Re: Facebook
mne ide v pohode, no cez mobil mi nechce ukazat nikoho on line
celý deň som tam mal 5 ľudí... už asi polhodku to ide zasa normál
FB stranka prepojena s Web strankou
Zdravim Vas ludia, naviem ci som v spravnej kategorii, no mam mensi problem so strankou. Pri vlození tlacitka like na moju stranku mi fb vytvoril aj facebookovsku stranku drevorezba.wbl ktoru vidim iba ja ako administrator. Da sa zviditelnit pre všetkých? V nastaveniach je moznost skryt a ukazat no nefunguje to vobec. Ked niekto klikne na stranku v mojom profile tak je presmerovany hned na moj web a nie na FB stranku. Vie niekto pomoct?
-
master23
Light Professional
nazdar. potreboval by som vediet, ci sa da nejakym sposobom zmenit group privacy z open na closed, ked uz prekrocila 250 ludi? dakujem.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
včera alebo predvčerom sa mi začalo v oznameniach objavovat aj to ked si niekto z kamošov(cca asi iba troch) aktualizoval status, da sa to neako zrušit? lebo mam to zatrepane blbostami... zna niekto čo stym?
- Prílohy
-
- face.png (23.67 KiB) 1058 zobrazení
-
lekoklatik
VIP
spojka, to bude mozno kvoli tomu ze ich mas v blizkych priateloch a ti su akoby "prioritni". Skus si skupinu blizkych priatelov vyprazdnit/zrusit.
Neviem to isto, ale vidim tam tu hviezdicku a viem ze kvoli tomu ze ma to furt otravovalo nejakou notifikaciou som si tu skopinu zrusil.
Neviem to isto, ale vidim tam tu hviezdicku a viem ze kvoli tomu ze ma to furt otravovalo nejakou notifikaciou som si tu skopinu zrusil.
-
spojka13
Darca
ja neznam jak toto zrušit... asi že som zaspaty, dik, pohram sa stym...
Na hlavnej stránke v ľavom stĺpci klikneš na Close friends (malo by to byť posledné a pravdepodobne budeš musieť mať zobrazené všetky "záložky" - kliknutím na more) -> vpravo hore časť "On This List" -> klikneš na See all a krížikom všetkých z daného zoznamu odstrániš...
Facebook už začal dávať reklamy aj do newsfeedu
Čo máš na mysli? Ak môžeš, kludne aj so screenom, lebo mne zatiaľ neukazuje nič. 
raz za deň ti hodí do newsfeedu status stránky, v ktorej niesi. v článkoch kedysi písali, že budú označené ako featured, ale niesú http://www.zdnet.com/blog/facebook/face ... -feed/7143
Na môj účet dorazí takáto vec tak za 5-6 dní, vždy mi všetko mešká.
Ale dalo sa to predpokladať, resp. aj sa stále dá, že sa to bude viac a viac komercionalizovať.
ono by to až tak nevadilo, ale je to naprd, keď mi FB zobrazuje status sránky v ktorej nie som a nezobrazí tej, v ktorej som
ide vam fb?
bez problemov....
skusil som, vsetko funguje 
-
Dede
Medium Star
CheZteR: Musíš cez iný browser aj môjmu ujovi to nešlo na chrome... Ale iba nejakú dobu...
Aj mne občas FB blbne, keď som na Chrome, vtedy prepnem na Mozillu a všetko je ok.CheZteR napísal:aj ked sa odhlasis?
Co je to za kravinu? fakty to funguje? ja som to skusal no us kaslem nato ked mi blokli ucet pre phishing chvala bohu us mam vsetko s5 
Chceš taky tolik žádostí?
-Přidej si mně do přátel
-sdílej tuto fotku
-Do komentářů napiš HOTOVO!
A do 24 hodin to budeš mít! (Není FAKE)
Chceš taky tolik žádostí?
-Přidej si mně do přátel
-sdílej tuto fotku
-Do komentářů napiš HOTOVO!
A do 24 hodin to budeš mít! (Není FAKE)