Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
TvisTT
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Ahojte.
Nema niekto zaujem o wow acc ? (classic,tbc,wotlk,cata)
85druid,itemy na každy spec,ilvl 397+ fly za 9k g,full profesie +20k goldov
85roguna pve,hc dungeon itemy,nema profesie ani epik fly
85warrior pvp,epik fly full profesie
twink mage 69 a veľa inych blbosti
za 30€
ak ma niekto zaujem tak pm +bližšie info o charoch
// inač čisto len acc nato aby ste mohli hrať na cata datadisku stoji 49e bez poštovneho tie chary goldy a všetko je ako taky "bonus"
Nema niekto zaujem o wow acc ? (classic,tbc,wotlk,cata)
85druid,itemy na každy spec,ilvl 397+ fly za 9k g,full profesie +20k goldov
85roguna pve,hc dungeon itemy,nema profesie ani epik fly
85warrior pvp,epik fly full profesie
twink mage 69 a veľa inych blbosti
za 30€
ak ma niekto zaujem tak pm +bližšie info o charoch
// inač čisto len acc nato aby ste mohli hrať na cata datadisku stoji 49e bez poštovneho tie chary goldy a všetko je ako taky "bonus"
-
Royalflush
Guru wannabe
Nevedel by mi niekto prosím Vás poslať Scroll Of Ressurection? Veľmi by som sa potešil. 
Bližšie info SS
Vopred ďakujem, karma jasná
( chystám sa opäť hrávať, už mam aj objednanú GTK, len by som sa rád zahral, pokým príde
)
/dakujem už mam/
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2012, 8:41)
Nejaka gilda, ktorá by zobrala 80 lvl mage (zameranie na pve) s dlhoročnou praxou? (burning blade)
Bližšie info SS
Vopred ďakujem, karma jasná
( chystám sa opäť hrávať, už mam aj objednanú GTK, len by som sa rád zahral, pokým príde
/dakujem už mam/
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2012, 8:41)
Nejaka gilda, ktorá by zobrala 80 lvl mage (zameranie na pve) s dlhoročnou praxou? (burning blade)
-
capodituticapi
Light Expert
Ja som sa rozhodol stým skončiť, neviem prestalo ma to poslednej dobe nejako baviť.
5rokov odohratých a neviem nie je to moc €. Ale čo ja viem už mám niečo odohraté a chodiť to isté stále síce je pravda že teraz bude MoP ale neveim všetko som vyhodil deaktivoval učet a povedal som si nikdy viac hrať už nebudem a celkovo už pol roka okrem FIFA 12 nehrám nič. A ani mi to moc časovo nevychádza aby som od nejakej 20:00 hodine raidoval do tej pol noci.
Síce je pravda že vo wow svete sa budem pohybovať už ako podpora pre projekt http//:www.twinstar.cz
Skôr ma baví robiť grafiku,webstránky, písať články a tak
Síce je pravda že vo wow svete sa budem pohybovať už ako podpora pre projekt http//:www.twinstar.cz
Skôr ma baví robiť grafiku,webstránky, písať články a tak
-
TvisTT
Light Expert
to sa fakt nenajde nikto kto by kupil account aj pod cenou ?
Keby nahodou dakto tuzil po clasicu celkom dost na urovni free sk/cz server http://www.armitage.sk/ 
Mal by som otázku. Koľko ľudí je na oficiálnom serveri ak je plný?? Kamarát mi vravel že viac ako 10 000, je to pravda??? Mne sa to zdá trochu veľa.
-
aruN
Professional
každý realm má svoju kapacitu.
Ahojte chcem sa spýtať či je pandária niečim originálna oproti cataclysme či sa to vlastne oplatí hrať?
Tak máš to jedno kedže ešte nevyšla a zmeny a info si prečítaj na battle.net
-
Kok
Light Professional
ono sa to neoplati hrat od TBC
-
Permonik1998
Light Star
asi to bude blbá otázka ale chcem sa spýtať že či na slovensku alebo v česku existuje obchod ktorý sapredáva warcraft veci, napr. plášť ale nemyslím taký normálny s kapucou ale napr. taký ako má Draenei Paladin alebo lich king.
také veci si ludia zvyknú vytvárat doma
otazka: hram za maga som lvl 18 a pouzivam frost aj fire alebo mam prerobit talenty? hram na twinstare
Pri expeni postavy to máš absolútne jedno aké talenty používaš dá sa hrať zo všetkým... 
a co je silnejsie?
-
rufus59
Light Professional
Lepšie sa mi expilo za frost. Máš to jedno naexpíš a potom si spravíš build aky ti vyhovuje.
fire mag má lepší dmg a tiež má viacej plošákov, a môžeš nabrať viacej mobov a dať ich oveľa rýchlejšie ako frost ale dosť často mu príde mana
frost má na druhú stranu ďalší štít ktorí absorvuje pomerne dosť dmg a ku frost mágovi pri expení sa mob ani nedostane lebo ho spomaľuje s frost boltmi, nova,... atď ale na elity je podla mňa oveľa lepší frost a tiež mu vydrží dlhšie mana ako fire
ale každý ma iný druh taktiky a každému sa hrá za niekoho inému lepšie dokonca som videl aj mágov ktorí expili s arcan
frost má na druhú stranu ďalší štít ktorí absorvuje pomerne dosť dmg a ku frost mágovi pri expení sa mob ani nedostane lebo ho spomaľuje s frost boltmi, nova,... atď ale na elity je podla mňa oveľa lepší frost a tiež mu vydrží dlhšie mana ako fire
ale každý ma iný druh taktiky a každému sa hrá za niekoho inému lepšie dokonca som videl aj mágov ktorí expili s arcan
ok no dakujem za rady co si myslite o hunterovy je dobry? abo nie? a ten jeho raptor?
hunter je podla mňa lepší do PVE než do PVP moc hunta neuznávam v PVP z vlastnej skúsenosti viem že hunty proti healu nemajú moc veľkú šancu (alebo som ešte nenarazil na epick hunta
)
viem že najčastejšie sa na expenie používa marksmanship ale ja osobne som expil s beast masteri a mňa osobne to veľmi bavilo bola to fakt zábava ale každý podla svojej chuti základ je mať dobrého peta najlepšie je mať elitu určite odporúčam keď máš elitu tak má pet navýšené všetky stati
a o survinal moc toho neviem ja osobne by som ho skôr používal v PVE ale určite sa nájdu aj PVPčkari
ale každý má iný štýl boja inú stratégiu boja a tiež veľmi záleží v PVP (konkrétne arény) od partáka podla toho by som vyberal talenty peta atď.
a či je dobrú hunt každý je dobrý len treba vedieť zaňho hrať a mať dobrý EQ
viem že najčastejšie sa na expenie používa marksmanship ale ja osobne som expil s beast masteri a mňa osobne to veľmi bavilo bola to fakt zábava ale každý podla svojej chuti základ je mať dobrého peta najlepšie je mať elitu určite odporúčam keď máš elitu tak má pet navýšené všetky stati
a o survinal moc toho neviem ja osobne by som ho skôr používal v PVE ale určite sa nájdu aj PVPčkari
ale každý má iný štýl boja inú stratégiu boja a tiež veľmi záleží v PVP (konkrétne arény) od partáka podla toho by som vyberal talenty peta atď.
a či je dobrú hunt každý je dobrý len treba vedieť zaňho hrať a mať dobrý EQ
a ja mam raptora na cataclysm a som lvl 18 aj pet je lvl 18 ako si najst dalsieho? alebo lepsieho?