Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

Polo-X
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Príspevok od používateľa Polo-X »

aha a bavime sa o acte 2?

zatial som len v nightmare cize absolutne nemozem porovnat ale kupodivu som v normaly ak zoberiem obtiaznost vsetkych actov mal prave v 2ke najvacsie problemy a to prave koli tomu zelenemu jedovatemu svinstvu... aj belail bol pre mna najtazsi super...

no tak to je nakoniec dobre ze si to tak pomaly vychutnavam a pritom aj expim, vidim ze sa to kazdopadne zide, len keby mi same blbosti nepadali a normalne veci mi nemusel hadzat jeden znamy, ktory je uz tiez v inferne... obe zbrane mam odneho :?

na aukciu som sa vykaslal, ked som uz ani za 1000 nemohol predat zbrane na lvl napriklad 20 s kvalitnym dmg a ani pes to nechcel... tak som vcera vycistil stash a nechal dobre veci na na postavy ktore som este nezacal hrat...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

uplink: Neviem co sa ti nezda,teraz som v praci, ale vecer ti mozem hodit screen. V kludovom stadiu mam myslim 34k dmg, s pasivkou nastackovanou rovnych 50 000. A to je podla mna na DH taky priemer, lebo dost vela davam na vitalitu aby mi nedavali IK. Ved 44 000 life ma maloktory DH na Inferne. Nick mam Kivan a Btag Sethanon...nieco :D

A BTW zbran mam luk z asi 900 dps, takze rezerva tam je. Si ani neviem predstavit, keby som chytil do ruky nieco s 1300 DPS :D To by ten dmg siel brutalne hore.
Ten magic find je tam podla mna bugnuty, viaceri ludia sa na to stazovali na forach. Ja mam MF len z valora, plus mozno 10% z itemov a padalo to velmi dobre, tak 2 rare z elitky a 2-4 z bossov. Chodim farmit koiec 1. actu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Frco hoď pls :)
vendo napísal:tak vies ja som reagoval na tu debilinu co si napisal, kedze keby blizz banol veci co su v aukcii tak by z kazdej na ah bola len jedna

to ze asi nerfli drop rate je podla mna jasne, na ten pomer kolko je hracov by sa ah nasytila strasne rychlo prisla by hyperinflacia a nezarobili by ani cent na real money AH
im ide o to že kým nevypredajú v AH dobré veci, nepustí nejaký algoritmus dobré veci do hry, takže príklad:

Ak sa vykúpi XY vecí v AH s DPS 1300+, dropne 5 vecí random hráčom s 1300+ vygenerovaných vecí. Zo začiatku to takto nebolo.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

mas to niekde potvrdene? alebo si to len myslis ty, pripadne ostatni?
imho je to totalna chu**** a takyto system je proste retardovany, sorry ale nechapem stale ako by to vobec mohlo fungovat, a co ak dropnu veci s 200 damage, to aj tie s 200 prestanu dropovat ? alebo to spravili len pre veci nad 1k ? to by bola este vacsia debilina

proste mali mozno nejaky bug v dropoch, opravili to a teraz ludia konspiruju co zase bliz nerfol a upravil :wink:
za mojich 6 rokov hrania wowka si myslim ze uz dost chapem ich spravanie v takychto situaciach a to co ty pises je proste blbost, sorry
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Veci s dps 200-1000 nie sú zaujímavé a relevantné pre predaj za vyššie ceny. A nie je to potvrdené, ani vyvrátené...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ano pretoze vyvratitelne to nieje ani :roll:
proste pre mna je to len nejaka konspiracia, absolutne irelevantna
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pre mňa tiež irelevantná, nehrám paradoxne hru kvôli veciam, ani preto že by som chcel byť lepší, ale jednoducho preto že ma baví rozbíjať nábytok a tešia ma rozlietavajúce sa príšery a kopa krvi :| a viem, mal by som s tým ísť k doktorovi...

Akurát som zavrel photoshop, spustil diablo a čo ma tam nečaká v tip of the day: "There is no cow level" :D

P.S.: Aj Vám pripomína Seizmic Slam s Rumble runou Jericho rakety z Iron Mana 1? :|

metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Uplink: blizzard sa nikdy nehra na skryte mechaniky. Ak by nieco taketo dali do hry tak ver mi ze na 100% by si sa o tom docital. Jedine co spravili je ze nerfli drop rate. To je taka ista somarina ako keby prestal vo wowku dropovat item len za to ze ho niekto uz ma.

+ aha co som nasiel, blue post http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=3#49
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Môže byť, každopádne droprate vecí dnes a na začiatku je nebe a dudy.
sareth
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa sareth »

Zdravím, dá sa niekde v Nitrianskom kraji kúpiť krabicová verzia (v predajni, Tesco, Brloh...)?

V žiadnom e-shope ju nemajú skladom.
http://hry-pro-pc.heureka.sk/diablo-3/
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

naposledy co som videl info bolo zmenene z 30.5 na 1.6 ale obavam sa ze ani to sa nestalo a ak tak vypredali vsetko... pretoze doplnenie zasob bolo niekde v cislach 10 - 15 kusov...

a neprekvapilo by ma keby zacali opat zdvihat cenu :?

brat sa vracia v auguste a mam pocit ze ani dovtedy mu to nekupim... uz vidim tu bitku o pc, ale dufam ze si ma niecim peknym kupi 8)

btw barbar - nightmare, prave som bol u butchera a dal ho na prvy krat s obrovskou rezervou, uplne bezproblemovy bol, to mi viac robia problemy zlati minioni s tou chutnou retazou a ked pustia tu fialovu ziaru co sa toci ako diskogula, ten luc ma neskutocny dmg momentalne na moj armor... tam som neraz vykapal :roll:
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

mam ti zavolat do brlohu?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

objednal som si hru z ALZA.SK asi neviete kolko to potrva kym to budu mat na sklade ??
(mozno tam mate znemaho alebo mate lepsie info ako ja ) nie ze mi hra pride ked to uz nikto nebude hrat :(
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

no myslim ze diablo nie je z tych hier ktore "nikto nebude hrat" kym to bude mat alza na sklade :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

R1k1nko napísal:objednal som si hru z ALZA.SK asi neviete kolko to potrva kym to budu mat na sklade ??
(mozno tam mate znemaho alebo mate lepsie info ako ja ) nie ze mi hra pride ked to uz nikto nebude hrat :(
debili to posielaju na slovensko z prahy.takze bud to tam maju a hned to dostanes alebo si pockas
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:objednal som si hru z ALZA.SK asi neviete kolko to potrva kym to budu mat na sklade ??
doteraz sa hrá aktívne v plnej sile dvojka a mnohí aj jednotku. Takže to že to ľudia nebudú hrať, o to sa bát nemusíš.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

patch 1.0.3

to zdrazenie oprav ma nepotesilo :(
http://www.diablofans.com/news/1235-patch-103-preview/
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mne zas idu na nevry tie strany s jewelcraftingom... strasne malo toho pada a strany na blacksmith toho mam plnu rit a je mi to nanic kedze ho absolutne nevyuzivam
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

inac chcem sa opytat hrajem za barbara momentalne normal co sa vyplati viac 2h zbrane alebo dual wield ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Depends, dual wield som videl najsilnejšiu 1400, single 1300 takže 2x 1300 + % attack speed a % damage a si jasný. Tak isto mnohí odporúčajú do inferna štít, zatiaľ dávma prvý akt bez štítu. Ale som lamka slabá. A idem s dualmi, mám len 15k dps, čo je nič moc, ale drží ma to nad vodou.
Napísať odpoveď