Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 oficiálne!
Right click na portret followera a tam je moznost retrain.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak Inferno to uz je ine kaficko, zachvilu idem na Skeleton King a takmer kazdy elite pack je ista niekolkonasobna smrt, v pripade niektorych vlastnosti dokonca musim restartnut hru a nechat vygeneraovat nanovo. Na druhu stranu, zlte veci padaju dost casto a prachov tiez pomerne dost. Az teraz zacina poriadna zabava 
Ja som prave v Hell na zaciatku s barbarianom a zda sa mi to lahsie ako normal, bol som s dvoma dalsim ludmi na skeleton kingovi a oni zomreli a ja som ho umlatil sam uplne v pohode, ale zase niektore elity napr. tie co spamuju lad a tie fialove lasery su dost tazke, celkovo elity su tahsie ako bossovia
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Hell zacne byt tazsi az ku koncu act 4
Na inferne som v tych komnatach k butcherovi, som zvedavy za kedy a ci vobec sa k nemu dostanem tam je dost vela elitiek
Na inferne som v tych komnatach k butcherovi, som zvedavy za kedy a ci vobec sa k nemu dostanem tam je dost vela elitiek
hmm tu uz kazdy hell a inferno a ja si to prave sulam v normaly na zaciatku 3tieho actu na katapultoch...
ale barbar ma obrovsky nadskok proti elitam... supem ich jak maslo... sak vlastne o tom normal je...
jediny problem som mal s belialom lebo som nevedel ze pred tym zelenym musim utekat
ale potom som ho supol dole ako malinu...
inac som prekvapeny ze len 3 ti akt a uz mam cca 8 zltych veci... no oblecene len 2
inac aukcna sien je dobre odlozne miesto, zmesti sa tam az 50 items bez toho aby bola nutnost ich vratit do stash... a ja uz tam mam 15 nepredanych veci a to davam za par tisic amulety a prstene a ani pes to nechce
ale barbar ma obrovsky nadskok proti elitam... supem ich jak maslo... sak vlastne o tom normal je...
jediny problem som mal s belialom lebo som nevedel ze pred tym zelenym musim utekat
ale potom som ho supol dole ako malinu...
inac som prekvapeny ze len 3 ti akt a uz mam cca 8 zltych veci... no oblecene len 2
inac aukcna sien je dobre odlozne miesto, zmesti sa tam az 50 items bez toho aby bola nutnost ich vratit do stash... a ja uz tam mam 15 nepredanych veci a to davam za par tisic amulety a prstene a ani pes to nechce
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ked uz sme pri itemoch mam plne dve skrinky + plny inventarpostavy rare itemov , nemam to uz kde davat tak ak by niekto nieco zhanal tak by som to popredaval
ved to daj na aukciu za rozumnu cenu to urcite predas a ak nie tak aukcia ma kapacitu 50 items...
-
lekoklatik
VIP
ak ti to nikto nechce kupit, tak to take rare asi nie je 
//napisat uzivatelovi sa predsa da, nie? A on nepise ze by sa s nim niekto dohadoval na cene. Pripadne to tam ani neskusal predat : )
//napisat uzivatelovi sa predsa da, nie? A on nepise ze by sa s nim niekto dohadoval na cene. Pripadne to tam ani neskusal predat : )
alebo nahodi cenu za ktoru sa to vobec neoplati 
-
Sarger
Guru wannabe
leko: aukcia je anonymná takže nie. A pri pridaní itemu si 2x rozmyslí či zaplatí nenávratný poplatok... teda niekedy sa to neoplatí.
tie bindy - peniaze sa nevracaju ak si nedal najvyssiu ponuku a nekupil?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
lekoklatik napísal:ak ti to nikto nechce kupit, tak to take rare asi nie je
tie veci este neboli ani raz v aukcii takze neviem ci by o ne bol , nebol zaujem
Ja som len dal ponuku ze ak by nieco niekto zhanal , mozem pozriet ci nieco dobre nemam a predam
-
Sarger
Guru wannabe
Vracajú... Odporúčam mrknúť www.diablofans.cz pre doplnkové info.
pozri sak nahod screen aspon a mozno sa tu niekdo chyti... ja zhanam dobru helmu, rukavice... mozno nejaky poriadny armor co mi chyba asi najviac...
zbrane mam teraz vcelku dobre - dve jednorucne zbrane po cca 35 zakladny dmg... to si v normaly podavam kazdeho ako malinu takze tam mam vystarane
zbrane mam teraz vcelku dobre - dve jednorucne zbrane po cca 35 zakladny dmg... to si v normaly podavam kazdeho ako malinu takze tam mam vystarane
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
cca co za ten iluminated stock 1 hand a magic mighty weapon 1 hand ?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
15000
to sa mi celkom aj pozdava... momentalne mam 4000 musim nasporit... ale az vecer budem doma cize cca zajtra rano...
-
aruN
Professional
kriste, do takého lvlu budeš mať možno raz tak lepšie veci s užitočnejšími statmi
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
mozno ano mozno nie ale je pravda ze intelligence sa na barbara nehodi