Aku pouzivate vonavku?
Re: Aku pouzivate vonavku?
Kde sa da ten maly tester objednat?
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2012, 2:28)
Podarilo sa mi zohnat maly tester Issey Miyake - Sport. Vona mi nepripada vobec extra a co je horsie, velmi sa podoba na jednu z voni, ktoru som uz mal alebo som ju niekde vonal. Neviem si spomenut na ktoru sa to podoba, najskor by som to odhadol na Hugo Boss - XY. Kto ma moznost to porovnat, tak to porovnajte.
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2012, 2:28)
Podarilo sa mi zohnat maly tester Issey Miyake - Sport. Vona mi nepripada vobec extra a co je horsie, velmi sa podoba na jednu z voni, ktoru som uz mal alebo som ju niekde vonal. Neviem si spomenut na ktoru sa to podoba, najskor by som to odhadol na Hugo Boss - XY. Kto ma moznost to porovnat, tak to porovnajte.
Tento tyzden som objednal z parfums.sk Versace Eau Fraiche Man.Je to nadherna citrusovo ovocna,drevita vona.(cista,nevtierava).Povedal by som,muzska verzia zenskej D&G Light Blue.Vydrz hodnotim velmi dobre,odporucam vonu,ale aj spominany eshop.
Po dlhsom case som si opat ospliechal telo tymto... 
Zpociatku ma ta vona nejak neoslovila, ale teraz mi ozaj pekne vonia.
Zpociatku ma ta vona nejak neoslovila, ale teraz mi ozaj pekne vonia.
Ja som si doteraz väčšinu času fičal na sprejoch (Axe, Playboy a pod.), no priateľka mi prednedávnom na narodeniny darovala túto voňavku, naozaj krásne voní.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
teraz mam nejaku Pour Homme s citrusovym nadychom ale nejak extra ma neocarila, ani nevydrzi nejak dlho a necitit ju poriadne..predtym som mal Esprit, super vona, vyrazna ale zaroven jemna
na mall.cz mali celkom pekné akcie na vône, tak som si zakúpil Ferrari Black Line a Calvin Klein IN2U .... obe skôr sladké a mierne korenisté, takže mám na jeseň a zimu na najbližšie 2-3 roky čo míňať...
u mna jednoznacne hugo boss ako cislo jedna a to uz roky a k tomu striedam
tieto dve
a jedneho casu aj calvin klein the one ale s tou som skoncil aj ked sa mi stale velmi paci... no casom mi prisla dost sladka
tieto dve
a jedneho casu aj calvin klein the one ale s tou som skoncil aj ked sa mi stale velmi paci... no casom mi prisla dost sladka
paco rabanne 1 million..top 
Chlapi aká voňavka zaberá na baby?
Myslím pre mňa, ale aby ich trocha priťahovala. Vek 17.
Som ochotný investovať aj do drahých. Dik moc.
Myslím pre mňa, ale aby ich trocha priťahovala. Vek 17.
Som ochotný investovať aj do drahých. Dik moc.
Myslím, že vo voňavke to nebude. 
Síce nie si sám, ale myslím, že to spraví lepší dojem, ako keby som mal "smrdieť".
Možno sa mýlim
Možno sa mýlim
Dával som pár postov hore, ja používam Lacoste Challenge, na moju priateľku funguje skvele, možno preto, že ju vyberala ona, tú keď si dám, tak je úspech istý. 
No veď to má aj v názve. A je ľahká a svieža?
Hej hej, svieža je veľmi, ľahká ako tak, v tej kategórii "ľahkosti" by som jej dal tak 5/10.
Mám favorita, ale kľudne posielajte aj ďalšie. Poteším sa.
Alebo možno VERSACE Eau Fraiche ? Máte stránku na vzorky?
Alebo možno VERSACE Eau Fraiche ? Máte stránku na vzorky?
Ta Versace o ktorej pises je taka podla mna sviezo-sladka vona, mne sa az tak nepacila, ale dve ci tri zeny sa ma pytali, ze co to je. Podla mna pre mlade baby skor nieco sladke a decentne, nez svieze.
Tip?
Mne sa moc sladké nepáčia.
Mne sa moc sladké nepáčia.
Zeny vedia velmi ocenit na muzovi dobru vonu.
Tu Versace Eau Fraiche vlastnim asi 2 tyzdne a silno odporucam ak mas rad svieze citrusove vone.Je strasne jemna a nevtierava,perfektna na leto.Pozri komentare na parfums.sk a odtial si ju mozes aj zakupit.
Tu Versace Eau Fraiche vlastnim asi 2 tyzdne a silno odporucam ak mas rad svieze citrusove vone.Je strasne jemna a nevtierava,perfektna na leto.Pozri komentare na parfums.sk a odtial si ju mozes aj zakupit.
Taká otázočka je rozdiel kvality keď sa kupuje 75/100/200 ml keď je to tá istá voňavka? Lebo tie ceny sú výrazne príjemnejšie.
lol tu otazku myslis vazne?