// zajtra vam asi normalne nahram video.. ako to funguje v praxi
ako to vyzerá v okolí vášho PC?
Re: ako to vyzerá v okolí vášho PC?
// zajtra vam asi normalne nahram video.. ako to funguje v praxi
mna zas zaujima tá stolička 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Dunlop - aj tá levituje? 
tie ntbky su navyse... pracovisko je bez nich ale robil som update a zistoval ktory sa oplati este spojazdnit... ciste pracovisko momentalne na fotke nemam
stolik ma na dlzku 180cm tusim
/ta telka nie je na nastenom drziaku? rozmyslal som nad tym aj ja ale za telkou mam okno
nebolo kam vrtat
//pre gangyho ktory zjavne nechape zlozitejsie vety - fotku bez ntbkov nemam
stolik ma na dlzku 180cm tusim
/ta telka nie je na nastenom drziaku? rozmyslal som nad tym aj ja ale za telkou mam okno
//pre gangyho ktory zjavne nechape zlozitejsie vety - fotku bez ntbkov nemam
stolicka za alfy romeo, koza, elektronicke nastavovanie, vyhrevanie, vsetko na baterku, ale mal som to zapate tak len na chvilu na test,, ako by to asi bolo ,, ale nieje to nic co by si vyuzival stale, raz si to nastavis a mas,, vyhrievanie nepotrebujes.. je na nej teplo dostDunlop napísal:mna zas zaujima tá stolička
Tu je levitujuci TV..eustajl napísal:Takze takto nejak vyzera okolie mojho PC, vlastne moja gamerzonatie knihy a medaile na tej policke na pravo su potom mojho brata
-
uplink
VIP
eustajl - fúha, Ty si riadny boss
klobúk dole. To rameno je epické, môžeš kukať na posteli, spoza PC a aj od kiaľ chceš, ešte aj horizontálne to ide natočiť. A stolička, 10/10 
no dik
teda.
-
Michaelo
Hardcore addict
Takto nejako som si chcel dať monitory od PC na stenu ale nenašiel som žiadne normálne rameno 
Ale inak pekne spravené. No IMO, by kúzelník nemal prezrádzať svoje triky, nie?
Ale inak pekne spravené. No IMO, by kúzelník nemal prezrádzať svoje triky, nie?
na nete ani niesu, max tie co meraju 50cm .. a udrzia na tom 40kg,, tento ma 2,5m a udrzi aj mojho brata(42kg) ked sa nan zavesi + tv
-
uplink
VIP
Kde si ho zohnal a koľko koštuje, ak smiem vedieť. A akú hrúbku potrebuje mať nosná stena na úchyt?
tak to máš riadne dobre vymyslené

no vymislel to moj otec .. mame to takto asi viac ako 3roky... pomahal som mu to robit len, drzat zvary, sustruzit tie spoje co nieje vidiet to su vlastne take koliky ktore su medzi tym.. a kedze to mame 3roky tak cena tej nerezy asi v tejto dobe isla hore(mi sme to mali zadarmo), mi sme to mali zadarmo. Stena no byvame v panelaku normalne panelova stena krajna stena domu ale tusim sme tam davali mechanicke kotvy pre istotu.
-
uplink
VIP
Pfuu, máš šikovného otca. Darmo, toho som sa bál že je to custom. Je to bezchybné.
nieco podobne mali kedysi v alze... nemalo to 2 metre samozrejme ale malo to 3 ramena a bolo to dost dlhe a velkou flexibilitou, ale uz to tam nemaju ako som pozeral... aj som to chcel kupit lebo mam monitor bez podstavca alebo stojana len polozeny na stole, ale cena bola velmi vysoka nepamatam sa presne ale tusim nad 150 evri... tak som sa na to vykaslal... teraz vidim ze som to mal zobrat kedze mam postel vedla stolika 
uplink napísal:Pfuu, máš šikovného otca. Darmo, toho som sa bál že je to custom. Je to bezchybné.
dakujem, sak on vselico vymisli a nasledne vyrobi
eustajl bral by som taky drziak, vie spravit aj pre vacsiu obrazovku ? (na 60" az 70")
na velkosti obrazovky tam nezavisi ... tam skor zavisi na aku dlzku to ma byt a ci to udrzi.
uchytenie obrazovky 60cm x 40cm alebo 40cm x 40cm
vaha do 50kg
a tiez 2m vysuvacka-sklapacka..koly tomu by som to chcel
napis mi do ss kolko by to vyslo euri
vaha do 50kg
a tiez 2m vysuvacka-sklapacka..koly tomu by som to chcel
napis mi do ss kolko by to vyslo euri