Redaktor: Počul som že ste v autobuse s Tatarom robili DJov na akej hudbe ste fičali?
Libor Hudáček: Ukáž mi lásku !
Plus ešte niečo od Pukaloviča zo zápasu s USA:
"Je veľmi dobré, že všetci hráči žijú..."
Ale preboha kašlite na české stránky, ktoré majú výpovednú hodnotu asi ako cas.sk.tak toto vie teda vytocit, taketo inteligentne komentare
a možno ani nie. Súhlasím s komentárom čo tam napísala jedna baba:ziegel napísal:Cakal som kedy sa najde podobny obmedzenec aj z opacneho brehu Moravy a dockal som sa![]()
http://www.facebook.com/PrajemeSiAbyZom ... eskehoTimu
Lucka Ondrejkovičová
No, neviem, mne to príde ako keby aj toto založil Čech s tým, že v slovenských vetách je strašne veľa českých výrazov - "u toho" na SVK sa povie pri tom, "ať zomrú" na SVK sa povie nech zomrú.. Je to divné, akoby nejaký Čech chcel pošpiniť Slovákov s tým, že nechce, aby len o Česku išli v médiách reči o tom, akú stránku založili..
A ja nechápem tých, ktorí na to reagujú a vôbec ich zaujímajú takéto nezmysly.Header napísal:Nepochopím nikdy ako môže toto niekto robiť. Chudáci čo nemajú žiadnych kamarátov, nežijú absolútne spoločenským životom a nemajú nič iné na práci ako toto.
Úbožiaci
Video je pekné, avšak...Norick98 napísal:Spravil som v osiali take mensie dakovne videoNie je dokonale viem.. dovody su v popise
ale ludom sa paci a to som rad.