Hra s najlepším príbehom
Re: Hra s najlepším príbehom
warcraft 3 GTA SA ešte sa pamätám jak som bol do tých hier zažratí
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
na tom čosi pravdy budePermonik1998 napísal:viete ktorá hra je naj. na svete? a ma naj.. pribeh? : GoD of WaR 1,2 a 3!!!!!!!!!!!
warcraft 3 spomedzi strategii urcite, ale inak ME1,2 Baldursgate...klasiky od bioware
-
Scorpion90
King
FAR CRY (prvy diel)
-
Permonik1998
Light Star
Warcraft 3 a World of Warcraft forever
-
harrison314
Hardcore addict
World of Warcraft ma nejaky dej ?
Jednoznacne Zaklinac 1 ( a všetky jeho dejove linie )
Jednoznacne Zaklinac 1 ( a všetky jeho dejove linie )
Uncharted 3: Drake's Deception , Warcraft III(aj frozen throne) , GTA séria , Assassins creed séria
- Max Payne 1, 2 (3 som nehral, mam preorder na PC)
- GTA IV
- Half-Life seria
- Mass Effect seria
- GTA IV
- Half-Life seria
- Mass Effect seria
Viac ako 5 a pol roka ubehlo od mojho prveho prispevku v tejto teme: http://www.hojko.com/post487658.html#p487658
Mnozstvo hier, ktore som za ten cas odohral si netrufam spocitat (a to hravam hry takmer vyhradne kvoli pribehu), zato si bez najmensich pochybnosti trufam povedat, ze Planescape Torment stale nebol tromfnuty, co sa pribehovej stranky tyka. Dalsiu priecku by bezpochyby obsadila saga Baldur's Gate.
Ak by som mal menovat nieco s novsim datumom, tak by to bola seria Mass Effect - skoda len toho dovrzaneho ukoncenia a odklon od RPG k akcii.
Ked tak premyslam nad inymi hrami, ktorych pribehova linka ma zaujala, napr. serie Dead Space, Assassin's Creed, Half-Life, Bioshock - stale sa neviem ubranit dojmu, ze som dostal len male utrzky pribehu a nie kompletny pribeh - na tie este vyvrcholenie dufam caka.
U otvorenych hier typu Fallout: New Vegas, TES5: Skyrim, mi vadi prave ta otvorenost a tak rozdrobenost pribehu.
DA:O je prilis klise, DA2 len zaciatok noveho pribehu.
Mnozstvo hier, ktore som za ten cas odohral si netrufam spocitat (a to hravam hry takmer vyhradne kvoli pribehu), zato si bez najmensich pochybnosti trufam povedat, ze Planescape Torment stale nebol tromfnuty, co sa pribehovej stranky tyka. Dalsiu priecku by bezpochyby obsadila saga Baldur's Gate.
Ak by som mal menovat nieco s novsim datumom, tak by to bola seria Mass Effect - skoda len toho dovrzaneho ukoncenia a odklon od RPG k akcii.
Ked tak premyslam nad inymi hrami, ktorych pribehova linka ma zaujala, napr. serie Dead Space, Assassin's Creed, Half-Life, Bioshock - stale sa neviem ubranit dojmu, ze som dostal len male utrzky pribehu a nie kompletny pribeh - na tie este vyvrcholenie dufam caka.
U otvorenych hier typu Fallout: New Vegas, TES5: Skyrim, mi vadi prave ta otvorenost a tak rozdrobenost pribehu.
DA:O je prilis klise, DA2 len zaciatok noveho pribehu.
-
maty89
Medium Expert
Splinter cell: Chaos theory
-
HeadShot ^
Light Star
Permonik1998 napísal:Warcraft 3 a World of Warcraft forever
wowko ma zrovna taky dej ako lacna mexicka telenovela..
Ale aby som nebol OT.. Jednoznačne najlepší dej GTA:SA, Half-life 1,2 + epizody, a pre mna top Mafia 2, hovorte si čo chcete
-
Nadeo
Guru wannabe
Mass Effect trilogia... Az na ten koniec no.
-
frankocean11
Medium Star
Myslím že: GTA SA, Just Cause 2 (Aj ked tu bol nic moc pribeh ale hratelnost neuveritelna), Saints Row 3, Mafia 2, Dead Island.
Presne tak. Žiadna z hier, ktoré som doteraz hral, nezanechala vo mne také dojmy a pocity ako séria Mass Effect. Príbeh je perfektný, aj ten koniec má relatívne dobrú myšlienku, ale spracovanie je katastrofálne odfláknuté. Ale to tu nejdem rozoberať, od toho tu táto téma nie je. Čo však chcem ešte spomenúť je znovuhrateľnosť - ME1 som dohral 5x, ME2 7x a ME3 3x + ďalšia rozohraná na ktorú nemám momentálne čas. A to len vďaka príbehu, ktorý sa nezunuje ani po x-tom opakovaní.Nadeo napísal:Mass Effect trilogia... Az na ten koniec no.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
séria Mass Effect, séria Záklínač, Deus Ex: Human Revolution
myslím že jednoznační víťaz bude warcraft 3(reign of chaos, fronzetrone) word of warcraft (wotlk, cata, panda)
ďalej asi Mafia 1,2
GTA
COD
CS 1,6

ďalej asi Mafia 1,2
GTA
COD
CS 1,6
-
Eru
Light Professional
pridavam sa k Deus Ex Human Revolution. rozhodne zaujalo, nenudil som sa, bol som zvedavy ako to bude pokracovat. co sa tyka otvorenosti Skyrimu... neviem. myslim si ze to bolo rozhodne lepsie nez Oblivion. zapletka bola omnoho zaujimavejsia a premyslenejsia.
1.Mafia 1,2
2.Assasins creed
3.bioshock
4.Metro 2033
5.Prince of persia
6.Deus ex 3
7.Metro 2033
8.Dragon age
9.Posel smrti
10.Max Payne
2.Assasins creed