World of Tanks
Re: Worlds of Tanks
Ak by tu bol niekto, kto by občas zahral v čate, budem rád. Momentálne hrávam tier IX heavy alebo tier VIII TD. I keď pre zárobky treba dosť často zahrať aj so slabšími mašinami.
nema niekto klan kde by ste ma boli ochotny vziat?
Tak mame tu 7.3 patch a ja mam prvy X HT 
Vcera uspesne prvy krat zamrznuty po CW...
WoT ma bavi, no keby som neni v klane so skvelymi ludmi, randomky by ma omrzeli po chvilke...
s CW nabera wotko iny rozmer a slovo taktika nabera vyznam...
Vcera uspesne prvy krat zamrznuty po CW...
WoT ma bavi, no keby som neni v klane so skvelymi ludmi, randomky by ma omrzeli po chvilke...
s CW nabera wotko iny rozmer a slovo taktika nabera vyznam...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Hmmm ja WoT hrám možno mesiac (asi ani to nie) a dnes si chcem kúpiť JagdPz IV. Hra ma baví, raz som hral s čechmi a bola to fakt sranda no s TD do roty neberú tak som musel kúpiť grille aby ma zobrali 
Inak ako sa tam dostaneš do klanu? Či to je len taký "klan" ako v CSku a potom sa navzájom kontaktujete a pozvete do roty?
Inak ako sa tam dostaneš do klanu? Či to je len taký "klan" ako v CSku a potom sa navzájom kontaktujete a pozvete do roty?
Vobec nie. Do hry je integrovany klanovy system...
Ak je niekto v klane, tak dostane za nick oficialne tag...takze mas nick napr murko[WTF]...
Do klanu sa vacsinou dostanes tak, ze si najdes nejaky klan, splnis podmienky, kt maju pre prijatie, vacsinou to je na webovych strankach klanu, forach alebo aj na stranke klanu, ktora je na http://worldoftanks.eu/community/clans/
Ak ta budu chciet, tak ti poslu pozvanku.
Odporucam vsak pred vstupom do klanu naucit sa zakladne zasady vo WOT a naexpit nejaky tank, s kt. by si mohol klanovo vyzit...nehovoriac o CW, myslim roty resp caty...
Takze nejaky HT 8. tieru a arty 6. tieru urcite...
A odporucam prestat hrat TD, pokial to myslis s WOTkom vaznejsie na klanovej urovni...urcite skorej naexpi top arty, tazky tank popripade medko... TDcka sa vyuzivaju len velmi malo, resp sa beru iba do poctu alebo ked su ostatne tanky zamrznute...
Ak je niekto v klane, tak dostane za nick oficialne tag...takze mas nick napr murko[WTF]...
Do klanu sa vacsinou dostanes tak, ze si najdes nejaky klan, splnis podmienky, kt maju pre prijatie, vacsinou to je na webovych strankach klanu, forach alebo aj na stranke klanu, ktora je na http://worldoftanks.eu/community/clans/
Ak ta budu chciet, tak ti poslu pozvanku.
Odporucam vsak pred vstupom do klanu naucit sa zakladne zasady vo WOT a naexpit nejaky tank, s kt. by si mohol klanovo vyzit...nehovoriac o CW, myslim roty resp caty...
Takze nejaky HT 8. tieru a arty 6. tieru urcite...
A odporucam prestat hrat TD, pokial to myslis s WOTkom vaznejsie na klanovej urovni...urcite skorej naexpi top arty, tazky tank popripade medko... TDcka sa vyuzivaju len velmi malo, resp sa beru iba do poctu alebo ked su ostatne tanky zamrznute...
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som dnes vyskúmal JagdPz IV ale aj tam som nemohol nič iné keďže to bolo zo skúseností za StuG III.
Mám aj Grille a šetrím na Hummla. A teraz som chcel začať nemecké stredné tanky a dopracovať sa k ťažkým. Myslím tie tanky čo sú hneď vedľa nemeckých TD.
O klan systéme som nevedel. Ja hrám v poslednej dobe často v rotách s čechmi a slovákmi a nemám problém. Väčšinou ale hrám s Grille ale do roty sa jeden TD na obranu arty IMHO hodí.
Mám aj Grille a šetrím na Hummla. A teraz som chcel začať nemecké stredné tanky a dopracovať sa k ťažkým. Myslím tie tanky čo sú hneď vedľa nemeckých TD.
O klan systéme som nevedel. Ja hrám v poslednej dobe často v rotách s čechmi a slovákmi a nemám problém. Väčšinou ale hrám s Grille ale do roty sa jeden TD na obranu arty IMHO hodí.
No ani by som nepovedal, že TD sú v klanovkách zbytočné. Jasné, že väčšina si do klanových bitiek narve čo najviac tierov X + VIII delostrelectvo, ale 1-2 šikovné TD na správnej pozícii s binokulárom spravia často viac roboty, než HT 
zalezi aj od klanu... su klany ktore radseju bojuju s mids... kde ti staci ten tier 4/5... ked som este kedysi bol v klane casto sa tam hravali aj taketo suboje...
teraz som bez klanu lebo to casto nehravam aj ked som poskocil na tier 8 konecne.. ale nemal som headset a tak som musel odist
teraz som bez klanu lebo to casto nehravam aj ked som poskocil na tier 8 konecne.. ale nemal som headset a tak som musel odist
No v prvom rade sa využívajú HT...Ja ho chcel len varovať pred chybou, kt som ja spravil.
Začal som najprv hrať amícky TD strom...T28 som už nekúpil, lebo som to otestoval na test serveri a vôbec ma nebavila...zabil som cca 600 bitiek...Nebola by taká situácia ako teraz, že 5 000 bitiek na konte a jedna desina...
To klanu moc nepomôže...
Osobne som toho názoru, že treba spraviť jeden top HT a arty a potom už podľa vôle...lebo fakt HT nič človek nepokazí v CW (teda okrem E-100 xD)...
A s tými TD v CW veľmi opatrne...Všetko je otázka taktiky...no HT sú flexibilnejšie, čo sa týka taktiky...aj tak som zástancom toho, že na obranu Maus/IS-7 a útok IS-7 a 105...
Začal som najprv hrať amícky TD strom...T28 som už nekúpil, lebo som to otestoval na test serveri a vôbec ma nebavila...zabil som cca 600 bitiek...Nebola by taká situácia ako teraz, že 5 000 bitiek na konte a jedna desina...
To klanu moc nepomôže...
Osobne som toho názoru, že treba spraviť jeden top HT a arty a potom už podľa vôle...lebo fakt HT nič človek nepokazí v CW (teda okrem E-100 xD)...
A s tými TD v CW veľmi opatrne...Všetko je otázka taktiky...no HT sú flexibilnejšie, čo sa týka taktiky...aj tak som zástancom toho, že na obranu Maus/IS-7 a útok IS-7 a 105...
ano je to tak
ja som td ani nevyvijal... robim len heavy tanky zatial... najviac mam za rusov a to is3 a ostatne zatial neriesim a artynu u nemcov len...
ale kedze momentalne nemam klan tak to az tak nevadi
ja som td ani nevyvijal... robim len heavy tanky zatial... najviac mam za rusov a to is3 a ostatne zatial neriesim a artynu u nemcov len...
ale kedze momentalne nemam klan tak to az tak nevadi
-
Michaelo
Hardcore addict
No ja osobne vyvíjam iba Nemecko (aj v USA ale to len čo som mal prebytočné XP v ich tankoch z tutoriálu) kde mám Grille a JagdPz IV + nejaký stredný tank ktoré chcem teraz vyvíjať až na ťažké tanky. Mojím cieľom bolo dopracovať sa k JagdPz IV a Hummlovi.
Momentálne má síce maturitu ale keď ju úspešne zvládnem tak to budem hrať o dosť častejšie ako 1x za deň na 30 min (víkendy dlhšie).
Len mi teraz chába 500K $ na JagdPz IV a rozhodne sa neplánujem predať Stug III, M3 Stuart, Hetzer a ani Grille. So všetkými mám celkom úspešné bitky - M3 - je rýchly a ak ste dvaja tak sa ľahko nepriateľ zničí zo zadu; Hetzer - pomalý ale s 10,5 cm delom robí dosť škody aj Churchillovi
; Stug III - ja s ním väčšinou útočím (ale to záleží od mapy) a ak ma HT minie prvou ranou tak ma tak ľahko nedá keďže je o dosť rýchle vozítko ; Grille - Dostrel cez celú mapu, vysoký DMG, čo viac si priať? Asi len Hummla 
Ps.: Ako viem aké má klan požiadavky keď ich nenapíše do popisu klanu?
Momentálne má síce maturitu ale keď ju úspešne zvládnem tak to budem hrať o dosť častejšie ako 1x za deň na 30 min (víkendy dlhšie).
Len mi teraz chába 500K $ na JagdPz IV a rozhodne sa neplánujem predať Stug III, M3 Stuart, Hetzer a ani Grille. So všetkými mám celkom úspešné bitky - M3 - je rýchly a ak ste dvaja tak sa ľahko nepriateľ zničí zo zadu; Hetzer - pomalý ale s 10,5 cm delom robí dosť škody aj Churchillovi
Ps.: Ako viem aké má klan požiadavky keď ich nenapíše do popisu klanu?
Tie klanovky sú i tak väčšinou len o kempení a o tom, ktorý tím nazbiera viac mašín tieru X. IMHO jazdiť na publiku s nejakým medium alebo LT a vymanévrovať súperove neobratné ťažké opachy je omnoho väčšia zábava 
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo je fajn mať rýchly tank ktorý ti KV-1 zničí na jednu ranu (ako napr môj StuG III) ale nemá šanci ťa trafiť keď okolo neho krúžiš.
Ale aj v rotách čo som hral to nikdy nebolo iba o campení (ide o to kto proti tebe stojí).
Ale aj v rotách čo som hral to nikdy nebolo iba o campení (ide o to kto proti tebe stojí).
-
Sarger
Guru wannabe
Nedávno som s k tomu dostal a vcelku sranda. Ak by chcel niekto zahrať mám nick Sarg3r.
Btw ako sa na mape označujú jednotlivé sektory?
//dik
Btw ako sa na mape označujú jednotlivé sektory?
//dik
-
Michaelo
Hardcore addict
Stlačíš CTRL a myškou klikáš na sektory na minimape 
Niekedy môžme zahrať (nick MiChAeLoKGB). Je to fakt fajn hra len ma štve to že nemôžem ísť po skalách. Mohli to spraviť tak že tam môžem zliezť ale je tam šanca že sa tanku niečo stane. Proste reálna fyzika.
Niekedy môžme zahrať (nick MiChAeLoKGB). Je to fakt fajn hra len ma štve to že nemôžem ísť po skalách. Mohli to spraviť tak že tam môžem zliezť ale je tam šanca že sa tanku niečo stane. Proste reálna fyzika.
-
Grond
Medium Professional
fyzika bude , len zrejme az niekedy koncom roka
starsie videjko
starsie videjko
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmm dnes som ten TD kúpil a ani nie za minútu som sundal 6 tankov
Ja som spokojný (bolo medzi nimi aj KV-1 a pár ťažkých) a to na ňom mám delo zo StuG III 
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... 9096489312
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... 9096489312
Táto hra sa mi celkom zapáčila, teraz popri učení sa na skúšky to je celkom dobrá odreagovačka. Čo ma však trochu štve je nevyváženosť. Buď ma to s PzKpfw.III (tier 4) hodí do boja proti IS-1, T-34-85, Slugger, Tiger, atď., alebo sa ocitnem v ako-tak vyváženej hre, ale opačná strana disponuje 2-3 KV-1 a 1 KV-2 (moja strana buď dostane 1 KV, alebo nejaký z tých otrasných francúzskych tankov). V 1. prípade sa snažím motať po mape mimo hlavných bojov a smerovať k nepriateľskej vlajke (keď ma objaví súper, tak za chvíľu je zo mňa horiaci vrak
), v 2. prípade mi ostáva len strieľať KV-čkam na pásy a dúfať, že ich delostrelectvo odpraví.
-
Michaelo
Hardcore addict
No ja tiež na to trochu nadávam že to dáva niekedy tier IV proti tier VII čo je dosť.
Ale FR tanky nie sú až tak zlé. Majú tam jeden ľahký ktorý dokáže ubehať aj veľké tanky a potom majú 2 rýchlopalné tanky (jeden je automat a druhý so zásobníkom ktorý dokáže na jeden zásobník dať aj mausa). Ja som ale kúpil tú ich prémiovú artinu a je to totálny šrot. Na elitné Grille nemá ani z ďaleka.
Môžte tu dať nicky a niekedy zahráme rotu, vtedy to máš vyvážené. Ale je potrebný mikrák (alebo minimálne počuť ostatných).
Ja som svoj nick tuto už písal ale zopakujem ho: MiChAeLoKGB
Ale FR tanky nie sú až tak zlé. Majú tam jeden ľahký ktorý dokáže ubehať aj veľké tanky a potom majú 2 rýchlopalné tanky (jeden je automat a druhý so zásobníkom ktorý dokáže na jeden zásobník dať aj mausa). Ja som ale kúpil tú ich prémiovú artinu a je to totálny šrot. Na elitné Grille nemá ani z ďaleka.
Môžte tu dať nicky a niekedy zahráme rotu, vtedy to máš vyvážené. Ale je potrebný mikrák (alebo minimálne počuť ostatných).
Ja som svoj nick tuto už písal ale zopakujem ho: MiChAeLoKGB
Absolútne nemáš pravdu...
s tierom VI proti VII to nieje až také zlé...
A ešte nič ti na zásobník nedá Mausa...Tú arty som skúšal na teste...jediná výhoda, že rýchlo strieľa a má veľký dostrel...keď budeš mať elite posádku, bude to lepšie...
IMHO lepšie ako Grille, je to kombinácia SU-5 a Grille...
s tierom VI proti VII to nieje až také zlé...
A ešte nič ti na zásobník nedá Mausa...Tú arty som skúšal na teste...jediná výhoda, že rýchlo strieľa a má veľký dostrel...keď budeš mať elite posádku, bude to lepšie...
IMHO lepšie ako Grille, je to kombinácia SU-5 a Grille...