra teda dnes to nebude o nič ine... zo žiadnym s favoritov sa nemožme pustit to tzv. otvoreneho boja lebo by sme dostali po frňáku...
na dnes s oslavami stačí, ostatné necháme na večer
-
erytrocyt
VIP
Išiel som tesne po zápase autom okolo Amfiteátru. Vyzeralo to tam, akoby sme vyhrali minimálne nejakú vojnuGeogomeogo napísal:Krása, dnes na Amfiteátri v Košiciach vynikajúca atmosféraNeskutočne sa teším na finále, bude to ťažký súboj, no verím, že Vújtek niečo vymyslí a zdoláme "Zbornu"! Inak sa musím priznať, že celý turnaj som nadával na Šatana, že je to drevo, a nič tam už nespraví. Mýlil som sa. Ešte stále to má v sebe, ten gól v oslabení, jak zabral na Kovářa, no proste super. Klobúk dolu
dnes Dávid proti Goliášovi. a všetci vieme ako to dopadlo
naša veľký výhoda je srdce. neverím totiž, že ruské stroje ho majú
naša veľký výhoda je srdce. neverím totiž, že ruské stroje ho majú
Ja zas neverím, že Rusi vyhrajú všetkých 10 zápasov. Nepamätám si, kedy naposledy v hokeji vyhral titul MS tím, ktorý nestratil ani bod. Jednoducho dnes sú hokejoví bohovia na našej strane a tak to proste je. Vyhráme po 10 rokoch opäť nad Rusmi a bude veselo. Treba byť pozitívny, SLOVENSKO DO TOHO!!! 
Header: radsej hrat takto ako po minule roky, ked sme bezhlavo utocili, nepresne prihravali a len nastrelovali puky do rohu.
na co to tolko rozoberate? namiesto toho, aby ste sa konecne tesili VSETCI z vyhry, budete rozoberat ako hrali a preco to tak hrali a ze to nevyzeralo dobre.. zbytocne. hokej to bol perfektny, bola to radost pozerat (amfik), dobra atmosfera a konecne radost zo semifinale. ako keby ste normalne chceli hadzat bordel na nasich hracov (poniektori)
Cechov porazil ich vlastny styl hokeja, jak ironicke 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
myslim ze kazda kritika je mimo... budme radi ze sme tam kde sme...
chalani hraju srdcom, co viac si zelat?!?
skoda, ze dnes neuvidim zapas lebo budem v NR...
chalani hraju srdcom, co viac si zelat?!?
skoda, ze dnes neuvidim zapas lebo budem v NR...
A v Nitre niesú televízory, premietačky a plátna?
-
guess.whoo
Redeemer
ide tam na futbal oslavit druhe miesto v tabulke corgon ligy
erytrocyt: ja som tiež zažil niečo podobné. Hneď po zápase odvšadiaľ pokriky, skandovanie... ideš si len tak po ulici a ludia kričia, radujú sa... a v krčmách to už ani nehovorím. Najviac ma dostalo ako som išiel v noci domov a predbehlo ma v meste auto, vzadu dve baby von z okna, vpredu chalanisko a hučali jak jelene v ruji
po 10 rokoch zase hokejová horúčka
a dnes krásne vyvrcholenie
po 10 rokoch zase hokejová horúčka
-
audiotrack
VIP
ako dostať nejakých 7 k- za to že vyjadrím svoj názor že češi boli lepší? Keby poviem pred kanadou že prehráme tak nikomu to nevadí. Keď som vravel pred kanadou že vyhráme, vravel som pred čechmi že vyhráme, nikomu to nevadilo. Potom subjektívne zhodnotím výkon naších a zrazu je tu viac slovákov ako mravcov v mravenisku. Toto je krásne, to mám na naších výhrach rád. Kde ste boli keď sme prehrávali prípravu? A pozeral niekto z vás vôbec majstrovstva 18 ročných? Sledujete len keď vyhrávame. Och, škoda slov. A hej, dnes nás rusi podľa mňa porazia. Je to môj subjektívny názor ktorý ide proti záujmom vás, tak nezabudnite karmovať
Pozrite si ten zápas s čechmi ešte raz. Oni hrali, my sme zúfalo vyhadzovali a snažili sa využiť kontry. Takto isto hralo chelsea proti bayernu, ale tam nikto nekarmuje keď sa napíše že chelsea hralo slabo. Vyhrali sme, to sa ráta. Ale lepší sme neboli. Za tým si stojím nech dostanem karmy koľko dostanem
Pozrite si ten zápas s čechmi ešte raz. Oni hrali, my sme zúfalo vyhadzovali a snažili sa využiť kontry. Takto isto hralo chelsea proti bayernu, ale tam nikto nekarmuje keď sa napíše že chelsea hralo slabo. Vyhrali sme, to sa ráta. Ale lepší sme neboli. Za tým si stojím nech dostanem karmy koľko dostanem
audiotrack - v téme LM sa karmuje práve naopak, v neprospech Chelsea ktorá vyhrala napriek slabému výkonu. Tož tu vidno, že ľudia používajú dvojaký meter. Jednak sa im zdá nespravodlivé, že LM vyhral tím podávajúci slabé výkony a jednak sa bijú do hrude za slovenské víťazstvo, ktoré tiež neprišlo po nejakom super výkone.
prva 1/3 bola nasa to povedali aj ceski komentatori
2. bola jasne Cechov
3. znova nasa
Cesi mali 3 presilovky ktore nevyuzili, my sme zato dali gol v oslabeni ana konci sa Cesko vobec nevedelo dostat cez nasu obranu.
Mozno by si si ten zapas mal pozriet znova ty.
2. bola jasne Cechov
3. znova nasa
Cesi mali 3 presilovky ktore nevyuzili, my sme zato dali gol v oslabeni ana konci sa Cesko vobec nevedelo dostat cez nasu obranu.
Suhlasim s kolegom vyssie. Keby hrame otvoreny hokej tak by to bolo najhorsie co mozme spravit. Cesko ma silny kombinacny utok a my sme pouzili nasu zbran, silnu obranu. Zato mame rychlych korculiarov v utoku, na ktorych cesi nestacili a preto je len pre nas lepsie hrat to na breaky. Treba troska aj rozmyslat nad tym hokejom, nie len pozerat na to kto sa viacej derie dopredu. 
Jedinu tretinu ktoru sme zahrali zle bola ta druha, ked sa cechom podarilo dostavat cez nasu obranu a tocili nas ich kombinaciami.
Jedinu tretinu ktoru sme zahrali zle bola ta druha, ked sa cechom podarilo dostavat cez nasu obranu a tocili nas ich kombinaciami.
-
DanielDevil
Addict
a čo sem pletieš iné zápasy? Veď to ide o jeden konkrétny zápas. Nikto tu predsa nehovorí že každý jeden zápas sme lepší. Obhajuješ sa tu počtom striel ale veď nato sa nehrá ani v NHL ani v nejakej Kórejskej lige...audiotrack napísal:...subjektívne zhodnotím výkon naších a zrazu je tu viac slovákov ako mravcov v mravenisku. Toto je krásne, to mám na naších výhrach rád. Kde ste boli keď sme prehrávali prípravu? A pozeral niekto z vás vôbec majstrovstva 18 ročných? Sledujete len keď vyhrávame. Och, škoda slov.
to že sme nehrali hokej ktorý by potešil každého diváka neznamená že sme hrali zle, taktika je súčasťou športu, veď sme ich takmer k ničomu nepustili, nikto nemôže povedať že nepremenili neviem aké gólovky, aj ten gól čo dali bol taký nijaký, hrali tri presilovky a nedostali sa tam skoro k ničomu, akurát dostali gól, my sme mali väčšie šance, tretiu tretinu sme ich takmer vôbec nepustili do nejakého tlaku, len škoda že každý si myslí že to dokáže hociktoré mužstvo...to isté aj Chelsea, keby hrala slabo tak asi nevyhrá, zamerali sa na defenzívu, premenili svoju šancu a majú titul, nemôže byť náhoda že mužstvo vyhrá takúto súťaž, aj keď tam boli tímy ktoré hrali pohľadnejší futbal, ale nato sa nevyhráva, tak isto ani na držanie lopty...Pozrite si ten zápas s čechmi ešte raz. Oni hrali, my sme zúfalo vyhadzovali a snažili sa využiť kontry. Takto isto hralo chelsea proti bayernu, ale tam nikto nekarmuje keď sa napíše že chelsea hralo slabo. Vyhrali sme, to sa ráta. Ale lepší sme neboli. Za tým si stojím nech dostanem karmy koľko dostanem
-
audiotrack
VIP
prvá a tretia boli naše? Na základe čoho? Že sme ich vyhrali? V prvej nás prestrielali 11:8, v druhej nás prestrielali 14:7, v tretej nás prestrielali 15:10. Čo sa týka držania puku, jednoznačne hrali viac ako my v každej jednej tretine. My sme išli len na kontry. Mali sme 6 vylúčení, kým češi hrali disciplinovane bez jedinej trestnej minúty. Ja fakt neviem čím boli tie tretiny naše. Hrali v prvej a tretej podstatne lepšie ako v druhej. Tá bola maximálne vypustená. Ale vôbec tie tretiny nepatrili nám. Aj väčšina našich striel boli len také pluvance, kým české akcie boli na infarkt. Trikrát tyčka a niekoľkokrát to tam obrancovia museli hasiťjohny29 napísal:prva 1/3 bola nasa to povedali aj ceski komentatori
2. bola jasne Cechov
3. znova nasa