League of Legends
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
ashe sa mi mrte zalubila:) leko jako na nu skladas build..mne uz ku koncu hry pride dost slaba ked sa stretnem 1v1 s ad carry..ale to mohlo byt aj tym sprostym timom..suverenne sme dlho vyhravali az sa to natiahlo nad jednu hodinu a prehrali sme...komplet cely tim isiel do ich tanka chogatha, kym ho stiahli na 200hp tak vsetci 4 poumierali a to mal este aj guardian angel...ja som pocas toho focusoval twitcha ten umrel na 3 rany, dalej varusa ten bol zachvilutiez dole..ale chogath,fizz a taric ma dorazili jak macku..
-
xH4wK
Ashe je supportive carry pretoze ma cc ulti, slow + E na odhalenie mapy.
Nie je to burst carry ako graves, vayne atd..
Ale prave kvoli ulti a slow vies kvoli nej vyhrat cele hry ak sa hra dobre a nemas v time dementov.
Nie je to burst carry ako graves, vayne atd..
Ale prave kvoli ulti a slow vies kvoli nej vyhrat cele hry ak sa hra dobre a nemas v time dementov.
-
lekoklatik
VIP
Ashe je najsilnejší lategame champ praveze (ale ja som zaujaty, ju hram od kedy hram LoL) 
Prvy jednoznacne IE, proste krit. Potom idem phantom dancer, bloodthirster (kvoli lifestealu), last whisper (kazdy champ ma ake take percento armoru) a ak je tam mrte tanky champov pri ktorych potrebujem aj prezit, tak posledny staviam angel, pripadne black cleaver, pokial je teda team slabsi. No a boty attack speed.
A zacinam podla toho, ci mam support ktory dokaze healovat, alebo nie.
Ak nemam healera tak zacinam botou 2health potiony a 1mana.
Ak mam healera tak klasicky Doran Blade.
Dorany si zvyknem kupit aj 2, ale to zalezi kolko sa mi postasti vydrzat na lajne/goldy.
Runy mam arpen, armor, attack speed myslim. Uz som dlho nehral, musim si ju vyskusat.
NO a zaklad je teda farma farma farma.
NO a skilly rozdelujem W, Q, W, E, W, R, a potom boostim W (cd reduction kazdym levelom), ak nemame CV tak hned po W boostim E a ak CV mame tak boostim Q ("vacsi" slow, ktory plati aj v pripade Wcka).
Spelly Heal a Flash.
Prvy jednoznacne IE, proste krit. Potom idem phantom dancer, bloodthirster (kvoli lifestealu), last whisper (kazdy champ ma ake take percento armoru) a ak je tam mrte tanky champov pri ktorych potrebujem aj prezit, tak posledny staviam angel, pripadne black cleaver, pokial je teda team slabsi. No a boty attack speed.
A zacinam podla toho, ci mam support ktory dokaze healovat, alebo nie.
Ak nemam healera tak zacinam botou 2health potiony a 1mana.
Ak mam healera tak klasicky Doran Blade.
Dorany si zvyknem kupit aj 2, ale to zalezi kolko sa mi postasti vydrzat na lajne/goldy.
Runy mam arpen, armor, attack speed myslim. Uz som dlho nehral, musim si ju vyskusat.
NO a zaklad je teda farma farma farma.
NO a skilly rozdelujem W, Q, W, E, W, R, a potom boostim W (cd reduction kazdym levelom), ak nemame CV tak hned po W boostim E a ak CV mame tak boostim Q ("vacsi" slow, ktory plati aj v pripade Wcka).
Spelly Heal a Flash.
Ten ip boost čo má byť tento víkend vám funguje ? Lebo ja som nič nedostal...ani nevidím, že by dostával viac IP.
/Takže ten ip boost asi funguje.
/Takže ten ip boost asi funguje.
-
PhYs0c
King
diky..moj full build vyzera takto: IE,warmog,phantom,phantom,black cleaver pride mi to lepsie ako last whisper jedna koli vyssiemu damage a + attack speed a preto ze carry champovia maju do 100 armor a pri nich je ucinnejsie ked im znizim armor o 45 ako 40% penetracia, priklad ked ma niekto 50 armor.. a potom bud dalsi phantom alebo atma..to mi dokopy dava 100% crit. chancea neumriem na dve rany v boji
-
lekoklatik
VIP
Lenze tym ze stavias warmog, stracas dmg a hlavne goldy za ktore si si mohol kupit napriklad itemy na bloodthirster (potom uz len dosetrit na recept). Nie je nic nebezpecnejsie ako carry ktore ma insane dmg cim skor. Na to aby si prezil tam mas team, ktory ta ma chranit, alebo to zalezi od tovjho stylu hry.
Ono ja som si vsimol u viacerych hracov (aj tych ktori stramuju), ze sa snazia stavat veci ktore ich udrzia pri zivote.
Uplne odlisne od mojho stylu.
Ked som carry (ap ci ad), idem full dmg. Kazdy jeden item, z ktoreho mozem vytazit aspon nejaky dmg je pre mna core. Posledny item vsak vzdy zalezi od toho ako sa cela hra vyvyja.
Na prezitie staviam lifesteal/spellvamp. Tym ja prezivam. Za ad carry si teda nakoniec postavim angel, a do teamfightu nabehnem spolu s teamom. Inak som len v zadu a obstrelujem a som ochotny sa flashnut cez stenu prec od celeho teamu, ak ma niekto nahana a moj team sa venuje niekomu inemu. Proste vytiahnut sa prec a prezit a dorazit. Toto nie je svinske a nepekne odomna. To je svinske a nepekne od mojho teamu, pretoze ma neboli schopni ochranit, tak sa musim zachranit sam a to aj za cenu ze ten teamfight mozno prehrame. Ale na druhej strane ked mam ten attack speed a lifesteal, tak to uz potom podorazam, pozbieram "trofeje" z toho teamfightu.
S leblanc je to to iste ale este jednoduchsie, pretoze ma ten teleport. Tolko krat som dal mojmu teamu nadej ked som zabil ich najsilnejsieho champa ze to uz ani nepocitam. A o tom cela lb je. Vyhodis kombo, kludne aj flash a potom sa vratis na svoje miesto medzi tvoj team. A je to. Ste 5vs4 a ich dmg je mrtvy.
Proste som opatrny a viem co si mozem dovolit. Ked som carry, tak ten team vie ze ja som main dmg.
Ked som tank, tak ten team vie ze zniesiem rany od veze len kvoli tomu aby oni prezili, avsak neumriem zbytocne.
Ked som support, kludne budem mat celu hru kupenu len botu a 2 zarabacky len preto, aby som mal na hlave oracle a v inventary wardy no a ked som jungler, tak si hram svoju hru
(lebo junglu sa este stale ucim).
Takto to ja beriem.
Nemam rad ked vidim aj na tych streamoch ze za malzahara alebo kassadina stavaju prvy rod of ages. To je item na ineho champa podla mna. Singed, morgana, nunu etc. Takych champ, ktory ma burst kombo a potom musi ujst, musi urobit najvacsi mozny dmg v tom burste, pretoze ked zabijes, nemusis prezivat
Ono ja som si vsimol u viacerych hracov (aj tych ktori stramuju), ze sa snazia stavat veci ktore ich udrzia pri zivote.
Uplne odlisne od mojho stylu.
Ked som carry (ap ci ad), idem full dmg. Kazdy jeden item, z ktoreho mozem vytazit aspon nejaky dmg je pre mna core. Posledny item vsak vzdy zalezi od toho ako sa cela hra vyvyja.
Na prezitie staviam lifesteal/spellvamp. Tym ja prezivam. Za ad carry si teda nakoniec postavim angel, a do teamfightu nabehnem spolu s teamom. Inak som len v zadu a obstrelujem a som ochotny sa flashnut cez stenu prec od celeho teamu, ak ma niekto nahana a moj team sa venuje niekomu inemu. Proste vytiahnut sa prec a prezit a dorazit. Toto nie je svinske a nepekne odomna. To je svinske a nepekne od mojho teamu, pretoze ma neboli schopni ochranit, tak sa musim zachranit sam a to aj za cenu ze ten teamfight mozno prehrame. Ale na druhej strane ked mam ten attack speed a lifesteal, tak to uz potom podorazam, pozbieram "trofeje" z toho teamfightu.
S leblanc je to to iste ale este jednoduchsie, pretoze ma ten teleport. Tolko krat som dal mojmu teamu nadej ked som zabil ich najsilnejsieho champa ze to uz ani nepocitam. A o tom cela lb je. Vyhodis kombo, kludne aj flash a potom sa vratis na svoje miesto medzi tvoj team. A je to. Ste 5vs4 a ich dmg je mrtvy.
Proste som opatrny a viem co si mozem dovolit. Ked som carry, tak ten team vie ze ja som main dmg.
Ked som tank, tak ten team vie ze zniesiem rany od veze len kvoli tomu aby oni prezili, avsak neumriem zbytocne.
Ked som support, kludne budem mat celu hru kupenu len botu a 2 zarabacky len preto, aby som mal na hlave oracle a v inventary wardy no a ked som jungler, tak si hram svoju hru
Takto to ja beriem.
Nemam rad ked vidim aj na tych streamoch ze za malzahara alebo kassadina stavaju prvy rod of ages. To je item na ineho champa podla mna. Singed, morgana, nunu etc. Takych champ, ktory ma burst kombo a potom musi ujst, musi urobit najvacsi mozny dmg v tom burste, pretoze ked zabijes, nemusis prezivat
zalezi vsak aj od toho ako sa vyvija hra. ked si na lajne dominantny a nemas problem so zomieranim, tak vtedy je fakt naprd stavat si na hociake carry nejake defense. Avsak ak sa ti stane, ze nafeedis nejakeho hera na tvojej lajne, tak vtedy ta celkom moze zachranit si po IE postavit nejaky armor/mres. Netreba to vsak prehanat, styl hry je tvoja najvacsia zbran. Treba mat zvysenu opatrnost a stranit sa bezhlaveho utoku.
-
lekoklatik
VIP
V tomto tiez vidim chybu.
Podla mna je blbost zacat obrnovat a prestat zbrojit.
Povedz mi k comu by to bolo? Vydrzis sice o par sekund viac, ale nenarobis ziadny dmg, pretoze za goldy za ktore si si nakupil armor ci magic resist ci si mohol kupit napriklad doran blade alebo nejaky item na attack speed.
Od zaciatku az po koniec hry je v teame niekto, kto pocita s tym ze bude do teamfightu vbiehat prvy a tak je mozne ze bude hned mrtvy (ak je enemy team dostatocne sprosty na to, aby ho focusol).
Ved je to logicke predsa.
Naco ma cely team tankovat, ked su tam na to 1 ci 2ja hrdinovia? Kto urobi dmg?
Jeden kamarat si chcel proti mne hrozne moc skusit zahrat. Povedal mi ze moju leblanc rozbije s morganou.
Uz len fakt ze kvoli tejto "game" 1on1 si preskladal runy na resistne mi hral do kariet.
To uz ani nehovorim o tom, ze staval resistne itemy. Ja som siel full dmg a ano, dost dlho som sa ho snazil zabit (FB)
a ano moje obvykle ik kombo zo zaciatku ik nebolo, ale tym ze ja som si siel len po ciste AP a potom som si postavil void staff som mal vyhrane. Nakoniec som to teda vysoko vyhral, no.
Ono ja viem, kazdy ma iny styl, viem ze v solo queue je to tazke realizovat, ale najvacsia blbost sa je zlaknut a zacat branit.
Opatrnost a obrana su 2 rozdielne veci.
Snad chapes ako to myslim. To je moj styl hry, ja ho hracom netlacim, len hovorim svoj nazor.
Uz od kedy tuto hru hram som si na tento princip staval, pretoze som mal vedla seba skuseneho hraca, dlhorocneho aktivneho WoWkara a tak zdielam jeho teoriu, ktora mi pride maximalne ucinna uz len z hladiska logiky.
Koniec koncov, pokial si tuto teoriu chcete overit, da sa to vypocitat aj matematicky. Ale tam uz nemozete pripocitavat vas skill, skill vaseho teame, skill protihraca na lajne a skill celeho enemy teamu.
//a sharky daj si dolu capicu uz je skoro leto
Podla mna je blbost zacat obrnovat a prestat zbrojit.
Povedz mi k comu by to bolo? Vydrzis sice o par sekund viac, ale nenarobis ziadny dmg, pretoze za goldy za ktore si si nakupil armor ci magic resist ci si mohol kupit napriklad doran blade alebo nejaky item na attack speed.
Od zaciatku az po koniec hry je v teame niekto, kto pocita s tym ze bude do teamfightu vbiehat prvy a tak je mozne ze bude hned mrtvy (ak je enemy team dostatocne sprosty na to, aby ho focusol).
Ved je to logicke predsa.
Naco ma cely team tankovat, ked su tam na to 1 ci 2ja hrdinovia? Kto urobi dmg?
Jeden kamarat si chcel proti mne hrozne moc skusit zahrat. Povedal mi ze moju leblanc rozbije s morganou.
Uz len fakt ze kvoli tejto "game" 1on1 si preskladal runy na resistne mi hral do kariet.
To uz ani nehovorim o tom, ze staval resistne itemy. Ja som siel full dmg a ano, dost dlho som sa ho snazil zabit (FB)
a ano moje obvykle ik kombo zo zaciatku ik nebolo, ale tym ze ja som si siel len po ciste AP a potom som si postavil void staff som mal vyhrane. Nakoniec som to teda vysoko vyhral, no.
Ono ja viem, kazdy ma iny styl, viem ze v solo queue je to tazke realizovat, ale najvacsia blbost sa je zlaknut a zacat branit.
Opatrnost a obrana su 2 rozdielne veci.
Snad chapes ako to myslim. To je moj styl hry, ja ho hracom netlacim, len hovorim svoj nazor.
Uz od kedy tuto hru hram som si na tento princip staval, pretoze som mal vedla seba skuseneho hraca, dlhorocneho aktivneho WoWkara a tak zdielam jeho teoriu, ktora mi pride maximalne ucinna uz len z hladiska logiky.
Koniec koncov, pokial si tuto teoriu chcete overit, da sa to vypocitat aj matematicky. Ale tam uz nemozete pripocitavat vas skill, skill vaseho teame, skill protihraca na lajne a skill celeho enemy teamu.
//a sharky daj si dolu capicu uz je skoro leto
ja som ale skor popisal situaciu, ked sa ti proste lajna nevydari a ty mas skore 0-3 a enemy carry ma 4-0. Vtedy fakt sa zide ten jeden item do defense postavit aj skoro, ale nic viac a v late game ho predat a vymenit za nieco lepsie.
Hovorim z vlastnej skusenosti, takto som raz dopadol s caitlyn proti teemovi sa mi zda, akonahle som postavil nejaky dmg, siel som hned do MR a podarilo sa mi to ustat a nakoniec sme tu hru vyhrali s tym, ze som potiahol este team.
Ale samozrejme kazdy ma vlastny styl hry, ale ked viditelne som mal problem po 2 otravenych sipkach vydrzat na lajne, tak som potreboval MR a vyplatilo sa mi to.
//viem
-
PhYs0c
King
ide o to ze na solo ranked nenatrafis skoro nikdy na taky team aby ta ochranil ako carry;)
-
Sarger
Guru wannabe
Na solo ranked a aj v normal game ide každý iba pre kill. Nezaujíma ho, že prebehne 4 hráčov, ktorý sa snažia zabiť ad carry... čistá dmnce.
Ja som hral raz solo ranked , kde som bol ad carry a "support" bol phanteon, najprv som si myslel, ze bude useless, ale ani raz som neskapal, proste sme tu lajnu bili... nehal ma farmit, plus v utoku jeho skok/stun a slo to ako po masle, kupoval si veci s aurami atd.. bol fakt dobry
-
Sarger
Guru wannabe
Ono to ide keď hráči fakt chcú, ale aj tak... 90% z nich sú len trolovia.
-
xH4wK
Priority:lekoklatik napísal: NO a skilly rozdelujem W, Q, W, E, W, R, a potom boostim W (cd reduction kazdym levelom), ak nemame CV tak hned po W boostim E a ak CV mame tak boostim Q ("vacsi" slow, ktory plati aj v pripade Wcka).
Spelly Heal a Flash.
1: R Ultimate..
2: W Poke/Damage
3: E Bonus Goldy
4: Q Slow..
Vzdy druhy skill davam E a Q az stvrty lebo je najmenej potrebny
-
lekoklatik
VIP
@shark: toz ozaj zalezi od situacie.
@PhYs0c: ked vidim ze uz v queue nie je rozumna rec a na otazku kto si co berie nikto neodpoveda, automaticky pisem ze ja som support. pretoze support hrat nikto nechce a ja viem ze ako support za nieco stojim a map awareness je proste velmi velke percento uspechu hry.
Ked carry vidi ze ma podporu a nekidas na neho ked nieco poserie, samemu sa mu zacne darit
@Meken: ja som s kamaratom trollil na lajne ze sme mali proste napriklad garen a singed kombo, alebo nieco podobne. No a nakolko sme vela vydrzali a davali sme dobre cocky tak sme support s low hp carry odfarmili. Ono da sa vselico no, len treba vyskusat
@hawk: bah, tych goldov nie je az tolko
A Q je dobre na gang 
@PhYs0c: ked vidim ze uz v queue nie je rozumna rec a na otazku kto si co berie nikto neodpoveda, automaticky pisem ze ja som support. pretoze support hrat nikto nechce a ja viem ze ako support za nieco stojim a map awareness je proste velmi velke percento uspechu hry.
Ked carry vidi ze ma podporu a nekidas na neho ked nieco poserie, samemu sa mu zacne darit
@Meken: ja som s kamaratom trollil na lajne ze sme mali proste napriklad garen a singed kombo, alebo nieco podobne. No a nakolko sme vela vydrzali a davali sme dobre cocky tak sme support s low hp carry odfarmili. Ono da sa vselico no, len treba vyskusat
@hawk: bah, tych goldov nie je az tolko
TAAAAAAAAAAK J*BN*TÍ LUDIA TO HRAJÚ ŽE AŽ.(česť výnimkám) 3 LEAVNU A MOŽEM ISŤ ******
Sory ale nedalo sa to už vydržať.
Sory ale nedalo sa to už vydržať.
LukasqoO
to uz je raz tak .. ja som si zvykol
ale horsie je ako sa mi stalo v polke hry sme vyhravali na 90% vyhratá hra a ostatni sa zacali kvoli blbosti hadat a jeden leavol
takze loss.. 4 vs 5 sme tentokrát neuhrali .. 
to uz je raz tak .. ja som si zvykol
-
Geogomeogo
Light Professional
Tak čo, pozerali ste dnes turnaj? in2LoL. Teraz je finále medzi CLG.EU a Fnaticom. V semifinále som videl len Fnatic vs Moscow 5. 25:7 na killy pre Fnatic. Niečo neskutočné, za pol hodinku mali vyhratú hru a totálne ich rozbili. Aj keď M5 mali asi polku hry goldovo navrch, nestíhali vyhrávať team fighty a gankovať. Bol to dosť dobrý zápas. Darius zabíjal jak nič a Graves si dal quadra kill proti M5, to je už dosť sila no 
//http://www.own3d.tv/qu1ksh0t/live/241132
//http://www.own3d.tv/qu1ksh0t/live/241132