World of Tanks
Re: Worlds of Tanks
On písal o tiere 4 proti 7. Skús si to s Hetzerom na IS 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak, písal som IV vs VI 
A zas nehovorím o 100% mausovi, zabudol som tam dopísať že to dá 50% mausa. Ale musíš sa trafiť, no páli to vcelku rýchlo.
A tá artine je aj tak šmejd
Ja mám Grille a to dostrelí ďalej a aj dá väčší DMG.
A zas nehovorím o 100% mausovi, zabudol som tam dopísať že to dá 50% mausa. Ale musíš sa trafiť, no páli to vcelku rýchlo.
A tá artine je aj tak šmejd
Tak to sa ti hlboko ospravedlňujem. Nejako sa mi tie paličky vymenili... No ale neplač, na tiere IV sa neostáva dlho, to si musí každý odtrpieť...
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja neplačem, ja mám už dávno JagdPz IV 
Ale pre XP a kredity musíš niekedy bojovať aj s nízkymi tiermi.
Hmm dnes som videl tier IV proti tier VIII. To už čo je toto
Ale pre XP a kredity musíš niekedy bojovať aj s nízkymi tiermi.
Hmm dnes som videl tier IV proti tier VIII. To už čo je toto
-
Sarger
Guru wannabe
Ako sa reportujú hráči?
//dik
//dik
Držíš ctrl - klik pravým tlačidlom na nick - report - reason
Tuším as dajú reportnúť iba počas bitky, ale nie som istý.
Tuším as dajú reportnúť iba počas bitky, ale nie som istý.
-
Michaelo
Hardcore addict
Iba počas bitka alebo v rote ak tam niekto dobehne a začne púšťať rôzne songy typu alah akbar (mne sa to už stalo) tak sa dá tiež nahlásiť.
S prichádajúcim patchom 7.4 (imho nejaký koniec júna) by som odporúčal naexpiť 50k xp na AMX 12t, bude sa dať z neho ísť na V arty.
S ďalším patchom 7.5 (imho koniec augusta/septembra) pribudne vetva na nemeckom TD strom. Majistelia ferdiho dostanú zadarmo jagpanthera II...
Len informujem, nie každý sleduje novinky
S ďalším patchom 7.5 (imho koniec augusta/septembra) pribudne vetva na nemeckom TD strom. Majistelia ferdiho dostanú zadarmo jagpanthera II...
Len informujem, nie každý sleduje novinky
Dnes sa mi stala jedna veľmi zaujímavá vec. Spojenec (T29) mi (Hetzer) nedopatrením roztrhol pás a nechal ma tak napospas nepriateľským KV-1 a KV-2. No to čo spravil potom mi normálne vyrazilo dych - T29 vyrazil dopredu a postavil sa predo mňa tak, že ma kryl od oboch nepriateľských KV. Odpravil KV-1, schytal 2 rany od KV-2 (2. rana mu roztrhla pás), mne sa zatiaľ pás opravil, vyšiel som spoza T29 a odpravil KV-2 (už mu neostávalo veľa % a keďže mám 105mm delo + HE muníciu, tak nebol väčší problém). Ale to ma jednoducho prekvapilo, že sa na mňa (obyčajný Hetzer
) nevykašlal a riskoval vlastné HP, aby ma ochránil. Hneď mám taký lepší pocit z tej hry. 
-
Michaelo
Hardcore addict
Mustafa - ja toto robím často, častejšie keď už mám menej HP alebo keď viem že ma nedokážu nijak vážnejšie ohroziť. A v rotách ak mám strážiť artiny tak sa postavím priamo pred ňu a kryjem ju.
Pozri si tento záznam (nie je to o krytí ale o niečom, čo som považoval za nemožné):
http://www.erahier.sk/upload/files/2012 ... enberg.rar
Pozri si tento záznam (nie je to o krytí ale o niečom, čo som považoval za nemožné):
http://www.erahier.sk/upload/files/2012 ... enberg.rar
mozte mi niekto poradit ako vyriesim problem s danou internetovou hrou world of tanks ...
problem je v tom ze pred nedavnom mi zacala sekat. FPS mi klesnu 2 -10 a ping zacne skakat az do 999 a hra je nehratelna standard bol fps 30 a ping cca 45 . skusal som hladat a nic. kazdy to zvaluje na vyrobcu... ale druhym to ide v pohode.
problem je v tom ze pred nedavnom mi zacala sekat. FPS mi klesnu 2 -10 a ping zacne skakat az do 999 a hra je nehratelna standard bol fps 30 a ping cca 45 . skusal som hladat a nic. kazdy to zvaluje na vyrobcu... ale druhym to ide v pohode.
neviem ako davno bol novy patch ale obcas sa to stavalo po novom patchy...
skontroluj si nastavenie grafiky a uber na kvalite...
pripade si skontroluj teploty grafiky v tomto teple ci ju nevyhulujes... co moze sposobovat lagy
ak su lagy na zaklade vysokeho pingu, skus otestovat rychlost netu ci ho mas v poriadku
ja som wot nehral odkedy vyslo diablo 3 tak ani neviem jak to teraz frci
skontroluj si nastavenie grafiky a uber na kvalite...
pripade si skontroluj teploty grafiky v tomto teple ci ju nevyhulujes... co moze sposobovat lagy
ak su lagy na zaklade vysokeho pingu, skus otestovat rychlost netu ci ho mas v poriadku
ja som wot nehral odkedy vyslo diablo 3 tak ani neviem jak to teraz frci
no mne to zacalo robit tak pred mesiacom ked bol restart serveru... uz som skusal rozne veci ako nastavenia grafiky, nova istalacia ... taktiez som skusal aj ping test a vsetko v poriadku... ale jak zapnem hru zasne to sekat (ping do 999) a do toho restartu to bolo uplne v pohode
-
Michaelo
Hardcore addict
Mne to tiež niekedy začne lagovať. Prvý krát mi začalo v deň čo som si kúpil prémium.
Niekedy mi klesnú FPS na 1 až 5 alebo mám 999ping.
Net mám v pohode aj teploty HW. Ale robí to iba niekedy. Je to chybou u nich, bohužiaľ.
Niekedy mi klesnú FPS na 1 až 5 alebo mám 999ping.
Net mám v pohode aj teploty HW. Ale robí to iba niekedy. Je to chybou u nich, bohužiaľ.
no aj mne to zacalo robit nieco potom ako som si kupil premium ucet 
-
Michaelo
Hardcore addict
Zeby to bolo prave tymi premum vyhodami? Predsa len je tam urcita zmena v hre tym ze mas premium a mozno prave toto nemaju vyladene. No co, uvidime. Na konci bitky ak mi to padne tak neva, zapnem hned ale ked hram v rote a padne mi to na zaciatku alebo v polovici bitky tak dakujem pekne.
-
Grond
Medium Professional
to je kravina zeby ti to sekalo koli premiovemu uctu , proste engine na ktorom hra fachci je doje*** , hlavne este aj tym ze WG sa snazi co najviac grafickych implementacii tam tlacit tak to este viac zhorsnuje stav plynulosti hry , najvacsi problem je ten ,ze big world nepodporuje viacjadrove procesory, takze hra ti skvari jedno jadro ... pred patchom 7.2 som mal fps cca 60+ , po 7.4 mam tak 35+
-
jankee
Medium Expert
nahodou activation bonus code nepozna nikto ziadny ? funkcny...snazil som sa googlit, no vsetky co som nasiel boli akosi neplatne..
d
d
-
Michaelo
Hardcore addict
Nó ja zasa poznám viacero ľudí a takmer každému to začalo blbnúť keď si dal prémium. Predsa len sú tam isté zmeny oproti klasike.
Jankee:
Jediný čo som použil už dávnejšie na 1 deň bol: endwareu
Jankee:
Jediný čo som použil už dávnejšie na 1 deň bol: endwareu
tak po viac ako mesiaci som zapol hru
a seriem nato
obycajny ucet, fps 30 coz je v pohode akonahle zameriavam tank fps 10 a menej a lag je asi sekunda coz robi aj stojaci tank takmer nezasiazitelny...
dostanem zavtedy 3 hity a uz sa len kukam ako horim...
na toto nervy nemam asi to cele vymazem
a aka dobra hra to bola na zaciatku... ale to co je teraz to si mozu nechat
a seriem nato
obycajny ucet, fps 30 coz je v pohode akonahle zameriavam tank fps 10 a menej a lag je asi sekunda coz robi aj stojaci tank takmer nezasiazitelny...
dostanem zavtedy 3 hity a uz sa len kukam ako horim...
na toto nervy nemam asi to cele vymazem
a aka dobra hra to bola na zaciatku... ale to co je teraz to si mozu nechat