Dva a pol chlapa / Two and half men
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dva a pol chlapa / Two and half men
Bobr: Kym bola prva grcka v lietadle, tak som sa vyborne nasmial. Inak to bolo hrozne, od Alanovej priatelky zo zaciatku, az po koniec. Zacinam by alergicky na tu jeho priatelku.
-
Thrash/Death
Star
Toho grcania tam bolo až príliš. Teraz si vybrali slabšiu chvíľku, ale dúfam že nám ešte tvorcovia pripravia taký nárez ako bolo v dobe keď sa Alan ocitol na protistresovej klinike 
-
vonjose
Expert
Vďaka tomu grcaniu to bol asi najhorší diel ktorý som zatiaľ videl.
-
Thrash/Death
Star
za čo 700.000? tento honorár vôbec nezodpovedá kvalite jeho hereckých výkonov
-
Nadeo
Guru wannabe
Jeho herecke vykony su dobre, skor by som hladal chybu v scenari... (aj ked to beriem ako novy serial od 9tej serie, je to uplne v poho)
Čo vravíte na poslednú časť série ? Je to koniec Jake-a v seriáli ?
Možno na začiatku novej série príde akože z armády po nejakej misii, nabúchaný k nepoznaniu. 
Podla mna sa mu bude v armade darit (Forrest gump) 
Uvidíme, táto séria mala mnoho negatívnych ohlasov, samozrejme, už to nie je také, ako keď tam bol Charlie, no mňa Walden celkom bavil, oblúbil som si ho. Takže ja si určite pozriem aj ďalšiu sériu, keď už som pri tom tak dlho vydržal, aj sa nato celkom teším. 
Po ostrihani Waldena to bolo o inom, cela postava aj s pridanim Zoey na mna posobila, samozrejme k lepsiemu a dostal aj viac priestoru a viac humoru. S Jakeom som sa tiez zamyslal, ci to nie je jeho rozlucka so serialom, lebo mi to tak prislo.
-
Thrash/Death
Star
Neviem prečo by to malo znamenať jeho koniec v seriáli. Nakoniec ho vyhodia aj s Eldridgom a všetko sa vráti do starých koľají
Inak deviata séria sa mi celkom páčila, boli tam aj husté diely, ale aj veľa sračkových, ktoré sa začali nebezpečne množiť hlavne v druhej polovici sezóny, ale celkovo ja som spokojný, Walden je v pohode a nehneval by som sa keby sa spravila menšia čistka v obsadení, Zoey už neznášam takže preč a Lindsey mi už tiež ide na nervy 
Zoey mne osobne nevadí, je to kus a jej anglický akcent mi úplne sedí, ju si pozriem rád ešte v ďalších dieloch. 
-
Thrash/Death
Star
Zozačiatku ani mne nevadila, ale už mi jej ten prehnaný anglický akcent ide na nervy a charakterom to tiež nie je dobrá postava
-
hojko
Site Admin
Co ja viem, Zoey je pre mna postava nad ktorou sa nepozastavujem. Ak tam je, tak mi nevadi a ak tam nie je, tak mi nechyba. Skor mi vadi Alanova priatelka, ta je pre mna uz neznesitelna.
http://theclicker.today.msnbc.msn.com/_ ... a-grown-up
Ak som dobre cital, tak tvorca serialu spravil zaverecnu scenu preto, aby vyvratil otazku o tom, ze je Jake hlupak a v poslednej casti deviatej serie ukazali, ze promoval na strednej.
Od jesene budu Dva a pol chlapa vysielat v USA hned po The Big Bang Theory, aby znizili sledovanost konkurencnej televizie, takze sa budu vysielat vo stvrtok miestneho casu, teda v noci zo stvrtku na piatku nasho casu. Aspon bude co pozerat cez vikend... Aj tak si myslim, ze tam Jake ostane, mozno ho hned vyhodia z Armady, mozno prave pre marihuanu alebo co, kto vie... Uvidime na jesen.
http://theclicker.today.msnbc.msn.com/_ ... a-grown-up
Ak som dobre cital, tak tvorca serialu spravil zaverecnu scenu preto, aby vyvratil otazku o tom, ze je Jake hlupak a v poslednej casti deviatej serie ukazali, ze promoval na strednej.
Od jesene budu Dva a pol chlapa vysielat v USA hned po The Big Bang Theory, aby znizili sledovanost konkurencnej televizie, takze sa budu vysielat vo stvrtok miestneho casu, teda v noci zo stvrtku na piatku nasho casu. Aspon bude co pozerat cez vikend... Aj tak si myslim, ze tam Jake ostane, mozno ho hned vyhodia z Armady, mozno prave pre marihuanu alebo co, kto vie... Uvidime na jesen.
Takto sa mi to pekne rozloží, keď to bude zo štvrtka na piatok.
V pondelok som vždy ťahal Walking Dead, v utorok HIMYM a TaHM a v piatok Big Bang Theory. Teraz budem v utorok ťahať TWD, HIMYM a v piatok TaHM a TBBT, super.
V pondelok som vždy ťahal Walking Dead, v utorok HIMYM a TaHM a v piatok Big Bang Theory. Teraz budem v utorok ťahať TWD, HIMYM a v piatok TaHM a TBBT, super.
-
Thrash/Death
Star
Teraz si nebudem vedieť zvyknúť na to že v piatok budem ťahať TAAHM
V utorok som stále sťahoval HIMYM, TAAHM a 2 Broke Girls a v piatok len TBBT, v utorok som mal stále peknú nálož seriálov a teraz sa to rozpadne, nenávidím zmeny 
Až dnes som dopozeral deviatku, nejdem sa rozpisovať, len to zhrniem.
-odchod Charlieho trochu zamrzel
-Walden prekvapil, naozaj ma bavil, a zvykol som si hneď
-Walden bol lepší keď nebol ostrihaný a oholený
-Alan dostal viac priestoru, bál som sa, ale dopadlo to dobre
-Jake a Eldridge super dvojica, už to neni tá malá lopta ktorá furt žerie, ale stále pobaví
-Berta keď sa ukázala, tak hviezdila
-Zoey mi absolútne nevadí, ale keď tam nie je, tak mi nechýba (ako tu už niekto písal)
-Alanova priateľka (neviem napísať jej meno) mi pomaličky začína liezť na nervy
-Celkovo som sa 9. série bál, ale dopadlo to prekvapivo dobre. Nenudila ma snáď ani jedna časť. Teším sa na desiatku.
Túto sezónu som pravidelne pozerával iba TAAHM, TBBT čo sa týka sitcomov, a cez leto Futuramu. Všetky tri vychádzajú znova (Futurama dokonca už dosť skoro), čiže o zábavu bude postarané.
-odchod Charlieho trochu zamrzel
-Walden prekvapil, naozaj ma bavil, a zvykol som si hneď
-Walden bol lepší keď nebol ostrihaný a oholený
-Alan dostal viac priestoru, bál som sa, ale dopadlo to dobre
-Jake a Eldridge super dvojica, už to neni tá malá lopta ktorá furt žerie, ale stále pobaví
-Berta keď sa ukázala, tak hviezdila
-Zoey mi absolútne nevadí, ale keď tam nie je, tak mi nechýba (ako tu už niekto písal)
-Alanova priateľka (neviem napísať jej meno) mi pomaličky začína liezť na nervy
-Celkovo som sa 9. série bál, ale dopadlo to prekvapivo dobre. Nenudila ma snáď ani jedna časť. Teším sa na desiatku.
Túto sezónu som pravidelne pozerával iba TAAHM, TBBT čo sa týka sitcomov, a cez leto Futuramu. Všetky tri vychádzajú znova (Futurama dokonca už dosť skoro), čiže o zábavu bude postarané.
Začal som pozerať 9 sériu a musím napísať, že si ju užívam rovnako ako predchádzajúce. Berte ale mohli dať viac priestoru 
Tu som pisal o tom, ze Dva a pol chlapa bol vyborny serial vdaka scenaru, nie kvoli hereckym vykonom Sheena. Pre Kutchera usili inu rolu, robia iny scenar a nie je to ono. Novy serial so Sheenom s nazvom Anger Management je pre mna velka bieda, to uz radsej casti s Kutcherom.
http://www.hojko.com/post1868110.html#p1868110
http://www.hojko.com/post1868110.html#p1868110