Gorila
Re: Gorila
Však jasné, že nie, to som si len tak povzdychol. 
nuz, nastal cas na kocurika
Teraz už však nie len tušíme, ale už celkom presne vieme, že občianska spoločnosť na Slovensku funguje len vtedy keď ju niekto zaplatí. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa mari, ze Nicholson dostal zelenu co sa knihy tyka nie?
-
Reanimated
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tym si nie som isty. Sud cerstvo rozhodol, ze portaly smu sirit digi verziu dalej, nemusia ju stahovat, co je fajn, web je rychlejsi, ako print.Soviet napísal:Mne sa mari, ze Nicholson dostal zelenu co sa knihy tyka nie?
O nejakom dalsom vysetrovani: pokial do toho nebude niekto duchat, tak bohuzial, zapadne to prachom...
mali cca pol roka na to aby vysvetlili Nicholsonovi, že mu diera v hlave nepristane a ak takýto módny doplnok nechce, tak nech si sakra dobre premyslí čo do knihy napíše 
Myslím, že Nicholson a ani jeho kniha nikoho z penty skutočne nezaujímajú. 
@slay
zaujimava uvaha, daco na tom bude pravdy
zaujimava uvaha, daco na tom bude pravdy
Vieš už je po voľbách, Gorilu už nemá kto financovať. Penta je od začiatku v pozícii, že skutočne nepotrebuje žiadne veľké podvody na to aby si dobre žila, akurát si tak športovo sem tam zalobuje. A to, že ju niekto obviní z toho že mohla niekomu niečo hodiť do vačku, tak to je z ich pohľadu asi také dôležité ako názor upratovačky zo škôlky v Snine na futbalový šampionát na Ukrajine.
Ja som od Gorily čakal, že možno aj napriek tomu, že je to iba predvolebná kampaň, tak že možno naštartuje trošku ľudí na Slovensku, tak, že im to aj vydrží a že sa tu trošku začnú angažovať vo verejnom živote a odsudzovať korupciu. Nech sa reflektuje konanie zástupcov ľudu. Ale teda, ostalo pri mojom starom dobrom pesimizme.. škoda no.
Ja som od Gorily čakal, že možno aj napriek tomu, že je to iba predvolebná kampaň, tak že možno naštartuje trošku ľudí na Slovensku, tak, že im to aj vydrží a že sa tu trošku začnú angažovať vo verejnom živote a odsudzovať korupciu. Nech sa reflektuje konanie zástupcov ľudu. Ale teda, ostalo pri mojom starom dobrom pesimizme.. škoda no.
Vseobecne je dobre, aby sa o takychto veciach hovorilo a pisalo. Aby o nich mohol vediet kazdy. A nie je tak dolezite, ci si z tejto Kauzy Penta robi hlavu alebo nie. Ide o to, aby si kazdy na zaklade pravdivych informacii mohol urobit svoj nazor.
Ty nevies a ani nikdy vediet nebudes co je skutocne pravda a to ani len o takej veci ako je Penta. A aj ked si ten názor spravíš, tak to na veci nič nemení. Ani doteraz si o pente nikto nemyslel, že je to rad asketických mníchov..
To nevadi. S tym clovek pocita. Pokial ale su rozne zdroje informacii, pozriem si ich a pomocou zdraveho sedliackeho rozumu ich zohladnim v tom, co neskor dozreje do mojho vlastneho nazoru. Samozrejme, je nas na svete prilis vela na to, aby prave moj nazor mohol a mal byt smerodajny.
Ten nazor je ale dolezity pre mna.
Dalsia vec: Clovek (rozumej clovek, ktory nie je nejako neprirodzene vysinuty) bude vzdy viac sympatizovat so snahami veci prirodzene zdielat a nie ich ututlat.
Dalsia vec: Clovek (rozumej clovek, ktory nie je nejako neprirodzene vysinuty) bude vzdy viac sympatizovat so snahami veci prirodzene zdielat a nie ich ututlat.
Nič ma do toho, ale si ešte študent?
Nie som.
Ako to s tym suvisi?
Ako to s tym suvisi?
Nesúvisí, to sa len tak pýtam. Chápeš, Off topicpepito25 napísal:Nie som.
Ako to s tym suvisi?
Typické slayove kádrovanie na základe veku či iných pochybných ukazovateľov (študentstvo a pod.).
slay predstav si, že nie všetci už neštudenti a nie všetci nad 25 rokov sa stanú tebou, teda intelektuálom s nadľadom, ktorý dobre vie, ako nič nezmôže a preto si užíva po nejakom fóre svoj nadhľad. Možno ťa to moc ruší a nedá spávať, ale žiaľ, je to tak.
slay predstav si, že nie všetci už neštudenti a nie všetci nad 25 rokov sa stanú tebou, teda intelektuálom s nadľadom, ktorý dobre vie, ako nič nezmôže a preto si užíva po nejakom fóre svoj nadhľad. Možno ťa to moc ruší a nedá spávať, ale žiaľ, je to tak.
Komplexy si lieč cez súkromné správy.