GothaR: s týmto musím zase súhlasiť. To že spravil chybu už ste mu povedali, ale že ona bude asi trošku mimo keď je behom týždňa zaľúbená už pomenej. Môže to prameniť aj z toho stavu aký opísal grim a teda že ked vyzerá ako vyzerá sa jej moc chlapcov nedostáva. Ťažko povedať.
kvoco: bože skoro identický príbeh som zažil aj ja. Názory scestné, vzdelanie som vtedy neriešil lebo sám som bol na strednej, ale už vtedy bolo cítiť aký si....mmm nesúlad ?
Čo sa týka toho zaobalovania obezity ako choroby je to strašný fail. OK, ochorenia štítnej žľazy alebo rôzne vrodené ochorenia existujú a obezitu v tomto prípade plne tolerujem a takýchto prípadov nie je málo...ale aby to človek počul takmer vždy, keď povie otvorene že aha tá je tlstá ?
Grim: takéto priberanie sa nemusí dosiahnuť ani injekciami, jednoducho každý rodič dietaťa má tendenciu svoju ratolesť prepchávať alebo aspoň vždy do plna nasýtiť. Nehovoriac o víkendoch u babičky atď.
Osobne poznám aj taký prípad kedy malé dievča jedlo čo videlo a keď sa to náhodou otcovi nepáčilo, tak mu všetci v rodine hovorili že to dieťa pre rast potrebuje a či je to z jeho strany lakomosť. Dievča má teraz cez 20 rokov a 130 kíl. Týmto nechcem povedať to, že takto vznikajú obézne prípady ale jeden zo spôsobov to určite je.