Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 oficiálne!
"obchodnici"
kupim predam dalej vam asi nic nehovori...
kupim predam dalej vam asi nic nehovori...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
je tu nejaky barbar co uz dal butchera na inferne ?? potreboval by som poradit nejaky build aby som ho dal co najrychlesie , vzdy ked sa s nim dlho serem tak po niekolkych minutach 2-4 zacne horiet 90% plochy a ja proste nemam kde ujst , a ked aj utekam tak nemam kedy a ako trafiat butchera
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
predvčerom cca som pozeral na own3d.tv Killarsa, čo to dával na inferne, tak sa tam pohrab.Radioactive_Mouse napísal:je tu nejaky barbar co uz dal butchera na inferne ?? potreboval by som poradit nejaky build aby som ho dal co najrychlesie , vzdy ked sa s nim dlho serem tak po niekolkych minutach 2-4 zacne horiet 90% plochy a ja proste nemam kde ujst , a ked aj utekam tak nemam kedy a ako trafiat butchera
-
Kosh
King
No neviem chlapci, uvažoval som o kúpe, ale po prečítaní tohto topicu som od toho upustil. Digital download za cca 60 euro, alebo 45-50 v nejakom šope. Po tom ako som sa dočítal ako napľuli do tváre hráčom. Doslova sedia na hore peňazí, majú skúsenosti z World Of Warcraft so servermi, konektivitou, zo všetkým. Nie je to nijaká nová spoločnosť. Aby v roku 2012 uviedli na trh hru s grafikou zastaranou o 5+ rokov, s tým, že úmyselne podcenia servery a konektivitu, a proste si povedia, že hráči to prekusnú, lebo to je Diablo, že vykašlú sa na všetko, však čo, ľudia budú kupovať.... a grafika ako z praveku. Hrateľnosť môže byť dobrá, aj herná doba, ale ak herná spoločnosť opľuje hráčov, tak už len s princípu si to nekúpim.
Zoberiem si iný Ačkový titul, Shogun 2 Total War: Fall of the Samurai. - Creative Assembly nenasrali hráčom na hlavu, vydali hru, top v svojom žánri, všetko po kúpe hry, okamžite po vydaní funguje tak ako má, do dnes cca 90 nahratých hodín - kúpil som to cez Steam, no problém....
Ja viem, vravieť o morálke je blbosť, ale tak to cítim, ak si spoločnosť, tvorca legendárneho Diablo II neváži hráčov, napľuje im do tváre, nakadí na hlavy, tak tie peniaze proste odomňa nedostane. Ak Diablo III klesne na 20 euro, tak si to kúpim, dovtedy si poviem, že to je firma sediaca na hore zlata, kašľajúca na ľudí, tvorca WoW, firma zahrňujúca pandy do WoW, akože.... nemám slov. Diablo III môže byť dobrá hra, ale kvôli prístupu Blizzardu si to nekúpim, a to môžem povedať, že mám na účte čerstvo ušetrených 150 e, povedal som si, že si to kúpim, ale najskôr si prečítam komentáre na hojko.com.... - tak kašlem na to, pokračujem v dobývaní Japonska v Shogun 2, pokračujem v Dragon Age a čakám na nejakú normálnu hru....
Zoberiem si iný Ačkový titul, Shogun 2 Total War: Fall of the Samurai. - Creative Assembly nenasrali hráčom na hlavu, vydali hru, top v svojom žánri, všetko po kúpe hry, okamžite po vydaní funguje tak ako má, do dnes cca 90 nahratých hodín - kúpil som to cez Steam, no problém....
Ja viem, vravieť o morálke je blbosť, ale tak to cítim, ak si spoločnosť, tvorca legendárneho Diablo II neváži hráčov, napľuje im do tváre, nakadí na hlavy, tak tie peniaze proste odomňa nedostane. Ak Diablo III klesne na 20 euro, tak si to kúpim, dovtedy si poviem, že to je firma sediaca na hore zlata, kašľajúca na ľudí, tvorca WoW, firma zahrňujúca pandy do WoW, akože.... nemám slov. Diablo III môže byť dobrá hra, ale kvôli prístupu Blizzardu si to nekúpim, a to môžem povedať, že mám na účte čerstvo ušetrených 150 e, povedal som si, že si to kúpim, ale najskôr si prečítam komentáre na hojko.com.... - tak kašlem na to, pokračujem v dobývaní Japonska v Shogun 2, pokračujem v Dragon Age a čakám na nejakú normálnu hru....
-
Royalflush
Guru wannabe
Robit si nazor podla prispevkov z hojka.. to je jak nechat sa na mieste zastrelit 
gratulujem ti a zaroven dakujem za tvoju spoved.
ja si tiez nekupim shogun 2 a nebyt teba, tak ma ani nepadne sa o to podelit zo svetom
ja si tiez nekupim shogun 2 a nebyt teba, tak ma ani nepadne sa o to podelit zo svetom
-
->slavo<-
Addict
Ja som spokojny treba si to zahrat a potom robit zavery . Ja som to hral dokopy necele 2 hodiny betu. A 10min full , zatial nebol čas to hrat viac
. A nečakal som nič viac je to uplne dobre oproti diablo 3 tam okrem grafickych rozdielov a systemu skillov moc zmena nieje a myslim ,že fanušikovia diabla su viacmenej spokojny , i ked som tiež čakal niečo viac ,ale berem do uvahy aj to, že si to može zahrat skoro každy na domacom pc či notebooku je to dobre optimalizovana hra ,jednoducha a ako bolo spomenute dobra zabava začne na vyššej obtiažnosti .
Ja vôbec nemám pocit, že by mi Blizzard napľul do ksichtu, akýmkoľvek spôsobom. Kúpil som, nainštaloval a hrám. Grafika je v pohode, optimalizovaná, žiadne zbytočné grafické scény, plynule beží aj na slabších počítačoch. So serverom som nemal žiadny problém, okrem nedávneho výpadku, na čo bolo upozornené. Hrám len SP, takže ak sú v prípade MP nejaké výpadky, tak to ma netrápi. Absolútne neľutujem, že som si hru kúpil. Nemám ani pocit, žeby ľudia tu na fóre ľutovali, že si ju kúpili. Odporúčam najprv hru vyskúšať a potom robiť závery.
-
aruN
Professional
ako už bolo spomenute x-krát, hra nemá úspech kvôli grafike.
-
lekoklatik
VIP
-
vendo
Guru
ved coby to bolo aj za hru keby ju hrali kvoli grafike 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
butcher na inferne za babara dole, skoda ze som nemal nephalem valor mohli padnut zaujimave veci ale aspon je uz dole a mozem zacat farmit act 1 inferno
build na butchera: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... YZc!ZZbaab
build na butchera: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... YZc!ZZbaab
Radioactive_Mouse aky build si pouzival v Hell, hlavne na elity?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bVU!ZZbabb
act 1 a 2 som mal namiesto igonre pain seismic slam
act 1 a 2 som mal namiesto igonre pain seismic slam
-
TvisTT
Light Expert
Farmim act 1 inferno bol som aj v act 2 celkom sa to dalo no len championi tam už mali neskutočny dmg...
inač mam okolo 40k hp 12k dmg beham s 2hand weapon. Butcher ma vcelku v pohode drop stači si len nastackovať 5xnephalem valor a drop je hneď krajši naposledy 4 rare 8blue itemy
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZVb!YYaaZb build
inač mam okolo 40k hp 12k dmg beham s 2hand weapon. Butcher ma vcelku v pohode drop stači si len nastackovať 5xnephalem valor a drop je hneď krajši naposledy 4 rare 8blue itemy
http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... ZVb!YYaaZb build
hratelnost je absolutne najlepsia aj hracia doba... tam sa neda co vycitat... sam si mozes urcit ci to prebehnes alebo budes preskumavat kazdy usek a spravili to majstrovsky... na to ale clovek pride casom a hlavne ten kto tu hru hraKosh napísal:No neviem chlapci, uvažoval som o kúpe, ale po prečítaní tohto topicu som od toho upustil. Digital download za cca 60 euro, alebo 45-50 v nejakom šope. Po tom ako som sa dočítal ako napľuli do tváre hráčom. Doslova sedia na hore peňazí, majú skúsenosti z World Of Warcraft so servermi, konektivitou, zo všetkým. Nie je to nijaká nová spoločnosť. Aby v roku 2012 uviedli na trh hru s grafikou zastaranou o 5+ rokov, s tým, že úmyselne podcenia servery a konektivitu, a proste si povedia, že hráči to prekusnú, lebo to je Diablo, že vykašlú sa na všetko, však čo, ľudia budú kupovať.... a grafika ako z praveku. Hrateľnosť môže byť dobrá, aj herná doba, ale ak herná spoločnosť opľuje hráčov, tak už len s princípu si to nekúpim.
grafika? nie je najmodernejsia a chvalabohu zato! ja by som bol najradsej aby zostala ako v diable 2 pretoze tie moderne na rpg vidim tak grcam... som rad ze to dali na pol cestu a ze hra ide aj na pocitacoch ktore dnes patria do dochodkovskeho veku...
cena sa pohybuje okolo 40 eur co mi pride na taku ocakavanu novinku velmi dobra cena primerana cenam inej novinky na trhu takze k tomu sa hadam ani netreba vyjadrit hadam iba to ze som ju kupil za 28 eur v tescu coz tie tvoje novinky asi nezozenies...
a ako tu bolo spominane - hodnotit hru ktoru si ani nevidel
okrem toho ta konektivita co bola spominana tak bola ohladne bety pretoze chceli pravdepodobne vyskusat max zataz na jeden region a tak spustili len us... ale to si si nevsimol no nevadi
len si utoc na japonsko a sme radi ze sa v diable s tebou nestretneme
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
ludia s guest passom je možné hrat po skeleton kinga ?
-
Sarger
Guru wannabe
Áno, ako v bete.
-
onetwothree
Mohol by mi niekto poslat guest pass?
Cavte chcel by som si kupit Diablo III. ale neviem co ho rozbehnem na mojom notebooku
AMD Turion II Dual-Core M520 2,3 GHz
Ram 4 (2 +2) GB DDR2
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD4650 s 1 GB vlastnej pamäte, 2815 MB celkovej grafickej pamäte
rozchodim to na takejto zostave? Dakujem za odpoved
AMD Turion II Dual-Core M520 2,3 GHz
Ram 4 (2 +2) GB DDR2
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD4650 s 1 GB vlastnej pamäte, 2815 MB celkovej grafickej pamäte
rozchodim to na takejto zostave? Dakujem za odpoved