FIT VUT Brno

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pajington
Amateur
Amateur

FIT VUT Brno

Príspevok od používateľa pajington »

zdravim, viem ze uz tu bolo mnoho prispevkov ohladom tejto skoly, resp. fakulty, no pocul som od niektorych ze za posledne roky sa to tam velmi zmenilo a kedze mam pozajtra prijimacky chcel by som sa vas (najma tych ktory tam teraz studuju) opytat ako to tam vlastne vyzera....oplati sa vobec ist na tu skolu ? neucite sa tam vacsinou veci, ktore v praxi vobec nevyuzijete ? nieje to tam ako na psychiatrii ? pretoze niesom ten typ studenta, ktory by chcel najblizsich 5 rokov stravit od rana do vecera za knizkami...to vsak neznamena ze planujem studium totalne flakat :)

dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: FIT VUT Brno

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako to tam vyzerá? No steny sú tuším na bielo, strop nepreteká, na wc je to celkom čisté
či sa neučia veci čo nevyužiješ? To sa učí všade. Nikto ti nedá iba tak úzko zamerané vzdelanie, lebo nikto nevie čo budeš robiť. Preto ťa budú učiť aj grafiku, aj hw, aj programovanie, aj matiku...
nechce sa ti učiť? Vyber si jednoduchšiu školu

a keď vieš že je tu toho vela popísaného, tak prečo zakladáš novú tému? Téma o vysokých školách, a o porade s nimi tu je
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

urobit Bc. na fit vut za 3 roky nie je podmienka ;-)
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Vyjadrenie z minuleho roka :
http://www.hojko.com/post1633438.html#p1633438

Tento rok pribudlo mnozstvo projektov (zaujimavych), treba sa tomu hlavne venovat. Z mojho rocnika si mozes precitat hodnotenie kolegu :

Kód: Vybrať všetko

http://www.seitler.cz/
Stale si vsak stojim za tym, ze je to narocna skola ktoru nie kazdy skonci. Rozhodnutie ist na FIT vsak nelutujem.
Napísať odpoveď